Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    15. Travanj 2021. 23:35

D_Štoperica 🐼

Lijep pozdrav djevojke, žene, mame,i one koje će to postati…vrijeme je da se prebacim na neke nove teme, mislim da pripadam nekim dijelom i ovdje 🌺🥰
    Sutra ulazim u drugo tromjesečje,termin mi je 22.10 i nakon više od 5 godina borbe, uspjeli smo putem mpo začeti jedno malo čudo koje boravi već 13 tjedana u mojoj buši…
    Osim što sam mislila da sam se riješila mučnine, nakon 3 tjedna ponovo su se vratile i najbolja prijateljica mi je wc škola,u toj sam fazi 🙈🙈🙈
    Pokušati ću si dati truda iščitati cijelu temu, ako mi mučnine dozvole.
    Sve vas lijepo pozdravljam 💟💟💟💟
    Dada 🌺

Dobrodošla ❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

bumac95
    15. Travanj 2021. 23:56

Bee ja sam jedna od onih realnih nemajki koja uvijek iskreno kaže kako se osjeća. Ljudi me dan danas čudno gledaju kad kažem da je ponekad sranje bit mama 😂

Trudnoća isto tako. Nekad je sranje eto. Bar meni. Ova je bila žarko željena. Ali, ne cvjetaju mi ruže svaki dan. Mučnine su mi bile tako odvratne da sam u par navrata sama sebe pitala jel mi ovo trebalo. Strah je bio jako prisutan na početku, do te mjere da sam nekoliko puta sanjala jako ružne stvari. Onda spol, jao. Jaaaako sam htjela curicu. Na kraju nam stiže pisonja. Glupo je rec da sam razočarana, al jesam jebiga hahah.. o strahu od poroda neću ni pricat, to je zasebna tema 😂

Poanta je bila da su sve te neke “negativne” stvari normalne. Nije sve bajno ko u filmovima i to je skrooooz normano! :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

nikkas
    16. Travanj 2021. 06:13

Kiky baš mi je žao, znam koji je osjećaj kad moraš otkazati. Držim fige da ti test bude negativan i da čim prije dobiješ novi termin. Samo da znaš, kruže i neke viroze okolo, ne mora biti da si pokupila koronu. Ja sam dva puta bila bolesna u zadnjih mjesec dana (i imala 38.2), nijedno nije bila korona, tako da držim fige da ne bude ni tebi! 🤞🏻 Puno odmaraj, cijedi si naranče i nemoj se stresirati, sve će biti dobro! 😊

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Kiky 🥰
    16. Travanj 2021. 07:12

Hvala vam cure, mozda i nije korona. Vidjet cemo idem se uskoro testirat. Nocas me grlo pocelo bolit ali nemam temp. Grozan osjecaj mi je jedino zbog bebe ako sam ju pokupila ali doktorica mi je rekla da je imala puno trudnica sa koronom i da su sve to blagi simptomi i da ne utjece na plod pa mi je malo lakse.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Hera✨
    16. Travanj 2021. 07:39

Dobro jutro cure, kako ste 😊
    Sretno svima na pregledima danas 🍀
    D-Štoperica cestitam i dobrodosla 🥰
    Kiky drzi se! Nadam se da nije korona. Mene prije par tjedana isto uhvatilo i slali me na testiranje i neg. Ispala je neka druga virusna upala grla,uha, sinusa. Al bas kao sto kazes i meni je moj gin reko da nema opasnosti za bebu od korone. Nadam se da ce brzo proc 💪🏼😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Zara7
    16. Travanj 2021. 07:58

Missy ma da, nadam se da će sve bit super i da ti neće ni trebat glukomjer na kraju 💪 haha da sjećam se one slike i kvrge što si poslala, presmiješno 😄 ja još čekam neki baš siguran znak da je to beba, a ne crijeva 🙊 
    Hera čestitke na zdravoj curici 💓💓
    Svima čestitke na dobrim pregledima i sretno curama danas 🥰 
    Štoperica prekrasna motivirajuća priča, dobro nam došli ti i bebač 🤗 
    Kiky moji su svi doma u koroni (najvjerojatnije, nisu se još testirali), ja sam bila u manjem kontaktu s njima, ali jesam. Zasad je sve ok, imam grebanje grla i curenje nosa, al ništa neobično za mene, vidjet ćemo! Javi rezultate i ne brini, bit će sve ok i da je korona 💪💪

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

sanja0508
    16. Travanj 2021. 09:08

Kiky 🥰

Hvala vam cure, mozda i nije korona. Vidjet cemo idem se uskoro testirat. Nocas me grlo pocelo bolit ali nemam temp. Grozan osjecaj mi je jedino zbog bebe ako sam ju pokupila ali doktorica mi je rekla da je imala puno trudnica sa koronom i da su sve to blagi simptomi i da ne utjece na plod pa mi je malo lakse.

Kiky, i ja sam isto imala upalu grla, glava me bolila, ali bez temperature. Bila prehlada, a ne korona držim fige da i tebi bude tako. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Jana25
    16. Travanj 2021. 09:09

Jutro zenice ❤🥰
    Cestitam na dobrim pregledima 🥳
    I sretno svima koje idu danas 🤞
    Traveller koliko se ceka na pregled u Medifem? Ja bi na 4d UZV, a taj mi je najblizi 🤭🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

SamoMalo
    16. Travanj 2021. 09:28

Kiki u istom smo sosu. Jucer saznala da je brat s kojim sam puno bila (rucak, voznja u autu, grljenje...) pozitivan. Od simptoma ima temp i glavobolju.
    Zadnji kontakt je bio u utorak, doktor mi je savjetovao da pricekam pon za testiranje jer moze biti lazno negativan. Bas sam u komi :(

Leah
    16. Travanj 2021. 09:37

Kiky i Samomalo drzim fige da nije korona i da vam tegobe sto prije produ😘😘
    Ja sam malo u panici jer zadnji tjedan dana nemam uopce apetita, a inace sam pravi pero zdero. Sada se jedva natjeram pojesti nesto za rucak. Jutros stanem na vagu kad ono -2 kile, a povracala sam svega par puta. U ponedeljak imamo pregled i nadam se da beba dobro napreduje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.