Dobro jutro cureTraveller i Lisaodlično mi je vidjeti poznata "lica" ovdje
Mislim da nam se i Tommy priključuje skoro. Ima dobru sjenicu, a u utorak treba dobiti
Lisa daaaa mi se baš pratimo!! Kad ideš ti na pregled prvi?
Ja vam imam takve napadaje vrućine, znači kao da sam u menopauzi…užas, i gadi mi se slatko..Znači živjela sam na kolačima, čokoladama i svemu nezdravom, a sad na sam pogled na čoksu mi se želudac okreće
Naručila me je 17.2., to će biti već 7+3 pa se nadam da ce se sve lijepo vidjeti 🙂
Jesi ti zvala za pregled? Ja ti nemam trrnutno nikakve posebne simptome, malo pojačani iscjedak i to je to, sve skupa se dobro osjećam ❤ i meni se cini na nam Tomy stižeeee.
utorak subota sve je to isto hahahah :D
sutra ćemo sve saznati, no da lagano napravite mjesta za mene <3 baš se radujem druženju sa vama :)
Kiky sretno danas, škicam te kasnije <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Evo cure i mene! Jucer i danas povracanje se smirilo,ostala je mucnina,nocas prva noc i jutro da sam normalno spavala...jucer sam cak i uspjela rucat....nekako mi je jutro i prije podne najgore onda posljepodne kao nadođem...dva dana imam bolove u leđima i dole u trbuhu prepisujem to normalnom...🙄🙄 I eto...ugl.patnja, pala sam 2kg..nadam se boljem
Mislim da nam se i Tommy priključuje skoro. Ima dobru sjenicu, a u utorak treba dobiti
Ja vam imam takve napadaje vrućine, znači kao da sam u menopauzi…užas, i gadi mi se slatko..Znači živjela sam na kolačima, čokoladama i svemu nezdravom, a sad na sam pogled na čoksu mi se želudac okreće
Naručila me je 17.2., to će biti već 7+3 pa se nadam da ce se sve lijepo vidjeti 🙂
Jesi ti zvala za pregled? Ja ti nemam trrnutno nikakve posebne simptome, malo pojačani iscjedak i to je to, sve skupa se dobro osjećam ❤ i meni se cini na nam Tomy stižeeee.
utorak subota sve je to isto hahahah :D
sutra ćemo sve saznati, no da lagano napravite mjesta za mene <3 baš se radujem druženju sa vama :)
Kikysretno danas, škicam te kasnije <3
Tommy vjerujem da je to to 😍 sjeti se mojih sjena ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Danas radi od 13:00h, tako da evo zovem uskoro pa javim 🙊🙊🙊
Tommy ajdeee😍😍
Uff žao mi je curka koje imaju mučnine, jako se nadam da će me zaobići😏😏
Mi smo rekli samo kumi i kumu. Nećemo nikome dok dr.ne potvrdi da je sve u redu!🤗
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Cure sretno na pregledima. 😃🥰
Ne pišem previše ali sve čitam jer se osjećam bas umorno.
Mi smo zasad rekli samo roditeljima i kumovima, ostalima ćemo kad obavim prvi pregled i vidim da je sve uredu. Još uvijek cekam da mi pošalju pismo kad trebam doći na prvi pregled jer sam u Irskoj i kad sam ih zvala da se naručim rekli su mi da treba proći barem 6 tjedana da bi se vidio plod na ultrazvuku tako da se nadam ovaj tjedan da ce doc pismo i da i ja obavim prvi pregled 🤞🏼 stvarno se nadam da će sve biti uredu.Kakav je vama bio prvi pregled?
Mala_martina1990 Uf, to padanje na tezini je neugodno, ali poprilicno normalno, ne brini. Vratit ces to bez problema, cim ti prestanu mucnine. 🙂
Lovely Nadam se da ce te zaobici!! 😆😁 stvarno ima cura koje ih ne iskuse.
Ninuskaa prvi pregled ti je obican vaginalni uzv, trazi se potvrda trudnoce, odnosno je li plod u maternici. Uzimaju se mjere i traze otkucaji srca, a uobicajeno je da se pri prvom pregledu vadi papa. 🙂
Kiky Probaj pojesti malo badema. I bit ce sve ok!! ☺️☺️
Jana25 moje su samo ekstremno osjetljive. 🙈 Imas mozda doma shea maslac ili kokosovo ulje? Namazi ih malo s tim.
Ajme curke s mučninama, držite se 💪💪 dan po dan!
Tommy čekamo teee 🤗
Ninuška meni se na prvom pregledu na 5+0 vidio gestacijski mjehur i žumanjčana vreća i to da je sve smješteno u maternici. Ja sam radila papu u 12.mjesecu tako da nisam morala opet. Ugl, ništa strašno ni bolno, tipičan vaginalni uzv.
Jana mene cice zasad ništa ne bole jače nego inače niti imam promjene na bradavicama, samo osjetim da su punije nego inače. Al dobro, još je rano, ti si ispred mene 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sretno svima koji imaju preglede ❣
Mi smo rekli mojima i jednim frendovima koji isto cekaju bebu, ne bih govorila nikome do 12. tjedna, taman kad mi pregled tad prođe. Na poslu isto tako, iako sam mislila da cu morati zbog mucnina reci ili uzeti bolovanje, ali guram nekako jedva dan po dan, iako mi je vec dosta svega 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Mene su evo prošli tjedan tri dana mučnine malo zaobišle ali zato za vikend užas. Jučer sam valjda 20 puta povraćala samo ležala. Ništa mi nije pasalo. Pojela malo pire krumpira. Danas me drži mučnina ali oke je nema povraćanja. Otkrila sam danas da mi paše sok multivitaminski i još kad je malo hladan. Napravila limunadu probat navečer.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji