Hera, divne vijesti, čestitam na curici.
Bravo za sve super preglede, lijepo je vidjeti toliko pozitive. 😍
Jana, obično dva tjedna ali ako ih lijepo zamolis da ti je bitno, vjerojatno će te ugurati ranije, divni su i uvijek izađu u susret kad mogu.
Ma nije mi bitno, sigurno ima netko kome je hitnije pa necu lagat. Samo bi htjela vidjet bebu u ljudskom obliku, a ne ko vanzemaljca 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro Svima ♡ Cestitke na urednim pregledima.Hera cestitam na curici ♡ I ja se nadam jednoj ali samo neka je zivo i zdravo pa sta god da je hehe ♡
Dobrodošlica novim članicama nisam pisala par dana.
I moj se pregled priblizava miny anomaly i jedva čekam. Moje su mucnine skroz smirile nadam se da se nece vracati.Mada se puno sekiram za clexane jer je nestasica skroz i to me bas smori ali danas sam nasla za kupiti 10 kom. Pa se nadam da ce stici i u domove sto prije.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Kiky i SamoMalo i ja sam mislila da imam koronu po simptomima ali na kraju nije bilo to već viroza. Međutim, u tom vremenu do rezultata sam sve žive članke prekopala i nema dokaza da utječe na plod u ranoj trudnoći (inače sam molekularni biol. po struci).
Hvala cure, ja sam osjecala da je curka, a prizeljkivali smo vise decka moram priznat. Al eto vec smo presli na zenski rod i brzo se u to prebacili i bas smo presretni 🤗
Danas sam rekla na poslu napokon i bile su super reakcije. Svi su bili sretni i puni razumijevanja tako da jos jedna briga manje. 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Lijep pozdrav djevojke, žene, mame,i one koje će to postati…vrijeme je da se prebacim na neke nove teme, mislim da pripadam nekim dijelom i ovdje 🌺🥰
Sutra ulazim u drugo tromjesečje,termin mi je 22.10 i nakon više od 5 godina borbe, uspjeli smo putem mpo začeti jedno malo čudo koje boravi već 13 tjedana u mojoj buši…
Osim što sam mislila da sam se riješila mučnine, nakon 3 tjedna ponovo su se vratile i najbolja prijateljica mi je wc škola,u toj sam fazi 🙈🙈🙈
Pokušati ću si dati truda iščitati cijelu temu, ako mi mučnine dozvole.
Sve vas lijepo pozdravljam 💟💟💟💟
Dada 🌺
Čestitam ti i dobro nam došla ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mislim ja zasad nemam nikakve simtopme ali mislim da je vjerojatnost da se nisan zarazila jako mala. U utorak smo skupa bili na rucku kod njega i grlili se. Sve bez maske. A kod njega je potvrdeno tak da mislim da su sanse da se izvucem male. Samo se onda mogu nadat da ce simptomi bit blagi 😕
Kiky i Samo malo zelim vam brzo ozdravljenje.🙏🌸
Bumac upravu si, sve je normalno od toga "sta mi je ovo trebalo", do suza uz mazenje buše. Normalno je da neke mame i ne maze i ne pričaju sa busom, normalno je da osjecaju čitav spektar emocija u periodu trudnoće, pa i nakon poroda. Noćne more iz straha, prisilne misli poput " šta ako uradim nešto sebi ili djetetu" (ali ako je osoba svjesna misli, i moze da se izmakne i promisli ja ovo ipak nikada ne bih uradila), promjene raspoloženja, strah da više nismo poželjni partneru, "opterecenost " trudnoćom i simptomima... Sve je apsolutno normalno i desava se svakoj od nas. Namjerno sam izdvojila vecinu negativnosti koja se desava ili će se dešavati da mame koje budu čitale, a nisu spremne da podjele to sa nama pročitaju da nisu same i na nisu ugrožene.
Mislim ja zasad nemam nikakve simtopme ali mislim da je vjerojatnost da se nisan zarazila jako mala. U utorak smo skupa bili na rucku kod njega i grlili se. Sve bez maske. A kod njega je potvrdeno tak da mislim da su sanse da se izvucem male. Samo se onda mogu nadat da ce simptomi bit blagi 😕
...ja još nisam imala simptome, nisam bila zaražena, (antitjela nemam), pozitivna isto nisam bila nikako, od 7 puta koliko sam se testirala. 🤷♀️ Muž isto.
Vitamina što više, sunca i svježeg zraka (bar na terasi). Nadam se da nemaš mucnine pa da ćeš bar moći jesti i koliko toliko suplementirati vitamine. Javi nam situaciju 🤞🤞
Kiky i Samomalo nadam se da se niste zarazile, a ako i jeste da ce sve proci bezbolno i za vas i bebice. Navodno je najopasnije zaraziti se pred kraj trudnoce, ali ni tad ne mora biti bas nista lose. Meni bi najgorio dio toga bio samo to sto ne mogu na pregled ili da slucajno nesto treba, ali sve to prođe brzo.
Sto se osjecaja tice, ja sam se veci dio trudnoce osjecala uzasno, s 5 tjedana vec krenule mucnine, trajale su skoro dva mjeseca, konstantno po cijele dane sam bila uzasno i osjecala sam se koma i psihicki, zivnula sam malo s 12. tjednom kad su popustile iako nisu prosle skroz tad, ali je onda doslo krvarenje pa mirovanje pa toksoplazma pa amniocenteza, sad los ogtt pa muke po seceru... Ali ajde, sad sam vec ok s tim svim, ali psihicki sam dosta lose, hormoni valjda pa me svaka sitnica ubije i rasplace 😅
Zg cure sto s kavom, jesmo sto dogovarali, ne javlja se Jambica? 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Joj osjećaji. Prestretna sam, ali u zivotu nisam osjecala ovolikj strah kao na pocetku trudnoce.
Prolaze mi misli glavom da sam pre mlada, pa di smo se zurili u vraziju mater. Pa jel malac dobro.
Nedam nikom taj osjecaj divote kad me mazne iznutra 🤣 ali bi vrlo rado dragom ostavila trbuh i otsla na posao ili recimo legla na trbuh kad idem spavat 🤣 odnosi nisu isti..pa de pazi ovako, ne mogu ovako.nemoj pre jako. 😒
Al vrijedi 🥰🥰
Missy da, nema Jambice, iduci tjedan ja sam slobodna četvrtak poslje 3 i petak poslje pregleda koji je u pola 10, e sad 🤷♀️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji