Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    28. Siječanj 2021. 19:47

Mala2323

Ja sam sutra na pregledu ujutro, sutra sam 8+6, prošli puta smo čuli otkucaje srca isto.
    Nadam se da će i sada biti sve uredu i da je hematom nestao nekim slučajem.
    Hvala Bogu nikakvog krvarenja nije bilo, osim te mučnine i povraćanja.
    Ali sam jučer kupila kapsule na bazi đumbira baš je i za trudniceee, i evo hvala Bogu danas nisam povračala i jela sam čak! Jedino samo mučnina. Malo bol u stomaku ali vjerujem je da je to zbog širenja maternice i ostalog 🖤 javim se sutra odmah nakon pregleda

Eto izgleda da su ti kapsule pomogle, super! Ja jos za sad nemam muke, neka tako i ostane. Ali muku mucim sa zatvorom, po dva tri dana nemogu na wc. Nemam pojma sta je dobro za to, i sljive sam jela i donat i opet nista.
    Javi se sutra poslje pregleda, bit ce sve oke 😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Vortexmoon
    28. Siječanj 2021. 20:13

Kiky 🥰

Mala2323

Ja sam sutra na pregledu ujutro, sutra sam 8+6, prošli puta smo čuli otkucaje srca isto.
    Nadam se da će i sada biti sve uredu i da je hematom nestao nekim slučajem.
    Hvala Bogu nikakvog krvarenja nije bilo, osim te mučnine i povraćanja.
    Ali sam jučer kupila kapsule na bazi đumbira baš je i za trudniceee, i evo hvala Bogu danas nisam povračala i jela sam čak! Jedino samo mučnina. Malo bol u stomaku ali vjerujem je da je to zbog širenja maternice i ostalog 🖤 javim se sutra odmah nakon pregleda

Eto izgleda da su ti kapsule pomogle, super! Ja jos za sad nemam muke, neka tako i ostane. Ali muku mucim sa zatvorom, po dva tri dana nemogu na wc. Nemam pojma sta je dobro za to, i sljive sam jela i donat i opet nista.
    Javi se sutra poslje pregleda, bit ce sve oke 😁

Probaj sjemenka lana ili mljeveni lan s jogurtom, to je dobro za probavu

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2021. 21:35

Vortexmoon bas cu probat sutra. Trbuh mi je napuhan, mucim muku🙉

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2021. 08:28

Jutro curee! Jao imam uzasne mucnine evo drugi dan ne ustajem iz kreveta stalno muka a nemam vise sta povratit...koma...🤮🤮🤮

• Ninuskaa
    29. Siječanj 2021. 09:28

Mala_martina1990

Jutro curee! Jao imam uzasne mucnine evo drugi dan ne ustajem iz kreveta stalno muka a nemam vise sta povratit…koma…🤮🤮🤮

Jutroo, probaj jest bademe oni  ti pomažu kod mucnine. Frendica ih uzima i kaže da joj pomognu. I mene danas nešto jače mucnina hvata bas se lose osjećam tako da ću i ja morat ic kupit ih da probam.

Vortexmoon
    29. Siječanj 2021. 10:07

Sretno Mala2323 danas !!! 💕💕💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Mišić
    29. Siječanj 2021. 10:34

ivkica

Ja evo dva dana bez mučnina malo onako ujutro slabo ali nisam povraćala osjećam se ko da nisam trudna. I sad me strah da se nije bebi što dogodilo. Jel mogu mučnine samo tako odjednom prestati

Normalno ti je to!  Evo ti i mog primjera: 3 dana mi je bilo relativno ok, mogla sam funkcionirati uz blagu mučninu, ali me zato jučer satralo. Mučnina, povraćanje, užas živi. Zna ti se to smiriti pa opet krenuti.
    Ali znam da te strah, to je posve normalno. i ja se brinem na te "bolje" dane je li sve ok i ne mogu dočekati pregled 04.02. i samo želim da mi normalno otvore trudničku. 

Mišić
    29. Siječanj 2021. 10:36

Mala2323 Sretno!!!

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Siječanj 2021. 11:53

Mala sretno na pregledu javi nam ❤❤❤
    Evo ja uspjela dobiti ginekološku očito je gotov godišnji 😀 uglavnom naručena sam 17.02. u 11.10 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    29. Siječanj 2021. 12:05

Cure, zna netko smije li se koristiti Claritine u trudnoci? Izbio mi je neki osip na ruci, nemam pojma od cega, obicno mi tako zna od sunca a sad ga nema haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.