Cure koje su već mame i one koje su već saznale🥰
Mene zanima kada se putem UZ može saznati spol?
Meni je ginekologica već u 10.tjednu na običnom uzv rekla da joj se čini da je dečkić i da se malo pravi važan i u 12.tjednu je bila još sigurnija i stvarno je dečko 😅 baš sam bila šokirana kako rano je vidjela 😄
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Meni je na proslom uvzu s 11+5 reko da je vjv curka jer je spolna kvrzica prema dole i iduci dan nifty potvrdio 😄
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Iva meni je uzeo papu odmah na prvom ili drugom pregledu. Ostalo nije 🤷🏼♀️
Spol sam saznala u 14. tjednu :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Meni je s 13+4 rekao da je sigurno dečko, a sa 17+5 potvrdio još jednom.
'21. 💙
'24. 💛
Dobro jutro svima!
Imam jedno pitanje, u prošloj trudnoći mi je gin uzimala briseve i to relativno rano, a u ovoj trudnoći mi je novi gin koji to uopće ne spominje. Mislite li da bih mu to trebala napomenuti? Sljedeći je pregled s 20 tjedana.
Hvala, zene🌸
Meni je na prvom pregledu uzeo papu, na drugom briseve i prošli tjedan opet briseve jer sam rekla da me zna nešto probadati pa da isključi neku upalu za svaki slučaj.
Ne znam što je uobičajeno jer mi je prva trudnoća.
'21. 💙
'24. 💛
Obradovale ste me 🥰mislila sam da je možda rano. Moj sljedeći pregled je u 17 tjednu pa se nadam saznati spol
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
drage trudnice,
nadam se da ste sve dobro :)
Nedavno ste se raspisale o TORCH nalazima.Kako sam udomila macku i ja sam radila pretragu i evo nalaz je dosao jucer. Izbezumilo me da sam pozitivna na Rubella IgM i IgG.
saljem i svoj nalaz pa please komentirajte ako je netko imao slicnih iskustva... (zna biti lazno pozitivan nalaz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻)
Bila sam jutros odmah u Petrovoj,a imam i kumu u Zavodu koja radi bas na PCR-u, no nisu me bas utjesili stovise samo jos vise zastrasili, a do pon me ne mogu testirati....
Cure koje su već mame i one koje su već saznale🥰
Mene zanima kada se putem UZ može saznati spol?
Meni je ginekologica već u 10.tjednu na običnom uzv rekla da joj se čini da je dečkić i da se malo pravi važan i u 12.tjednu je bila još sigurnija i stvarno je dečko 😅 baš sam bila šokirana kako rano je vidjela i
Isto kod mene, 10.tjedan, kaže 99%..
I bila je u pravu
Ja sam prekjučer ušla u drugu polovicu 😀
Baš to vrijeme leti...a stalno mi je rano krenuti sa robicom i stvarima
Oke, iz nekog razloga mi ne dopusta staviti nalaz.
Uglavnom Rubella IgM mi je 1,82 (od 0,8-1,2 je granicno, a iznad 1,2 pozitivno)
Rubella IgG mi je 67
Sortiraj odgovore
Najstariji