Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    31. Siječanj 2021. 14:05

Maj4 Pa to je divno!!! 😃😃😊 Brzo ce ti i taj drugi pon, odmaraj do tada. 😊🤞🏻🤞🏻

Zara7
    31. Siječanj 2021. 14:17

Pozdrav drage cure, nove i stare 🥰
    Linolada brojke su dobre, ne brini za simptome, doslovno je svaka cura različita, baš je jedino pravilo da pravila nemaa 😊 mene su isto jajnici mučili par dana, prvo jedan pa drugi, sad je sreća prestalo!
    Maj joj supeeer, nadam se da će bit sve kako treba nadalje💖
    Nažalost nemam nikakvih savjeta niti za žgaravicu ni osipe ni ništa, nisam baš od koristi 🙈
    Ja sam u međuvremenu obavila prvi pregled iako mi je bilo samo 5+0 baš zbog tih probadanja u jajnicima plus savjeta u vezi mjehura i infekcija nekih. Sve je dobro i kako treba biti u ovoj fazi 😊 

Želim vam svima da uspijete iskoristit ovu kišnu nedjelju ☔☔

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

ivkica
    31. Siječanj 2021. 15:44

Što se može koristiti za glavobolju. Imam jake migrene

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Mišić
    31. Siječanj 2021. 17:20

Ivkica samo Lekadol, odnosno paracetamol

Mišić
    31. Siječanj 2021. 17:21

Zara7 super! Bitno da je sve ok! 😊 kad ti je iduci pregled?

Maj4
    31. Siječanj 2021. 18:55

Misic, Zara hvala vam 💜 Zara cestitam i sretno 🤞🏻
    Ja sam popodne fino odspavala i probudila se s glavoboljom 🤯 
    Cure sretno sutra 🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Missy88
    31. Siječanj 2021. 19:30

Maj4

Misic, Zarahvala vam 💜 Zara cestitam i sretno 🤞🏻
    Ja sam popodne fino odspavala i probudila se s glavoboljom 🤯
    Cure sretno sutra 🤞🏻

Neka samo tako napreduje i dalje, sretno ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    31. Siječanj 2021. 19:32

lovely

Dobro jutro cureTraveller i Lisaodlično mi je vidjeti poznata "lica" ovdjeMislim da nam se i Tommy priključuje skoro. Ima dobru sjenicu, a u utorak treba dobitiLisa daaaa mi se baš pratimo!! Kad ideš ti na pregled prvi?
    Ja vam imam takve napadaje vrućine, znači kao da sam u menopauzi…užas, i gadi mi se slatko..Znači živjela sam na kolačima, čokoladama i svemu nezdravom, a sad na sam pogled na čoksu mi se želudac okreće

Naručila me je 17.2., to će biti već 7+3 pa se nadam da ce se sve lijepo vidjeti 🙂
    Jesi ti zvala za pregled? Ja ti nemam trrnutno nikakve posebne simptome, malo pojačani iscjedak i to je to, sve skupa se dobro osjećam ❤ i meni se cini na nam Tomy  stižeeee.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Maj4
    31. Siječanj 2021. 19:32

Missy hvala 💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Veljača 2021. 07:48

Jutrooo 🥰🥰
    Kako ste cure? 
    Kod mene sve super, nekako nemam nikakve simptome bas i dobro se osjecam.
    Sretno na pregledima danas 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.