Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FlipFlop
    04. Veljača 2021. 10:50

Lisa ne brini se što su mučnine prestale, mislim da na početku to tako i bude. I ja sam dva dana osjećala nešto u želucu pa sam se čak razveselila jer to mi je jedan "znak" da je sve u redu, ali onda je prestalo. Ali nekako sam opuštena i baš imam dobar osjećaj da će sve biti u redu. Ja se baš veselim tom svom prvom pregledu ☺️

Pridružujem se svima koji se osjećaju lijeno, jutros sam se nakon 9 sati spavanja jedva ustala iz kreveta. 🤪

Nego, cure, hoćete li voditi trudnoću kod "svog" ginekologa ili privatno? Može li se uopće odraditi sve privatno? Moja socijalna ginekologica je jedna dosta neljubazna žena i uvijek se čeka, nema vremena za pacijente.. ja bih to radije sve odradila kod privatnika 🧐 ili se zbog kojekakvih vađenja krvi i sličnog ipak mora prije ili kasnije kod "socijalnog"?

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 10:51

Jana, Vortexmoon čini se onda da to je simptom 😀 samo nije nikako ugodan osjećaj, meni se to događa i u mirovanju užas i to bude bolje kad zaboravim da ali to je rijetko haha
    Endzure ja sam i dalje u dobroj kondiciji ali svejedno, čekam još uvjek prvi pregled 17.2. pa ću  nakon toga rijesiti sve nalaze
    Vortexmoon pogledala video odličan je 🥰
    Mama33 koliko si trudna? ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Endzrue
    04. Veljača 2021. 10:56

FlipFlop

Lisane brini se što su mučnine prestale, mislim da na početku to tako i bude. I ja sam dva dana osjećala nešto u želucu pa sam se čak razveselila jer to mi je jedan "znak" da je sve u redu, ali onda je prestalo. Ali nekako sam opuštena i baš imam dobar osjećaj da će sve biti u redu. Ja se baš veselim tom svom prvom pregledu ☺️

Pridružujem se svima koji se osjećaju lijeno, jutros sam se nakon 9 sati spavanja jedva ustala iz kreveta. 🤪

Nego, cure, hoćete li voditi trudnoću kod "svog" ginekologa ili privatno? Može li se uopće odraditi sve privatno? Moja socijalna ginekologica je jedna dosta neljubazna žena i uvijek se čeka, nema vremena za pacijente.. ja bih to radije sve odradila kod privatnika 🧐 ili se zbog kojekakvih vađenja krvi i sličnog ipak mora prije ili kasnije kod "socijalnog"?

Odradite sve privatno a sve uputnice za krv i ostalo odete dizat kod socijalnog. Mora vam ih dat. 

Lisa27 👶🧸🎀

Jana, Vortexmoončini se onda da to je simptom 😀 samo nije nikako ugodan osjećaj, meni se to događa i u mirovanju užas i to bude bolje kad zaboravim da ali to je rijetko haha
    Endzureja sam i dalje u dobroj kondiciji ali svejedno, čekam još uvjek prvi pregled 17.2. pa ću nakon toga rijesiti sve nalaze
    Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 10:57

FlipFlop eto sada znam haha ipak bi rađe da su mi ostale te mucnine nego ovo hvatanje zraka.
    Ja cu voditi kod svoje socijalne ginekologice jer sam prezadovoljna s njom , prosle godine sam se prebacila kod nje i jako je ljubazna i pristupacna,a kako se i nedavno renovirala ordinacija ima sve nove aparate, tako da ako ima koja cure iz Rijeke da joj treba rado ću preporučiti 🙂 

mama33
    04. Veljača 2021. 10:59

Lisa27 👶🧸🎀

Jana, Vortexmoončini se onda da to je simptom 😀 samo nije nikako ugodan osjećaj, meni se to događa i u mirovanju užas i to bude bolje kad zaboravim da ali to je rijetko haha
    Endzureja sam i dalje u dobroj kondiciji ali svejedno, čekam još uvjek prvi pregled 17.2. pa ću nakon toga rijesiti sve nalaze

6+2

FlipFlop
    04. Veljača 2021. 11:05

Lisa27 super da si zadovoljna, ma najbitnije je imati nekoga u kog imaš povjerenja i tko ti je na raspolaganju, odmah je lakše. 
    Mama33 čestitke ☺️ baš lijepe vijesti, neka je sa srećom 🍀
    Endzrue hvala, tako ću onda i napraviti. Pretpostavljam da s uputnicama neće praviti probleme.

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Veljača 2021. 11:10

mama33

Lisa27 👶🧸🎀

6+2

Super 🙂 ja cu biti 7+2 na pregledu pa se nadam da ce se isto sve vidjeti ljepo 

Missy88
    04. Veljača 2021. 12:26

Lisa27 👶🧸🎀

mama33

Lisa27 👶🧸🎀

6+2

Super 🙂 ja cu biti 7+2 na pregledu pa se nadam da ce se isto sve vidjeti ljepo

Ma hoce, ja sam bila 6+3 i sve se vidjelo, cula srce, tako da ti je taman to. A treba onda docekat iduci pregled u 12. tjednu, nikako da prođe 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    04. Veljača 2021. 12:29

Lisa i ja sam iz Rijeke ali ja idem u Kostrenu kod ginekologa i isto sam zadovoljna do sad bila. Nadam se da ce tako i ostat :)
    Ja se danas ok osjecam, malo umorno kao i ovo vrijeme ali dobro. Kad jedem sto mi pase onda je ok,nema mucnina. 
    Odmaram se najvise, setam i tako. Dosadnjikavo je malo jer nisam kuci bila ne pamtim kad, osim na godisnjem. Non stop posao. Ali naviknut cu se 😂
    Cure koje imaju danas preglede, sretno!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    04. Veljača 2021. 12:31

Ja kad sam bila na pregledu rekao mi je ginekolog da bi se vec za 7-8 dana trebalo cut srce, a bila sam na pregledu sa 5+4. Narucili su me za 19.2. Bome do tad ce se sve vec vidjet 😃😄

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.