Jutro cure',
Koliko vas je iz Istre? 😁😍 baš me zanima :))
Pula 🙋🏼♀️
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro cure',
Pula 🙋🏼♀️
I jaa 💞
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro!
ima li netko iskustva s bolovima u donjem desnom dijelu trbuha? Ja te bolove imam već 2 tjedna. Urinokultura je uredna a krvna slika pokazuje povišen crp (10,8) a u urinu dosta amorfnih soli. Tokom dana je to podnošljivo i boli više kad mirujem nego kad se krećem ali po noći zna baš boliti pogotovo kad idem na wc. Kad obavim wc onda se smiri. Moja dokt kaže da bi bili kamenčići i da ne pijem dosta tekućine ali ja si mislim zar ne bi već u 2 tjedna prošli? Čak sam razmišljala noćas na hitnu otići... inače sam 10+5 tt.
Trudnice kojima je ovo drugo dijete, što ste kupovali na početku sve za bebu? Mislim koliko bodića i ostale robice, flašice, dude...
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja sam kupovala sve po putu kad je zatrebalo. Kad smo zapeli s dojenjem, muz je skocio po flasice i mlijeko, nisam unaprijed. Dudu tek kad je imao mjesec dana sam kupila dok smo uspostavili dojenje.
Bodica sam kupila 10ak po broju, ak je zafalilo, skocio je suprug po jos. Nemojte gomilat stvari, danas ima dostava i svega, za cas se kupi.
Jutro cure',
Pula 🙋🏼♀️
I jaa 💞
Haha, cool 😊 koji dio grada? Ja sam u Štinjanu ☺️
Mislim da smo jedine Iz Istre na ovoj temi.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro!
ima li netko iskustva s bolovima u donjem desnom dijelu trbuha? Ja te bolove imam već 2 tjedna. Urinokultura je uredna a krvna slika pokazuje povišen crp (10,8) a u urinu dosta amorfnih soli. Tokom dana je to podnošljivo i boli više kad mirujem nego kad se krećem ali po noći zna baš boliti pogotovo kad idem na wc. Kad obavim wc onda se smiri. Moja dokt kaže da bi bili kamenčići i da ne pijem dosta tekućine ali ja si mislim zar ne bi već u 2 tjedna prošli? Čak sam razmišljala noćas na hitnu otići… inače sam 10+5 tt.
I ja imam dosta soli u mokraći i pjesak u bubrezima. Ne boli me ali to bas i ne prolazi tako lako nažalost 🙄
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Cure koje su već mame i one koje su već saznale 🥰
Mene zanima kada se putem UZ može saznati spol?
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Cure koje su već mame i one koje su već saznale🥰
Pozdrav, u prvoj trudnoci sa 16tj mi rekli da je cura i bila cura, u drugoj od 16tj da je cura i do 37tj svaki puta cura da bi na zadnjem pregledu kod mog gin ipak iskocila pisa haha i na kraju rodila decka, sad u trecoj trudnoci mi rekli sa 12tj da je vjerovatno cura ali da se ne drzim 100% toga, tako da vidjet cemo 😊
Cure koje su već mame i one koje su već saznale🥰
Vidio se pišonja u 16 tjednu 🥳😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji