Maj ♥️♥️♥️ uz tebe smo! Baš pitaj sve ginekologa čisto da si mirna. Nadam se da će baš sve bit dosadno školski.
_____
Evo meni prvi dan da me odjednom baš jaka mučnina uhvatila da sam mislila da bi mogla povratiti. Brzo me i prošao taj intenzivan osjećaj, al blaga mučnina ostaje. Inače svako jutro imam samo blagi neki osjećaj mučnine koji brzo nestane kad pojedem nešto, a jutros je bilo puno jače. Znam da su se tu spominjali neki bomboni od đumbira, o kojim bombonima se točno radi?
Kako ste danas? Curke s mučninama, nadam se da ste bolje 💪💪
Ja sam imala jake mucnine,i sad ih imam samo bez povracanja,kupila sam neke tablete za mucnine "gingermina" od đumbira,meni osobno nisu pomogle al ima cura kome jesu...taman kad sam pomislila da su se smirile mucnine,jucer odem krv izvadit sto sma morala i sve super,al kad sam se vracala kuci ja sam mislila sa xu past u nesvijest,jedva sam izasla iz auta do kreveta,sreca sreca pa me muž vozio...al ocito u ovoj situaciji mi ne paše nikakva vožnja...🙄🙄🙄🙄
Zara7, Misic cure hvala vam 💜 bas mi znaci podrska na forumu 🥰
Pridruzujem se bezkofeinskim jutrima ☕ jutros mi ni dorucak nije isao, a jos sam nam pekla slance inace mi cure sline na samu pomisao njih vrucih a jutros jedva pola ga pojela samo da stavim nesta u usta 🙈
Linolada bas mi je drago da si se javila, drzim fige za srceko na sljedecem pregledu 🤞🏻 znam da nije lako ali moras se opustiti, vjerovati u najbolje. Od stresa ionako nema nikakve koristi 💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj, zao mi je sto si to prosla, nadam se da ce ovaj put biti sve super i da vise ne moras brinuti 🥰❣ Sorry ako pitam previse, slobodno preskoci, ali zanima me jesi li imale neki simptom, naznaku da se jesto dogodilo ili se to otkrilo na pregledu? Mene lagano brine sto ako se nesto događa, a ja nemam pojma, nikako docekat taj 2. pregled.
I meni fali kava i neki normalan dorucak 😁 jutros ustala, prala zube i povratila. Jucer mi je bio bolji dan, ako nista, bar vise nisam u komi po cijele dane, bude malo predaha.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Joooj cure ja prizivam neke mučnine. Jutros sam bila tužna jer me strah da se ništa ne događa,razvija. Pojedoh se živa. Baš sam cijela neka kenjkava 😢
Ima tu jos cura koje nemaju mucnine, a sve je super, ne prizivaj ih, budi sretna sto ih nemas ☺
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Joooj cure ja prizivam neke mučnine. Jutros sam bila tužna jer me strah da se ništa ne događa,razvija. Pojedoh se živa. Baš sam cijela neka kenjkava 😢
Joooj draga budi sretna da ih nemas! 🤮🤮🤮
Linolada super to je sve odlično za ze tjedne, iduci tjedan ces taman cuti srce 🙂 mi smo tu negdje po tjednima, mene su nocas bas pocele malo jace boljeti grudi, i isla sam 3 puta piškiti nocas.
Dubrovčanka imamo mi još vrenena za mučnine 🥰
MalaMartina mislim da su i te nesvjestice normalan simptom u našem stanju samo treba paziti da je netko tu uz tebe ❤
Maj uz tebe smo i uvijek možeš racunati na našu podršku ❤ ja sam se pocastila jednim Nesscaffeom danas 😀
Missy nemoj se brinuti biti će sve ok ❤❤❤ ako te bas jako muci odi privatno na pregled tek toliko da se umiris i vidia da je sve ok ❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure koje nemate mucnine budite sretne. Nisam ni ja imala do prije par dana! Sinoc se tusirala i pod tusem mi doslo slabo uh jedva izasla van i povracala. Bas mi sve sto pojedem tesko padne. Kad ce proc te mucnine? Joj meni bas nije nimalo ugodno!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure koje nemate mucnine budite sretne. Nisam ni ja imala do prije par dana! Sinoc se tusirala i pod tusem mi doslo slabo uh jedva izasla van i povracala. Bas mi sve sto pojedem tesko padne. Kad ce proc te mucnine? Joj meni bas nije nimalo ugodno!
Uh, pazi se, samo polako. Meni su krenule negdje s 5 tjedana i traju i dalje, s tim da zadnjih tjedan dana imam malo boljih razdoblja u danu pa je vec lakse, zadnjih mjesec dana mi je bilo koma od jutra do mraka, bas sam psihicki bila u komi jer doslovno nista ne mogu, decko me dođe poljubiti, meni se povraca, samo se selim s kreveta na kauc i umirem po cijele dane. Navodno prođu do 12. tjedna, ali netko je napisao da ih je imao i dosta duze u prosloj trudnoci 😵
Lisa hvala ❤ nije da me aktivno brine nego onako zivimo od pregleda do pregleda, a ne znamo sto se u međuvremenu događa 😄
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy88 hvala ti 💜 ok sam oko tog svega pricam normalno, ne volim se praviti kao da se nije dogodilo, tako da nije problem odgovoriti na nikakva pitanja. Ne bi htjela samo da vas to moje iskustvo uplasi nego da svi skupa nesta naucimo. Ako si u strahu ili imas neke sumnje uvijek mozes otici privatno na jos jedno misljenje i nemoj si stvarati nepotreban stres beba sve to osjeti. Sad nekakav poseban simptom ili da me bas mucilo da nesta nije uredu nisam imala. Mozda me trebalo vise zabrinuti sto nisam osjetila pokrete ali pregled u 20tt uredan beba malo mirnija ali sve uredno, posteljica naprijed pa racunam to je razlog sto ne osjetim pokrete, koje i ne znam kako trebam osjetit. Pa sam guglala sve je uredu pokreti se trebaju osjetiti do 25tt pa sam se tu primirila i nisam htjela dizat paniku ipak pregled je za koji dan. I onda je uslijedio hladan tus na pregledu. Bilo mi je bitno na kraju da saznam razlog, i sad znam da cu ici na kombinirani u 12tt (samo iz razloga detaljnijeg pregleda na uzv) i traziti da me oko 20tt posalje u bolnicu ili su ici privatno da se gleda porotok kroz pupcanu i da se to cesce kontrolira i da mi odma kaze ako bude bilo kakvog iti najmanjeg zastoja u rastu.
Lisa27 hvala ti 💜 ljubomorna sam na tebe radi nessa 🤤🤤🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/
Missy ovaj doppler ide od 14tt hvata otkucaje srca pa mozes to kasnije uzeti da budes mirnija i sve druge koje budu u panici ako vas do tad ne popusti. Ja jos dvojim vidjet cu kad dodem do tih tjedana 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji