Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ani92
    16. Travanj 2021. 16:38

Jana25

Ani92

https://ibb.co/d6JjQgV

Eto ga🤞

Sve se čini okej 😁🥰
    Missyvaljda cemo se uspjet izdogovarat 😊

Hvala ti ❤

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

CarpeDiem
    16. Travanj 2021. 17:07

D_Štoperica 🐼

Hvala vam cure na dobrodošlici…nama danas kao poklon za ulazak u drugo tromjesečje, stigao nalaz Niftya,sve uredno i stiže nam djevojčica 💟💟💟💟💟💟

Čestitam uredan nalaz i djevojčicu 💝🥂💫

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    16. Travanj 2021. 17:08

...ja kao laik rekla bih da je ovo odlican nalaz 🤗

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Haru
    16. Travanj 2021. 17:46

Zna li netko koliko se dobiva za prvih 6 mj. djetetovog života ako smo zaposleni? I ovisi li iznos o tome jesmo li bili na komplikacijama ili ne? 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    16. Travanj 2021. 17:47

D_Štoperica 🐼

Hvala vam cure na dobrodošlici…nama danas kao poklon za ulazak u drugo tromjesečje, stigao nalaz Niftya,sve uredno i stiže nam djevojčica 💟💟💟💟💟💟

Čestitam! 💜🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Love2021
    16. Travanj 2021. 17:48

SamoMalo

Mislim ja zasad nemam nikakve simtopme ali mislim da je vjerojatnost da se nisan zarazila jako mala. U utorak smo skupa bili na rucku kod njega i grlili se. Sve bez maske. A kod njega je potvrdeno tak da mislim da su sanse da se izvucem male. Samo se onda mogu nadat da ce simptomi bit blagi 😕

A kad je on razvio simptome? 

Orhideja13
    16. Travanj 2021. 17:56

SamoMalo , moj svekar je bio pozitivan na koronu, I bio je par Dana u bolnici, dok svekrva nije, s njom sve OK.. Tako da ne mora da znaci,.. 🙏 Bit ce sve OK..
    Cure ja Malo brinem, vidim sve ste radile neke testove, ili detaljnije preglede, samo ja ne 🤷‍♀️
    Sljedeci pregled je otprilike u 16tt+  hoce li biti kasno za nesto detaljnije? Prosli pregled u 12tt, sve je bilo OK, Ali nista bas detaljno.. Pa sad ne znam 🤔🤔

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Haru
    16. Travanj 2021. 18:16

Orhideja13

SamoMalo , moj svekar je bio pozitivan na koronu, I bio je par Dana u bolnici, dok svekrva nije, s njom sve OK.. Tako da ne mora da znaci,.. 🙏 Bit ce sve OK..
    Cure ja Malo brinem, vidim sve ste radile neke testove, ili detaljnije preglede, samo ja ne 🤷‍♀️
    Sljedeci pregled je otprilike u 16tt+ hoce li biti kasno za nesto detaljnije? Prosli pregled u 12tt, sve je bilo OK, Ali nista bas detaljno.. Pa sad ne znam 🤔🤔

Radi se i anomaly scan (veliki pregled) od 19. do 22. tjedna. Barem mi je tako rekao doktor pa ću kada uđem u 21. tjedan ići na njega.  

'21. 💙
    '24. 💛

Missy88
    16. Travanj 2021. 18:35

Haru

Zna li netko koliko se dobiva za prvih 6 mj. djetetovog života ako smo zaposleni? I ovisi li iznos o tome jesmo li bili na komplikacijama ili ne?

Porodiljni (28-45 dana) + prvih 6 mjeseci imas punu placu. Kasnije ne znam koji dio place se tocno gleda, ali je maksimalno 5600.
    Sto se komplikacija tice, osobno ne znam, ali je netko napisao da ako ne prekidas komplikacije sve do pocetka porodiljnog imas pravo na puni iznos place kad krene porodiljni (placa od prije komplikacija), a ako si na komplikacijama npr. koji mjesec pa se vratis na posao prije porodiljnog, taj iznos s komplikacija ulazi u prosjek racunanje place za porodiljni pa ti umanji iznos. Koliko znam prosjek 6 mjeseci se gleda.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Hera✨
    16. Travanj 2021. 18:39

Ani meni se ovo cini kao super nalaz :) cestitam!
    D-štoperica cestitam na zdravoj curici 🥰

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.