Lisa da, da znam da je prije radio u bolnici, puno zena je porodio i stvarno prva liga covjek.
Dubrovcanka prerano si bila na pregledu, nemoj se stresirat bezveze jer samo si pogorsavas. Misli pozitivno i tako ce biti!!! Cut ces srceko sljedeci put kao i ja ❤
Nove cure DOBRO DOSLE!!!
Meni je danas ok sto se mucinina tice, jela sam juhicu to mi pase. Ustvari tek sad pomalo vidim sta mi pase, sta ne izbjegavam i tako. I umor me lovi. Danas se setala cca 2 sata eee umorna sam bila ko pas.🙉🤪
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Zene, pogotovo ove kojima je druga trudnoca, sta je sa seksom u trudnoci? Da li je dozvoljen ako je uredna trudnoca i u kojoj sedmici je siguran? Zaboravila sam to pitati ginekologa na prvom pregledu a htjela bih cuti vasa misljenja o toj temi. Pozzz od trudnice bez mucnina i povracanja
Btw meni se stomak vec zaoblio iako nisam jos usla ni u 8.sedmicu 🤰🏼
Hvala cure, hvala 🥰❤ krv bih trebala sto prije, predpostavljam sutra? Ili prekosutra posto nisam kupila casicu za urin 🤣. Idem vec 24.2. Vadit krv za kromosome kod svoje dr pa predpostavljam da ce me i tad pregledati opet 😊
Meni ce produzit utrogestan do 12 tjedna.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dubrovcanka u prvoj trudnoci sam bila na pregledu mozda cak i ranije od tebe, negdje 6+0 i na nalazu mi je pisalo da se srcana akcija ne moze potvrditi. Na drugom pregledu je sve bilo ok. Bit ce i tebi! 🤗
Pricale ste o vodjenjima trudnoce kod privatnika - i ja isto vodim kod privatnika, tako sam i prvu. Kao sto je netko napisao cesci su pregledi i mirnija sam.
Dubrovčanka, po mojoj računici ti si na pregledu bila tek 6+0 tako daaa ti je nalaz normalan za taj period, probaj se opustiti i vjerovati da će sve bit ok 🥰🥰 kad si ono ponovno naručena? Ako si baš u velikoj panici i ne da ti se čekat par tjedana do slj pregleda, savjetujem da privatno odeš slj tjedan 😊
I mene zanima ovo što Vortexmoon pita 😁
______
Curke koje se približavate 10.tjednu, planirate li raditi Nifty ili neki drugi test?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Vortexmoon Sigurno je! 😁 ako nemas mucnina i dobro se osjecas, zasto ne? Samo naprijed. 😜
P.S. Kako funkcionira stvar s uputnicama? Može li privatni gin izdavati uputnice? Ili se onda ide kod dr opće prakse?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mišić divne vijesti sa pregleda 😍. Šta se tiče putovanja mnogi me prepadaju točno nisam pametna šta da radim. Koliko si ti bila trudna to kad si išla? Pokušati ću ja to izbjeći ako mogu pa poći u posjetu nakon tri mjeseca trudnoće ako Bog da bude sve uredu😄
Ja sam putovala u Slavoniju u 5.mj trudnoće autobusom.. Sve super. Poslije su moji dolazili. Sad u 6 idem bit kuma u Slavoniju i isto ću putovat. Nemaš brige. Staneš ak ti zasmeta al neće jer neće stomaka još kako treba bit. Vidjet ćeš sve, nek ti ne bude prepreka trudnoća za bilo šta ak nije rizična
Sortiraj odgovore
Najstariji