Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    17. Travanj 2021. 15:40

Ja sam se odlucila za Cybex balios s lux 3u1 to je bila ljubav na prvi pogled. Autosjedalica im ima super ocijenu i ovako bi vjerovatno tu autosjedalicu uzela. A onda sam rekla neka bude i kosara tu jer racunam bit ce maltene zima i nekako mi se radi toga cini bolje kosara.

Leah
    17. Travanj 2021. 15:42

I da najveca mi je prednost sto su lagana (11,5kg), mogu se sklopiti skupa sa sjedistem i mogu se koristiti do 22kg.

Kiky 🥰
    17. Travanj 2021. 15:46

bumac95

Obzirom da moramo kupiti par većih stvari (kolica, sjedalicu, krevetić, komodu i njihaljku) odlučili smo od sljedećeg mjeseca kupit jednu veću stvar mjesečno. Prvo idu kolica jer su nam taman na akciji u babycentru :D
    Teško mi je zamislit da moram u jedan mjesec iskeširati 8000 kuna 😂

Za koja kolica si se odlucila? I ja bi trebala pa ako je dobra akcija :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• sunce7
    17. Travanj 2021. 15:54

Meni prijateljica ima ova https://baby-centar.hr/home/244-maxi-cosi-kolica-zelia.html i prezadovoljna je, meni se svida isto to sto imaju kosaricu i kasnije moze u sportski dio. Teska su nesto manje od 10kg. 
    Zbog manjka prostora u stanu mislim da cu trazit ovako nesto da ne moram uzimati 3u1. 

Haru
    17. Travanj 2021. 15:56

Mi smo gledali Zopa Move 3u1, ali nigdje ne pronalazim nikakve recenzije i iskustva. Jeste li vi čule što o njima? 

'21. 💙
    '24. 💛

bumac95
    17. Travanj 2021. 16:01

Mi živimo u stanu sa relativno malo mjesta i imamo stepenica do izlaza. Sa starijim smo uzeli peg perego i kolica su savršena ALI prevelika za stan i preteška za stepenice. Ovaj put sam tražila nešto lagano i lako sklopivo obzirom da ću izlazit sama sa njih dvojicom. Prošla sam masu dućana i na kraju se odlučila za Ergobaby metro. Osim sto su lijepa i relativno jeftina (sad 2700 skupa sa košarom) još imaju i ispod 10 kg i sklapaju se jednom rukom. Uglavnom, sve sto sam tražila sam našla u njima :D recenzije su svugdje super i ne vidim im manu tako da idemo po njih! :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    17. Travanj 2021. 16:03

https://www.babycenter.hr/ergobaby-kisobran-kolica-metro-kompaktna-gradska-ljubicasta-plum-931457.html
    https://www.babycenter.hr/ergobaby-kosara-za-kolica-metro-newborn-kit-crna-black-metrokiteu-777034.html
    Evo ova :)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• gospodicnaZola
    17. Travanj 2021. 16:11

Love2021

gospodicnaZola

drage trudnice,
    nadam se da ste sve dobro :)
    Nedavno ste se raspisale o TORCH nalazima.Kako sam udomila macku i ja sam radila pretragu i evo nalaz je dosao jucer. Izbezumilo me da sam pozitivna na Rubella IgM i IgG.
    saljem i svoj nalaz pa please komentirajte ako je netko imao slicnih iskustva… (zna biti lazno pozitivan nalaz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻)
    Bila sam jutros odmah u Petrovoj,a imam i kumu u Zavodu koja radi bas na PCR-u, no nisu me bas utjesili stovise samo jos vise zastrasili, a do pon me ne mogu testirati….

Hajde ga probaj ponovno uploadat, da vidim na kojem je testu rađeno

Ma kakvi, javlja mi gresku i kaze da pokusam ponovno.Ne znam znaci li tebi sto metoda:ELFA, a nalaz je iz KBC Zagreb
    Missy88 Razumijem sto je IgM,a sto IgG, znam sto je rubeola te koje posljedice ima u ranoj fazi trudnoce,svakako cu se testirati ponovno u ponedjeljak samo do tad treba mirno spavati 😬
    Mi jesmo svi procijepljeni, no citala sam da antitijela opadaju nakon 10,15 godina pa je to mozda bio slucaj kod i kod tebe.Uglavnom, bitno da je sve u redu kao sto se nadam da ce moj ovaj nalaz biti lazno pozitivan tj da su vrijednosti od neke stare infekcije ili da je nekakva krizana reakcija

Lela🍀
    17. Travanj 2021. 16:14

Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol  godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV

🤰🍀 👶 🌸

bumac95
    17. Travanj 2021. 16:34

Lejla ubiti koliko sam ja skužila ova ergobaby su nešto jeftinija verzija babyzena :D tako mi je rekla ženskica u baby centru. 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.