Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    04. Veljača 2021. 13:01

Ajme blizanciii mama čestitam 😍😍😍😍😍
    Ja isto idem na pregled sa 6 +3 . Imala sam 2019. vanmaterničnu pa se stvarno nadam da će samo reći da je sve dobro 🤦‍♀️
    Dubrovčanka ja sam jucer citala neki engleski članak u kojemu piše kao da se za 3 dana u tako ranom stadiju desi svašta, a kako neće onda za 13 dana !!💪💪💪

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 13:38

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

mama33

Lisa27 👶🧸🎀

Jana, Vortexmoončini se onda da to je simptom 😀 samo nije nikako ugodan osjećaj, meni se to događa i u mirovanju užas i to bude bolje kad zaboravim da ali to je rijetko haha
    Endzureja sam i dalje u dobroj kondiciji ali svejedno, čekam još uvjek prvi pregled 17.2. pa ću nakon toga rijesiti sve nalaze
    Vortexmoon pogledala video odličan je 🥰
    Mama33 koliko si trudna? ❤

6+2

Super 🙂 ja cu biti 7+2 na pregledu pa se nadam da ce se isto sve vidjeti ljepo

Ma hoce, ja sam bila 6+3 i sve se vidjelo, cula srce, tako da ti je taman to. A treba onda docekat iduci pregled u 12. tjednu, nikako da prođe 😁

Ajme i ovako nikako dočekat 😀 nadam se da će početi brže prolaziti vrijeme 😄

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 13:44

Kiky 🥰

Lisai ja sam iz Rijeke ali ja idem u Kostrenu kod ginekologa i isto sam zadovoljna do sad bila. Nadam se da ce tako i ostat :)
    Ja se danas ok osjecam, malo umorno kao i ovo vrijeme ali dobro. Kad jedem sto mi pase onda je ok,nema mucnina.
    Odmaram se najvise, setam i tako. Dosadnjikavo je malo jer nisam kuci bila ne pamtim kad, osim na godisnjem. Non stop posao. Ali naviknut cu se 😂
    Cure koje imaju danas preglede, sretno!!

Ahaa odlično isto tamo je doktor jako dobar išla sam i ja do prije godinu dana dok sam još tamo živjela s roditeljima, on je moju mamu porodio još kad je mene rodila tada je radio u bolnici, ja sam kako sam sad u Rijeci se tu prebacila 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    04. Veljača 2021. 14:32

lovely

Ajme blizanciii mama čestitam 😍😍😍😍😍
    Ja isto idem na pregled sa 6 +3 . Imala sam 2019. vanmaterničnu pa se stvarno nadam da će samo reći da je sve dobro 🤦‍♀️
    Dubrovčankaja sam jucer citala neki engleski članak u kojemu piše kao da se za 3 dana u tako ranom stadiju desi svašta, a kako neće onda za 13 dana !!💪💪💪

Ovaj put mora biti sve super 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    04. Veljača 2021. 15:13

Evo me s pregleda. Beba je supeeer! Izgleda kao mali smokić. Kuca mu srce. Velik je 20.23mm.
    Kaze dr savrseno odgovara prema zadnjoj M. Vidjela sam na UZV kako miće rukice i nogice.  Ali se vidi i nešto crno bijelo okolo što dokazuje da sam krvarila na početku. Ona misli da nema razloga za brigu 🥳 imam osjecaj da sam 15 kg lakša!!!!
    Pitanje, naručuje li se na vađenje krvi ili se samo dođe u lab kod dr ooce prakse?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Zara7
    04. Veljača 2021. 15:20

Jana predivnooooo ❤❤ neka smokić raste i uživa i  dalje 🥳🤗🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lori🍀
    04. Veljača 2021. 15:26

Bok cure, i ja se priključujem jesenskim bebama  Jučer sam saznala sretnu vijest i od tada se ne mogu prestati smijati. Pregled mi je tek 23.2., tko će dočekati  Veliki pozdrav svima

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Mala_martina1990
    04. Veljača 2021. 16:28

Jana divno,čestitaaam,sigurno je neopisiv osjecaj.❤️🥰
    Lori braavooo,čestitam,dobro došlaaa 😘🥰🥰

Mišić
    04. Veljača 2021. 17:53

Evo i mene s pregleda. Sve je ok, bebica raaastee (skoro ima 3 cm) , srdasce kuca i otvorili su mi trudnicku. 😄😄😄😄 

Mišić
    04. Veljača 2021. 18:02

Dubrovcanka u teoriji, ako je sve ok nema prepreke za putovanja, jedino ce ti mozda tijelo traziti malo vise odmora, odnosno da povremeno stanete da se protegnes. Ali evo ti i moje iskustvo:  u prosloj trudnoci sam isla na sluzbeni put bas u tvoj Grad,a iz moga do tamo ima preko 4 sata voznje, a vracali smo se vec sutradan. Od previse sjedenja mi se zgrcio misic piriformis i neko vrijeme sam zbog toga imala problema sa isijasom (jer ga taj misic dodiruje). Pouka price: dobro se rastegni kad budes izlazila iz auta. 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.