Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eemine4
    17. Travanj 2021. 13:05

Jambica

Ja sam prekjučer ušla u drugu polovicu 😀
    Baš to vrijeme leti…a stalno mi je rano krenuti sa robicom i stvarima

Ja jučer na netu gledala sobice krevetiće, komadiće i ormare.. haha meni je bas rano za razliku od tebe 🤣 
    Ali naravno do daljnjeg ostaje samo na gledanju.. generalno je (barem po meni) oko 8 mjeseca početi kupovati da u 9 uđeš mirna i spremna za baby 😇
    Mada ne garantiram da ništa neću kupiti u 7 mj 😂😂😂 
    Ali mi je bas bas drago i bas se radujem kao i sve mi i jedva čekam taj baby shoping 🥳🥳

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

bumac95
    17. Travanj 2021. 13:22

Obzirom da moramo kupiti par većih stvari (kolica, sjedalicu, krevetić, komodu i njihaljku) odlučili smo od sljedećeg mjeseca kupit jednu veću stvar mjesečno. Prvo idu kolica jer su nam taman na akciji u babycentru :D 
    Teško mi je zamislit da moram u jedan mjesec iskeširati 8000 kuna 😂 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    17. Travanj 2021. 13:23

Btw ako koja vidi da je babybjorn njihaljka negdje na akciji molim vas odmah me obavijestite 😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Leah
    17. Travanj 2021. 14:02

Ja isto u ponedeljak idem po kolica u babycentar, a krevetic sam izabrala po njega cu tamo krajem petog mjeseca. Ja sam se odlucila te vece stvari kupiti do kraja 6. mjeseca jer preko ljeta udarno radimo obiteljski posao i necu imati puno vremena ici po ducanima.
    Danas ima toliko stvari za bebu kojih nije bilo kad smo mi bile bebe, pa sam odlucila da necu pomahnitalo kupovati sve jer je slatko i gomilati stvari. Odlucila sam se za osnovno sta mi treba, pa lako dodatno kupimo ako vidimo da nam nesto fali. Trenutno sam u dilemi treba li mi marama/nosiljka. 

Missy88
    17. Travanj 2021. 14:18

gospodicnaZola

Oke, iz nekog razloga mi ne dopusta staviti nalaz.
    Uglavnom Rubella IgM mi je 1,82 (od 0,8-1,2 je granicno, a iznad 1,2 pozitivno)
    Rubella IgG mi je 67

Igg su ti antitijela i to ako je pozitivno je dobra stvar jer znaci da si bila u kontaktu i preboljela, protiv rubeole smo i cijepljeni, doduse ja ocito nisam razvila antitijela jer je meni negativna. Ali igm ti znaci trenutnu zarazu, iako zbilja ne znam gdje si to mogla skupiti pa je mozda lazno pozitivan. Najbolje ponoviti. 
    Meni je tako za toksoplazmu ispalo, na kraju radila amniocentezu da vide plodovu vodu, nema zaraze bebe i zakljucak je da je stara zaraza, ali igm kod nekih ljudi perzistira dugo iz nekog razloga.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    17. Travanj 2021. 14:20

https://danibeba.com/ Ja cekam ovo za kolica, krevetic i kadicu, nadam se da bude bar 15% popusta, samo moram prije odluciti sto kupujemo i vidjeti u ducanima eventualno jos haha. Komodu i stol za previjanje smo uzeli vec u Ikei.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Love2021
    17. Travanj 2021. 14:59

gospodicnaZola

drage trudnice,
    nadam se da ste sve dobro :)
    Nedavno ste se raspisale o TORCH nalazima.Kako sam udomila macku i ja sam radila pretragu i evo nalaz je dosao jucer. Izbezumilo me da sam pozitivna na Rubella IgM i IgG.
    saljem i svoj nalaz pa please komentirajte ako je netko imao slicnih iskustva… (zna biti lazno pozitivan nalaz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻)
    Bila sam jutros odmah u Petrovoj,a imam i kumu u Zavodu koja radi bas na PCR-u, no nisu me bas utjesili stovise samo jos vise zastrasili, a do pon me ne mogu testirati….

Hajde ga probaj ponovno uploadat, da vidim na kojem je testu rađeno

Love2021
    17. Travanj 2021. 15:02

U vezi kupnje kolica, hoćete kupovati 3u1 ili odmah neka kišobran koja idu u 0.položaj ili imaju mogućnost stavljanja košare? Ja bi neka lagana kolica i jednostavna za sklapanje. Gledam recaro celona, to su neka srednja

Ljesnjak
    17. Travanj 2021. 15:35

Ja sam gledala Maxi Cosi Lila , ona idu u nulti i onda u sportski dio i to mi se cini bas prakticno.

eemine4
    17. Travanj 2021. 15:36

Love2021

U vezi kupnje kolica, hoćete kupovati 3u1 ili odmah neka kišobran koja idu u 0.položaj ili imaju mogućnost stavljanja košare? Ja bi neka lagana kolica i jednostavna za sklapanje. Gledam recaro celona, to su neka srednja

Ja sam planirala uzeti Stokke 3u1 čine mi se bas praktična i jednostavna za sklopiti i zamjeniti košaru. A idu i do 15 kg mada sam čula da mogu izdržati i 20ak kg 😅 

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.