Ima li koja je da imala na prvom pregledu praznu gestacijsku,a na drugom pregledu već sve ok? Baš sam zabrinuta šta nemam neke simptome 😢. Dosadna sam znam
Prijateljici je na pregledu u 7.tj gin u bolnici rekao da je prazna gestacijska i da mora na kiretazu. Odlucila je pricekat i za tj dana otisla po drugo misljenje i sve je bilo ok, srceko kucalo. Imala je produljene cikluse i vjerojatno je kasnije zatrudnjela nego sto je bilo ocekivano po izracunima. Ne treba skakat na prvu, malo ukljuciti i intuiciju. Dubrovcanka, koji je tebi tj?
Zene, pogotovo ove kojima je druga trudnoca, sta je sa seksom u trudnoci? Da li je dozvoljen ako je uredna trudnoca i u kojoj sedmici je siguran? Zaboravila sam to pitati ginekologa na prvom pregledu a htjela bih cuti vasa misljenja o toj temi. Pozzz od trudnice bez mucnina i povracanja
Btw meni se stomak vec zaoblio iako nisam jos usla ni u 8.sedmicu 🤰🏼
Mi smo se sexali dok nisam prokrvarila. Sad mj je zabranila da ne bi preko polipa ušla bakterija bilo kakva do posteljice. Poznavajuć nju zabranit će mi do kraja.... Al čim se stabilizira ne planiramo apstinirat. 1.trudnoću mije išao na brod s 3mj trudnoće(nije bilo sexa radi smeđeg iscjetka) i vratio se kad je mala imala 3 tjedna.. 6 tjedana krvarila znači godina dana skoro bez sexa. Sexajte se jer iza poroda to postane sporedna stvar narednih par mjeseci
Hvala cure, hvala 🥰❤ krv bih trebala sto prije, predpostavljam sutra? Ili prekosutra posto nisam kupila casicu za urin 🤣. Idem vec 24.2. Vadit krv za kromosome kod svoje dr pa predpostavljam da ce me i tad pregledati opet 😊
Meni ce produzit utrogestan do 12 tjedna.
Krv i urin možeš da ti bude gotov pred idući pregled. Ne moraš žurit. Radije da bude friško
Endzrue mi bez seksa prije broda, od pozitivnog testa kao dok ne prodje prvi pregled, kad ode on na brod prije pregleda. Tko zna kad ce doci. A eto takva je situacija. Nema seksa 😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
P.S. Kako funkcionira stvar s uputnicama? Može li privatni gin izdavati uputnice? Ili se onda ide kod dr opće prakse?
Ne može. Ginekolog preko hzzo kod kojeg si upisana oiše uputnice. Morao bi dat sve. Vaša je odluka gdje ćete trudnoću vodit
Kiky ti si mirna. Ovaj moj je lud 🤣. Nek se strpi još malo šta ću mu ja 🤣
A znam kako ti je, tako bi i mom bilo da je doma, ludio bi 😂😂 Barem nemam tih problema, mi cemo kad rodim 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Endzrue pa i ja nekako mislim da bi trebalo ići po osjećaju al šta ja znam više. Svakako pitat doktora pa ćemo vidit 😄
Ti čekaj dok ne vidiš šta je sa iscjetkom. Nek se to još malo smiri da ne izazovete nedaj Bože krv
Kiky ti si mirna. Ovaj moj je lud 🤣. Nek se strpi još malo šta ću mu ja 🤣
A znam kako ti je, tako bi i mom bilo da je doma, ludio bi 😂😂 Barem nemam tih problema, mi cemo kad rodim 😂
Nećete 🤣🤣 dok sve zaraste! dok prestane krv, dok odradiš pregled prvi.. Pa strah oće bolit. Pa beba neće spavat. Pa će vas 4 do 5 sexa prekidat plač a ti kao novopečena mama trčat odgovorit na zahtjev bebe(hormoni)... Tak da sexajte se. Jači je osjećaj i bolji orgazam 😉
Zara ja cu vadit krv 24.2. I radit cu veritas test. Jednostavno mi ga je dr preporucila, a vjerujem joj. Cijena je 4750kn a radi sve zive kromosome. Šta ću, takva sam, mora sve bit pod kontrolom 🤣
Hvala za savjete za krv ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja sam danas prespavala pola dana i sad jedva cekam opet leci 😴😴
Drago mi je da su svi pregledi uredno prosli 🎉🎉🤰
Dubrovcanka meni isto nije po zadnjoj m, ciklusi mi nisu redovni i sad kasnimo skoro 3tt. Ali po uzv gledamo da li se sve razvija.
13.1 je bila vidljiva samo GV.
19.1 GV i ZV i dan poslje pregleda sam pocela krvariti na sto je moja dr rekla da vjerovatno se sama cistim i da nema nista od t, pa sam poslje isla u bolnicu kod na drugo misljenjenj
25.1 mi je bila vidljiva GV i ZV i naznake embrionalnog odjeljka.
1.2 je bio vidljiv plod s naznakama titraja ali kako je sve sitno nije dr mogao sa sigurnoscu potvrditi pa sad 8.2 idem ponovo da vidimo da li srceko kuca 🤞🏻
Ja se nadam najboljem i vjerujem da ce biti dobro jer se svaki put vidi pomak. Sad je ostalo u Bozijim rukama 🤞🏻💜 nadam se da ce te malo utjesiti ova moja situacija, znam da ti nije lako ali od stresa nema nista 💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji