Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    16. Travanj 2021. 18:40

Orhideja13

SamoMalo , moj svekar je bio pozitivan na koronu, I bio je par Dana u bolnici, dok svekrva nije, s njom sve OK.. Tako da ne mora da znaci,.. 🙏 Bit ce sve OK..
    Cure ja Malo brinem, vidim sve ste radile neke testove, ili detaljnije preglede, samo ja ne 🤷‍♀️
    Sljedeci pregled je otprilike u 16tt+ hoce li biti kasno za nesto detaljnije? Prosli pregled u 12tt, sve je bilo OK, Ali nista bas detaljno.. Pa sad ne znam 🤔🤔

Ne bih ni ja nista znala osim nuhalnog nabora (to je jedino sto je moja gin izmjerila, rekla srce kuca, beba ima glavu, ruke, noge, sve ok 😏) da ne idem i privatno. U 12. tjednu mi je osim nuhalnog privatnica pregledala sve zivo, kosti, kraljeznicu, zdjelicu, mozak, srce, mjehur, zile, protoke, pupcanu... To je kao mini anomaly scan. U 20. tjednu se radi veliki anomaly scan, nemam pojma sto sve gledaju, idem to iduci tjedan. 
    Prenatalne testove nisam radila, ali morala na amniocentezu na kraju pa je usput i kariogram odrađen, nema kromosomskih anomalija koje testiraju.
    A osim tog uzva, pretpostavljam da si obavila pretrage krvi, urina, krvne grupe itd.?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Love2021
    16. Travanj 2021. 19:26

Ani92

https://ibb.co/d6JjQgV

Eto ga🤞

Super je nalaz 😊

SamoMalo
    16. Travanj 2021. 19:38

Love2021

SamoMalo

Mislim ja zasad nemam nikakve simtopme ali mislim da je vjerojatnost da se nisan zarazila jako mala. U utorak smo skupa bili na rucku kod njega i grlili se. Sve bez maske. A kod njega je potvrdeno tak da mislim da su sanse da se izvucem male. Samo se onda mogu nadat da ce simptomi bit blagi 😕

A kad je on razvio simptome?

Znaci u uto se vidli, u sri razvio simptome i jucer dobio poz test.
    Meni je pregled u utorak trebao biti al sad nist... :(
    Ovaj kombinirani je uredan, cestitam! 🥰

Love2021
    16. Travanj 2021. 20:03

SamoMalo

Love2021

SamoMalo

Mislim ja zasad nemam nikakve simtopme ali mislim da je vjerojatnost da se nisan zarazila jako mala. U utorak smo skupa bili na rucku kod njega i grlili se. Sve bez maske. A kod njega je potvrdeno tak da mislim da su sanse da se izvucem male. Samo se onda mogu nadat da ce simptomi bit blagi 😕

Meni je pregled u utorak trebao biti al sad nist… :(

Onda je najinfektivniji bio baš u utorak a ukoliko si se zarazila trebala bi razviti simptome 5.dan (najčešće je medijan inkubacije 5 do 6 dana). Ako ti je i sutra ok, vj bude sve ok. Drzim fige

Love2021
    16. Travanj 2021. 20:06

Love2021

SamoMalo

Love2021

SamoMalo

Meni je pregled u utorak trebao biti al sad nist… :(

Onda je najinfektivniji bio baš u utorak a ukoliko si se zarazila trebala bi razviti simptome 5.dan (najčešće je medijan inkubacije 5 do 6 dana). Ako ti je i sutra ok, vj bude sve ok. Drzim fige

S time da fakat nema pravila, kuma je recimo razvila simptome 4.dan, a sestra i muž su njegovali dijete bolesno i ništa im nije bilo 

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Travanj 2021. 21:00

D_Štoperica 🐼

Hvala vam cure na dobrodošlici…nama danas kao poklon za ulazak u drugo tromjesečje, stigao nalaz Niftya,sve uredno i stiže nam djevojčica 💟💟💟💟💟💟

Čestitam 💗💗💗

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    16. Travanj 2021. 22:30

D-štoperica Dobrodosla i cestitam na urednom nalazu i curi!!
    Hvala vam cure sve i jednoj na lijepim rijecima podrske. Jutros sam se isla testirat pa ce me zvati kada budu nalazi gotovi. Danas su se izgleda kod mene razvili simptomi, grlo me boli, glava, temp oko 37.2 se vrti. Bas se nekako osjecam koma, ali ako je korona nije nista drukcije nego nekakva viroza.. Sve se nadam da nije ali opet sta je tu je. Najgore mi je palo to sto sam morala otkazat pregled, bas sam htjela vidjet svog malenog kako napreduje😔😔 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

nikkas
    17. Travanj 2021. 07:37

Kiky 🥰

D-štoperica Dobrodosla i cestitam na urednom nalazu i curi!!
    Hvala vam cure sve i jednoj na lijepim rijecima podrske. Jutros sam se isla testirat pa ce me zvati kada budu nalazi gotovi. Danas su se izgleda kod mene razvili simptomi, grlo me boli, glava, temp oko 37.2 se vrti. Bas se nekako osjecam koma, ali ako je korona nije nista drukcije nego nekakva viroza.. Sve se nadam da nije ali opet sta je tu je. Najgore mi je palo to sto sam morala otkazat pregled, bas sam htjela vidjet svog malenog kako napreduje😔😔

Držim ti fige! Skužila sam da kod nas u Istri valjda zovu samo ako je test pozitivan, za negativne se ne javljaju. Muž od šefice je epidemiolog u zavodu za javno zdravstvo gdje se idemo testirati i oba puta mi je provjerio nalaz i rekao da je negativan (oba puta sam se testirala u pretak i poklopio se vikend). Možda je i tvoj negativan ako ti se nisu javili do jučer navečer 😊

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Iva2
    17. Travanj 2021. 07:56

Dobro jutro svima!
    Imam jedno pitanje, u prošloj trudnoći mi je gin uzimala briseve i to relativno rano, a u ovoj trudnoći mi je novi gin koji to uopće ne spominje. Mislite li da bih mu to trebala napomenuti? Sljedeći je pregled s 20 tjedana.
    Hvala, zene🌸

freya_444
    17. Travanj 2021. 08:09

Jutro cure',
    Koliko vas je iz Istre? 😁😍 baš me zanima :))

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.