Maj4, drži se, eto kako uvijek treba pričekati i čak i pitati za drugo mišljenje. Nadam se da će sve biti u redu i da ćeš na idućem pregledu dobiti lijepu vijest :)
Dubrovčanka, bit će to sigurno dobro na idućem pregledu, samo pokušaj biti strpljiva. Mislim da smo mi tu negdje po tjednima/danima, i ja sam pratila ovulaciju i meni je pokazala 5.1., s tim da je zadnja menstruacija bila 25.12., znači čini mi se da je ovulacija malo uranila.
Cure baš mi vas je lijepo čitati. Šteta da je druženje samo virtualno, ali barem imamo to.
U kojem tjednu ste obavijestile obitelj i prijatelje, ako već jeste? Mi još to držimo za sebe i planiramo reći roditeljima nakon pregleda ako bude sve ok (kad budem 6+5).
Jana trudnoća je zapravo užasno teška za nas kontrol frikove 😂 mi smo u početku bili kao za kromosomske testove, al mislim da ipak nećemo što više pričamo o tome.
Draga Maj od sveg srca želim ti prekrasnu trudnoću s malom mrvicom za 8 mjeseci ❤ vidim po podacima u potpisu da si itekako prošla ružne stvari i nadam se da je tome napokon kraj. Ako smijem pitati, jesi li otkrila uzrok pobačajima u prvim trudnoćama? Možda si pisala već, oprosti ako jesi.
FlipFlop ❤ mi još nismo nikome rekli i ubija me to. Planiramo samo reći nekoliko ljudi i što se mene tiče to je dovoljno do poroda 😂 al me ubija što tih nekoliko još ne zna! Čekamo prvi pregled s otkucajima srca, nadam se slj tjedan!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala vam cure 💜 tako ste divne, najradije bih vas sve izgrlila, sva sam se rastopila 🥰
Dubrovcanka nadam se da ti je sad lakse, bez obzira na to kasnjenje sve se moze dobro razvijat 🤞🏻
Zara za prvu t ne znam. A u drugoj je uzok pupcana vrpca https://ibb.co/FxttRNp ovo je phd nalaz, bas sam planirala u ponedjeljak ako sve bude uredu na pregledu pitat dr za misljenje i trebam li jos sta od pretraga napraviti. Moja gin kaze da je to mehanicko ostecenje i da se ne bi trebalo ponoviti 🤷🏼♀️
Flipflop mi cemo ako sve bude kako treba oko dana zena reci bakama kad prode pregled u 12tt.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bok cure, i ja se priključujem jesenskim bebamaJučer sam saznala sretnu vijest i od tada se ne mogu prestati smijati. Pregled mi je tek 23.2., tko će dočekati
Veliki pozdrav svima
Dobrodošla 🥰 čestitam ti ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Maj ♥️♥️♥️ uz tebe smo! Baš pitaj sve ginekologa čisto da si mirna. Nadam se da će baš sve bit dosadno školski.
_____
Evo meni prvi dan da me odjednom baš jaka mučnina uhvatila da sam mislila da bi mogla povratiti. Brzo me i prošao taj intenzivan osjećaj, al blaga mučnina ostaje. Inače svako jutro imam samo blagi neki osjećaj mučnine koji brzo nestane kad pojedem nešto, a jutros je bilo puno jače. Znam da su se tu spominjali neki bomboni od đumbira, o kojim bombonima se točno radi?
Kako ste danas? Curke s mučninama, nadam se da ste bolje 💪💪
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara7, tako i mi, čekamo te otkucaje srca i nadam se da će se na prvom pregledu idući tjedan i vidjeti. Ja bih najradije rekla samo roditeljima i sestri a drugi da saznaju kad me vide s kolicima u gradu 😅 jako ne volim zabadanje nosa i intimna pitanja, a vjerujem da je to u trudnoći jako teško izbjeći. Savjete da ne spominjem.. Međutim, suprug i ja radimo zajedno i on želi reći na poslu užem krugu suradnika nakon još par tjedana, tako da će vrlo brzo pretpostavljam znati svi.
Lori dobrodošla, čestitam ☺️
Mene nikako da dohvate te mučnine. Ali primjećujem da mi se jede slano, ljuto i kiselo. Slatko mi je sasvim nezanimljivo postalo.
Dobro jutro cure, svima želim ugodan dan, ne znam imamo li danas nekoga na pregledu?
Ajme Maj! ♥️ Pridtizujem se najiskrenujim zeljama za mirnu i urednu trudnocu! 🤗🤗🤗
Zara probaj napraviti caj od djumbira i limuna, mogao bi ti pomoci
FlipFlop hahha, ne prizivaj ih jos! 🤣 uzivaj bez mucnina 😆😆
Eh, pozdrav novim curama! 😄😄
E cure, pitala sam dr jucer za ovu bol/nelagodu sto osjecam dolje i osjecamo. To je normalno. Objasnila mi je da je maternica mišić koji je jak i jako stisnut. E sad se on pod utjecajem hormona olabavljuje i mora bit lagan i dopustit da se širi. Isto je rekla da možemo osjecat do 14-16 tjedna 🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Drage moje
Javljam se nakon uzv i izvađene bete u Petrovoj.
Sada sam 5+4 a beta je 8811. Na uzv se vide gestacijska i zumanjcana vrecica, embrij se lagano nadzire, velicine oko 1 mm. Od simptoma imam uzasno bolne grudi i sad mi je bilo uzasno muka dok sam se vozila u autu, skoro da se nisam ispovracala. Nisam bila azurna u grupi od silnog stresa hoce li beta rasti. Javljaju mi se uzasna nesanice, ne spavam dobro, probudim se par puta u noći, a kad legnem u krevet prije spavanja me počnu boljeti križa i jajnici te bolovi kao pred mengu onako tupi. Slijedeći uzv je za tocno tjedan dana, nadam se da će se tada srceko cuti 🤗
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji