Mišić mislila sam da necu nista osjetit te mucinine i onda je naglo krenulo uh. Bas ko da je knedla u grlu. Ma evo sto god pojedem uffff tesko probavljam 🤪 jos se danas vazem smrsavila 1,5kg od kad sam se prvi put vagala kad sam vidila pozitivan test. Cini mi se da cu u prva 3 mj smrsavit a ne se udebljat kako je krenulo...

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Missy joj nadam se da će ti krenuti na bolje, ja neznam više što da mislim do prije par dana sam znala tu i tamo osjetiti tu neku mucninu nocu i ujutro, ali sada zadnjih par dana apsolutno nista 😕 moram priznati da sam malo zabrinuta jer nemam nikakve simptome sada , grudi lagano bolne i malo losije spavam i to je to al to mi je ono pod normalno
Kad ti je pregled?
Ma ne brini, puno cura nema ni mucnine ni neke posebne simptome, a sve je ok 😊
17.2. Tek.. inače se dobro osjećam ništa me ne boli samo se valjda trebam opustiti jos malo 🙂 tješim se da mi je tako genetski haha jer ni mama ni sestra nisu nista imale od simptoma, sestra samo padala u nesvjest
I citala sam da su mucnine i sve to nasljedne, tako da lako moguce da si jedna od sretnica haha. A naravno da brines, ali simptomi nisu nikakav pokazatelj tako da samo polako. Doci ce i taj pregled.
Nemaju veze mučnine s naslijeđem apsolutno nikakve. Al ima više teorija :D … Meni je ova mukastija nego prošla al i dalje nemam nagona za povraćanje samo muka kad sam gladna 😑
Kako znas da nemaju? Citala sam hrpu clanaka i to ne na miss7 haha da genetika igra ulogu. Naravno da nije nikakva garancija, tu je rijec o sklonostima i predispozicijama, sve znamo sto uzrokuje mucnine, a opet ih ne osjecamo svi jednako, neki uopce ne 🙃
👩🏻 37, amh 17.7., nalazi ok
👨🏻35, astenozoospermija
8/2021 🩷 (prirodna trudnoća)
pokušaji za 👶🏻br. 2 od 9/2024
12/2025 ectopic (prirodna trudnoća)
Heeeeej, Dubrovčanka hvala Bogu da je sve dobro prošlo
Lisa ne brini se što nema ne znam kakvih simptoma...
kako ste mi danas?
Ja sam isto sva lijena i ništa mi se ne da. Odradim koliko moram i na poslu i doma, a onda samo peglanje kauča.

28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca... Rano je za bilo sto drugo reci

Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca… Rano je za bilo sto drugo reci
Prekrasno ❤❤ ja se potajno nadam blizancima 😃😃😃

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca… Rano je za bilo sto drugo reci
Prvi blizanci u grupi 🥰 Cestitam!
👩🏻 37, amh 17.7., nalazi ok
👨🏻35, astenozoospermija
8/2021 🩷 (prirodna trudnoća)
pokušaji za 👶🏻br. 2 od 9/2024
12/2025 ectopic (prirodna trudnoća)
Jutro cure 👋🏻
Jana25 i Misic sretno na pregledu 🤞🏻
Mama33 dobro dosla 🎉🤰
Mene su sinoc uhvatili neki grcevi, bas me ruzno bolilo dole 😞 ali evo za sad nista ne osjecam nemam nikakav iscjedak nadam se da ce tako i ostati 🤞🏻 ostalo sve dobro 🙂
Jeste vi dobro? Jeste se naspavale?

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Kiky i to je ok! Gubitak kg se tolerira sve dok nije preveliki. Tako sam i ja u prosloj, a danas cu viditi kako sad stojim s kg, hahhaha. Iako mi je jutros kolega koji me neko vrijeme nije vidio jer smo radili u smjenama rekao da sam smrsavila, hahhaha 😆😆😆
Mama33 cestitam!!! 🥳🥳

Ja imam roza iscjedak od ovih canesten vaginaleta. Očito je unutra tolko osjetljivo da i topljenje tablete smeta. Il je kandida toliko prisutna da je iziritirala sluznicu
Maj4 hvala ti! 🤗 javim popodne kako je proslo.
Ti grcevi su ti sigurno od sirenja maternice, ali mogu biti i od probave (vec se sve nesto pocinje mijenjati i izmjestati), nista opasno, ne brini se. 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji