Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    04. Veljača 2021. 13:01

Ajme blizanciii mama čestitam 😍😍😍😍😍
    Ja isto idem na pregled sa 6 +3 . Imala sam 2019. vanmaterničnu pa se stvarno nadam da će samo reći da je sve dobro 🤦‍♀️
    Dubrovčanka ja sam jucer citala neki engleski članak u kojemu piše kao da se za 3 dana u tako ranom stadiju desi svašta, a kako neće onda za 13 dana !!💪💪💪

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 13:38

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

mama33

Lisa27 👶🧸🎀

Jana, Vortexmoončini se onda da to je simptom 😀 samo nije nikako ugodan osjećaj, meni se to događa i u mirovanju užas i to bude bolje kad zaboravim da ali to je rijetko haha
    Endzureja sam i dalje u dobroj kondiciji ali svejedno, čekam još uvjek prvi pregled 17.2. pa ću nakon toga rijesiti sve nalaze
    Vortexmoon pogledala video odličan je 🥰
    Mama33 koliko si trudna? ❤

6+2

Super 🙂 ja cu biti 7+2 na pregledu pa se nadam da ce se isto sve vidjeti ljepo

Ma hoce, ja sam bila 6+3 i sve se vidjelo, cula srce, tako da ti je taman to. A treba onda docekat iduci pregled u 12. tjednu, nikako da prođe 😁

Ajme i ovako nikako dočekat 😀 nadam se da će početi brže prolaziti vrijeme 😄

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 13:44

Kiky 🥰

Lisai ja sam iz Rijeke ali ja idem u Kostrenu kod ginekologa i isto sam zadovoljna do sad bila. Nadam se da ce tako i ostat :)
    Ja se danas ok osjecam, malo umorno kao i ovo vrijeme ali dobro. Kad jedem sto mi pase onda je ok,nema mucnina.
    Odmaram se najvise, setam i tako. Dosadnjikavo je malo jer nisam kuci bila ne pamtim kad, osim na godisnjem. Non stop posao. Ali naviknut cu se 😂
    Cure koje imaju danas preglede, sretno!!

Ahaa odlično isto tamo je doktor jako dobar išla sam i ja do prije godinu dana dok sam još tamo živjela s roditeljima, on je moju mamu porodio još kad je mene rodila tada je radio u bolnici, ja sam kako sam sad u Rijeci se tu prebacila 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    04. Veljača 2021. 14:32

lovely

Ajme blizanciii mama čestitam 😍😍😍😍😍
    Ja isto idem na pregled sa 6 +3 . Imala sam 2019. vanmaterničnu pa se stvarno nadam da će samo reći da je sve dobro 🤦‍♀️
    Dubrovčankaja sam jucer citala neki engleski članak u kojemu piše kao da se za 3 dana u tako ranom stadiju desi svašta, a kako neće onda za 13 dana !!💪💪💪

Ovaj put mora biti sve super 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    04. Veljača 2021. 15:13

Evo me s pregleda. Beba je supeeer! Izgleda kao mali smokić. Kuca mu srce. Velik je 20.23mm.
    Kaze dr savrseno odgovara prema zadnjoj M. Vidjela sam na UZV kako miće rukice i nogice.  Ali se vidi i nešto crno bijelo okolo što dokazuje da sam krvarila na početku. Ona misli da nema razloga za brigu 🥳 imam osjecaj da sam 15 kg lakša!!!!
    Pitanje, naručuje li se na vađenje krvi ili se samo dođe u lab kod dr ooce prakse?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Zara7
    04. Veljača 2021. 15:20

Jana predivnooooo ❤❤ neka smokić raste i uživa i  dalje 🥳🤗🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lori🍀
    04. Veljača 2021. 15:26

Bok cure, i ja se priključujem jesenskim bebama  Jučer sam saznala sretnu vijest i od tada se ne mogu prestati smijati. Pregled mi je tek 23.2., tko će dočekati  Veliki pozdrav svima

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Mala_martina1990
    04. Veljača 2021. 16:28

Jana divno,čestitaaam,sigurno je neopisiv osjecaj.❤️🥰
    Lori braavooo,čestitam,dobro došlaaa 😘🥰🥰

Mišić
    04. Veljača 2021. 17:53

Evo i mene s pregleda. Sve je ok, bebica raaastee (skoro ima 3 cm) , srdasce kuca i otvorili su mi trudnicku. 😄😄😄😄 

Mišić
    04. Veljača 2021. 18:02

Dubrovcanka u teoriji, ako je sve ok nema prepreke za putovanja, jedino ce ti mozda tijelo traziti malo vise odmora, odnosno da povremeno stanete da se protegnes. Ali evo ti i moje iskustvo:  u prosloj trudnoci sam isla na sluzbeni put bas u tvoj Grad,a iz moga do tamo ima preko 4 sata voznje, a vracali smo se vec sutradan. Od previse sjedenja mi se zgrcio misic piriformis i neko vrijeme sam zbog toga imala problema sa isijasom (jer ga taj misic dodiruje). Pouka price: dobro se rastegni kad budes izlazila iz auta. 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.