Mišić mislila sam da necu nista osjetit te mucinine i onda je naglo krenulo uh. Bas ko da je knedla u grlu. Ma evo sto god pojedem uffff tesko probavljam 🤪 jos se danas vazem smrsavila 1,5kg od kad sam se prvi put vagala kad sam vidila pozitivan test. Cini mi se da cu u prva 3 mj smrsavit a ne se udebljat kako je krenulo...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Missy joj nadam se da će ti krenuti na bolje, ja neznam više što da mislim do prije par dana sam znala tu i tamo osjetiti tu neku mucninu nocu i ujutro, ali sada zadnjih par dana apsolutno nista 😕 moram priznati da sam malo zabrinuta jer nemam nikakve simptome sada , grudi lagano bolne i malo losije spavam i to je to al to mi je ono pod normalno
Kad ti je pregled?
Ma ne brini, puno cura nema ni mucnine ni neke posebne simptome, a sve je ok 😊
17.2. Tek.. inače se dobro osjećam ništa me ne boli samo se valjda trebam opustiti jos malo 🙂 tješim se da mi je tako genetski haha jer ni mama ni sestra nisu nista imale od simptoma, sestra samo padala u nesvjest
I citala sam da su mucnine i sve to nasljedne, tako da lako moguce da si jedna od sretnica haha. A naravno da brines, ali simptomi nisu nikakav pokazatelj tako da samo polako. Doci ce i taj pregled.
Nemaju veze mučnine s naslijeđem apsolutno nikakve. Al ima više teorija :D … Meni je ova mukastija nego prošla al i dalje nemam nagona za povraćanje samo muka kad sam gladna 😑
Kako znas da nemaju? Citala sam hrpu clanaka i to ne na miss7 haha da genetika igra ulogu. Naravno da nije nikakva garancija, tu je rijec o sklonostima i predispozicijama, sve znamo sto uzrokuje mucnine, a opet ih ne osjecamo svi jednako, neki uopce ne 🙃
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Heeeeej, Dubrovčanka hvala Bogu da je sve dobro prošlo
Lisa ne brini se što nema ne znam kakvih simptoma...
kako ste mi danas?
Ja sam isto sva lijena i ništa mi se ne da. Odradim koliko moram i na poslu i doma, a onda samo peglanje kauča.
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca... Rano je za bilo sto drugo reci
Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca… Rano je za bilo sto drugo reci
Prekrasno ❤❤ ja se potajno nadam blizancima 😃😃😃
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav svima!
Evi i mene u ooogromnom strahu. Jucer 6 tjedana i prvi pregled. Samo je rekao da je blizanacka trudnoca… Rano je za bilo sto drugo reci
Prvi blizanci u grupi 🥰 Cestitam!
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro cure 👋🏻
Jana25 i Misic sretno na pregledu 🤞🏻
Mama33 dobro dosla 🎉🤰
Mene su sinoc uhvatili neki grcevi, bas me ruzno bolilo dole 😞 ali evo za sad nista ne osjecam nemam nikakav iscjedak nadam se da ce tako i ostati 🤞🏻 ostalo sve dobro 🙂
Jeste vi dobro? Jeste se naspavale?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Kiky i to je ok! Gubitak kg se tolerira sve dok nije preveliki. Tako sam i ja u prosloj, a danas cu viditi kako sad stojim s kg, hahhaha. Iako mi je jutros kolega koji me neko vrijeme nije vidio jer smo radili u smjenama rekao da sam smrsavila, hahhaha 😆😆😆
Mama33 cestitam!!! 🥳🥳
Ja imam roza iscjedak od ovih canesten vaginaleta. Očito je unutra tolko osjetljivo da i topljenje tablete smeta. Il je kandida toliko prisutna da je iziritirala sluznicu
Maj4 hvala ti! 🤗 javim popodne kako je proslo.
Ti grcevi su ti sigurno od sirenja maternice, ali mogu biti i od probave (vec se sve nesto pocinje mijenjati i izmjestati), nista opasno, ne brini se. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji