Jutro cure…ja san komaaa!!!! Muka uzasna povracanje na prazno….neznam vise sta bi….sve sam probala…😵😵 Ako izdrzim do ponedjeljka da zovem ginekologa,ako ne neznam,otixu na hitnu…
Meni je gin, ali privatna rekla da postoje neki lijekovi za mucninu no oni se ne daju olako, kao i svi drugi, ali pitaj. Probaj Gingermina kapsule s đumbirom, navodmo pomazu bar malo, ja ih jucer uzela pa cu vidjeti. Ako ne jedes nista, idi na hitnu na infuziju, pomoci ce ti, bar privremeno.
Ma kupila sam te kapsule meni osobno nisu pomogle
Jutro cure, danas sam usla u 7.sedmicu 😍 simptomi kao da su se povukli, cak me sike ne bole, od simptoma ostalo samo ucestalo mokrenje, nikakve mucnine ni povracanje. Uvijek vrtimo tu temu da li je sve uredu s bebom ako nemamo simptoma… nadam se da jeste jer pregled mi je tek za malo manje od cetiri sedmice.. utjesite me malo 😍🤰🏼👶
Budi sretna, ima cura koje nemaju nikakve simptome i sve je super, tako da nista to negativno ne mora znaciti. Opusti se i uzivaj, za razliku od nas koji muku mucimo s tim mucninama 😐
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro cure…ja san komaaa!!!! Muka uzasna povracanje na prazno….neznam vise sta bi….sve sam probala…😵😵 Ako izdrzim do ponedjeljka da zovem ginekologa,ako ne neznam,otixu na hitnu…
Meni je gin, ali privatna rekla da postoje neki lijekovi za mucninu no oni se ne daju olako, kao i svi drugi, ali pitaj. Probaj Gingermina kapsule s đumbirom, navodmo pomazu bar malo, ja ih jucer uzela pa cu vidjeti. Ako ne jedes nista, idi na hitnu na infuziju, pomoci ce ti, bar privremeno.
Ma kupila sam te kapsule meni osobno nisu pomogle
Hm, jesi otkrila sto od hrane da ti malo umiruje zeludac? Meni je isto koma, ali uspijevam pojesti bar malo. Ako ne jedes, idi svakako na hitnu da ti daju infuziju, vratit ces energije malo pa opet dalje. Nazalost, ne mozemo nista nego cekati da to prođe 😔
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Linolada dobrodošla 🎉🤰 jesi isla vaditi ponovo betu? Drugo ide 48h nakon prvog i trebala bi se duplati? Ove brojke su dobre za te tjedne 🤞🏻
Vortexmoon dolaze i prolaze, ali moramo biti pozitivne bebe to sve osjete. Mozda mucnine zamjenis za trudnicki sjaj 🤞🏻🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Linolada dobrodošla🎉🤰 jesi isla vaditi ponovo betu? Drugo ide 48h nakon prvog i trebala bi se duplati? Ove brojke su dobre za te tjedne 🤞🏻
Vortexmoondolaze i prolaze, ali moramo biti pozitivne bebe to sve osjete. Mozda mucnine zamjenis za trudnicki sjaj 🤞🏻🤞🏻
Nisam išla vaditi jer bi trebala danas vaditi a danas je subota... Ionako nebi dobila nalaze.. Vaditi ću u ponedjeljak.
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Linolada dobrodošla🎉🤰 jesi isla vaditi ponovo betu? Drugo ide 48h nakon prvog i trebala bi se duplati? Ove brojke su dobre za te tjedne 🤞🏻
Vortexmoondolaze i prolaze, ali moramo biti pozitivne bebe to sve osjete. Mozda mucnine zamjenis za trudnicki sjaj 🤞🏻🤞🏻
Nisam išla vaditi jer bi trebala danas vaditi a danas je subota… Ionako nebi dobila nalaze.. Vaditi ću u ponedjeljak.
Aha. Bit ce to dobro, iscekujemo ponedjeljak s tobom 🤞🏻
Missy88 jesi ti bolje danas?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mene toliko love napadaji gladi, mislim da cu do kraja doc do 100😂😂😂😂
Sinoc dosla doma sa posla, ulovila me zelja za kupus salatom i imala kupusa svjezeg i fino naribala i najela se salate 😂 a inace mi nije najdraza.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav, cure! 😊
Kiky hahha, ma neces! To ti je samo ludi pocetak.
Missy88 Kako ti je osip? Je li se povuklo?
Vecer, zene...ja bas ne tipkam. Koma sam vec 2 tjedna. Zgaravica je konstantna, plus mucnine. Ne povracam, ali sam iscrpljena od te zgaravice. Doslovno mi nista ne pomaze ili mi ublazi na 5min. Dva tjedna konstantne zgaravice i mucnine. Ja evo ne znam vise sta bi sa sobom. 😔
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji