Endzrue jesi gotova s canestenom?
Dubrovcanka hvala ti! 🤗😃 ako sve bide dobro, danas bi trebala dobiti trudnicku knjizicu. 😁
Jutro cure ❤ ja sam toliko uzbudena zbog pregleda da je to čudo jedno !!! Sad je već pozitivna nervoza 🥳 inaće sam uvijek bila u grču zbog gin pregleda a sad je ovo druga dimenzija 😆
Ja imam tako glupe snove. I zanima me kad ću prestat sanjat da mi ide krv dolje 😐 bas me uznemiri to. Nadam se da će današnji pregled biti u savršenom recu i da ćr mi pomoći maknut malo strah 😊😇
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure 🙂
Sretno danas na pregledima 🥰
Da li koja od vas ima problema sa disanjem? Ja zadnjih tri dana nekako tesko disem tj kao da ne mogu udahnuti dovoljno koliko bi htjela i sad neznam da li je to vezano za T ili ne 😕 citala sam nesto da se to zna događati zbog djelovanja progesterona.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Endzrue hvala na odgovoru ❤
Mišić, Jana sretno curkeeeee!!! Mišić želim ti da dobiješ trudničku knjižicu, a Jana tebi da prvi put čuješ kuc kuc 🤗🤗
Mama33 pa prekrasnooo, duple srećice 🥰🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala cure puno 🥰😇❤
Lisa da da i da!!! Penjanje uz stepenice, ako malo brze pricam na poslu doslivno trebam hvatat zrak i kao da pliće dišem, ali samo kad razmislajm o tome. Kad ne razmisljam ok sam 🤣🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure 🙂
Da li koja od vas ima problema sa disanjem? Ja zadnjih tri dana nekako tesko disem tj kao da ne mogu udahnuti dovoljno koliko bi htjela i sad neznam da li je to vezano za T ili ne 😕 citala sam nesto da se to zna događati zbog djelovanja progesterona.
Da, i ja sam to primijetila kod sebe. Pogotovo kad je jugovina vani i nema finog svjezeg zraka. Mislim da to ima veze s trudnocom jer sad tijelo pumpa duplo vise krvi i negdje sam citala da sve do kraja trudnoce zene imaju problem s tim..a na kraju trudnoce beba se spusti nize i omoguci majci da lakse dise.
Endzrue jesi gotova s canestenom?
Dubrovcanka hvala ti! 🤗😃 ako sve bide dobro, danas bi trebala dobiti trudnicku knjizicu. 😁
Još večeras jedna i to je to..
Jutro cure 🙂
Ja ostajem bez daha kad se penjem na 2.kat (inače trenirala do prije par dana a bila u kondiciji), normalno je to, jedan od simptoma. Nemojte previše sve analizirat. Jesi vadila krv?tsh? Šećer?
Sretno na pregledima!
Hvala vam svima na čestitkama! Još mi se nije posložilo u glavi i nzn kad ce 🙈. Imam curicu od 2 godine, a prošle god.sam imala spontani...otud ogromni strah a jos dvoje tj. jos rizičnija trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji