Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    30. Siječanj 2021. 07:00

Jutro cure 👋🏻
    Kako ste? Jeste se naspavale? 
    Dobro dosle nove cure 🎉🤰 
    Mene je jucer ubila zgaravica 🤢 nadam se da danas nece 🤞🏻 proslu t sam isto muku mucila i nista mi nije pomagalo 😓

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Siječanj 2021. 07:29

Jutro trudnice 🥰
    Kod mene sve ok, ne spavam nesto super ali za sad nisam još toliko umorna vidjet ćemo za koji tjedan 🙂
    Maj kada te je pocela hvatati zgaravica? Mene samo ponekad uhvati mucnina i to nocu ili ujutro.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    30. Siječanj 2021. 07:47

Jutro cure, ja sam se super naspavala ali kad sam se digla i evo dosla na posao, mucinina ajmeee, zeludac mi se okretao. Sad je malo bolje, stapice jedem i caj od kamilice. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mala_martina1990
    30. Siječanj 2021. 08:23

Jutro cure...ja san komaaa!!!! Muka uzasna povracanje na prazno....neznam vise sta bi....sve sam probala...😵😵 Ako izdrzim do ponedjeljka da zovem ginekologa,ako ne neznam,otixu na hitnu...

Maj4
    30. Siječanj 2021. 08:39

Lisa27 ima tjedan dana da se pojavila, ali skroz slabo i vise je nije bilo nego sto je. A jucer me uhvatila uzas, cijeli dan fuj 🤢 jedva sam docekala 22h da popijem duphason i da mogu ici spavati 🙈
    Mala mozda bolje hitna ako ti bude bas lose. Doduse dobit ces vjerovatno samo infuziju ali barem ce tijelo malo nadoci. Ne znam je li koja imala iskustva ili da pitas na ljetnim bebama one su ipak prosle ovo razdoblje pa mozda budu imale koji dobar savjet 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Linolada
    30. Siječanj 2021. 10:23

Bokić cure🥰
    Evo i ja se pridruzujem grupi. Danas mi je 4+5. Na 4+3 mi je beta iz krvi bila 381,1 nadam se da je to ok 😊 u ponedjeljak idem ginekologici na dogovor za uzv. Ovu noć sam jako loše spavala, prvo nisam mogla zaspati zbog bolova u leđima, čas me zaboli lijevi, čas desni jajnik, pa se počne grčiti maternica. Nadam se da će beta rasti obzirom da me dojke ne bole više kako su me boljele prije 2-3 dana. To bi nam bilo prvo dijete, a pokušavamo preko godinu dana zbog mojih policističnih jajnika i anovulatornih ciklusa. 

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

Vortexmoon
    30. Siječanj 2021. 10:26

Jutro cure, danas sam usla u 7.sedmicu 😍 simptomi kao da su se povukli, cak me sike ne bole, od simptoma ostalo samo ucestalo mokrenje, nikakve mucnine ni povracanje. Uvijek vrtimo tu temu da li je sve uredu s bebom ako nemamo simptoma... nadam se da jeste jer pregled mi je tek za malo manje od cetiri sedmice.. utjesite me malo 😍🤰🏼👶

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Siječanj 2021. 10:30

Linolada

Bokić cure🥰
    Evo i ja se pridruzujem grupi. Danas mi je 4+5. Na 4+3 mi je beta iz krvi bila 381,1 nadam se da je to ok 😊 u ponedjeljak idem ginekologici na dogovor za uzv. Ovu noć sam jako loše spavala, prvo nisam mogla zaspati zbog bolova u leđima, čas me zaboli lijevi, čas desni jajnik, pa se počne grčiti maternica. Nadam se da će beta rasti obzirom da me dojke ne bole više kako su me boljele prije 2-3 dana. To bi nam bilo prvo dijete, a pokušavamo preko godinu dana zbog mojih policističnih jajnika i anovulatornih ciklusa.

Dobrodošla 🥰 mislim da se nemoraš brinuti i da je to sve ok, simptomi se pojavljuju pa nestaju i tako u krug, nadam se da će biti sve ok 💗

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Ninuskaa
    30. Siječanj 2021. 10:42

Jutro cure i dobrodosle nove trudnice 🥰
    Evo ja se uspjela naspavat nakon par neprospavanih noci, mucnina me počela češće mučiti nego inače ali drugo sve je ok.
    Linolada - vjerujem da ce sve biti uredu i da se nemoras bojati jer i ja sam imala problema sa spavanjem par dana ali sad se to smanjilo i mene nekad grudi bole vise nekad manje, to ti je normalno 
    Vortexmoon - to ti je sve normalno i ja sam mislila da nešto nije uredu posto su i meni simptomi lagano nestajali ali za vas su se opet vratili. Normalno je da nekad budu jači nekad slabiji. Mislim da nemaš razloga za brigu. 💕

Missy88
    30. Siječanj 2021. 11:25

Mala_martina1990

Jutro cure…ja san komaaa!!!! Muka uzasna povracanje na prazno….neznam vise sta bi….sve sam probala…😵😵 Ako izdrzim do ponedjeljka da zovem ginekologa,ako ne neznam,otixu na hitnu…

Meni je gin, ali privatna rekla da postoje neki lijekovi za mucninu no oni se ne daju olako, kao i svi drugi, ali pitaj. Probaj Gingermina kapsule s đumbirom, navodmo pomazu bar malo, ja ih jucer uzela pa cu vidjeti. Ako ne jedes nista, idi na hitnu na infuziju, pomoci ce ti, bar privremeno.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.