Maj4 Pa to je divno!!! 😃😃😊 Brzo ce ti i taj drugi pon, odmaraj do tada. 😊🤞🏻🤞🏻
Pozdrav drage cure, nove i stare 🥰
Linolada brojke su dobre, ne brini za simptome, doslovno je svaka cura različita, baš je jedino pravilo da pravila nemaa 😊 mene su isto jajnici mučili par dana, prvo jedan pa drugi, sad je sreća prestalo!
Maj joj supeeer, nadam se da će bit sve kako treba nadalje💖
Nažalost nemam nikakvih savjeta niti za žgaravicu ni osipe ni ništa, nisam baš od koristi 🙈
Ja sam u međuvremenu obavila prvi pregled iako mi je bilo samo 5+0 baš zbog tih probadanja u jajnicima plus savjeta u vezi mjehura i infekcija nekih. Sve je dobro i kako treba biti u ovoj fazi 😊
Želim vam svima da uspijete iskoristit ovu kišnu nedjelju ☔☔
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Što se može koristiti za glavobolju. Imam jake migrene
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Misic, Zara hvala vam 💜 Zara cestitam i sretno 🤞🏻
Ja sam popodne fino odspavala i probudila se s glavoboljom 🤯
Cure sretno sutra 🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Misic, Zarahvala vam 💜 Zara cestitam i sretno 🤞🏻
Ja sam popodne fino odspavala i probudila se s glavoboljom 🤯
Cure sretno sutra 🤞🏻
Neka samo tako napreduje i dalje, sretno ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dobro jutro cureTraveller i Lisaodlično mi je vidjeti poznata "lica" ovdje
Mislim da nam se i Tommy priključuje skoro. Ima dobru sjenicu, a u utorak treba dobiti
Lisa daaaa mi se baš pratimo!! Kad ideš ti na pregled prvi?
Ja vam imam takve napadaje vrućine, znači kao da sam u menopauzi…užas, i gadi mi se slatko..Znači živjela sam na kolačima, čokoladama i svemu nezdravom, a sad na sam pogled na čoksu mi se želudac okreće
Naručila me je 17.2., to će biti već 7+3 pa se nadam da ce se sve lijepo vidjeti 🙂
Jesi ti zvala za pregled? Ja ti nemam trrnutno nikakve posebne simptome, malo pojačani iscjedak i to je to, sve skupa se dobro osjećam ❤ i meni se cini na nam Tomy stižeeee.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutrooo 🥰🥰
Kako ste cure?
Kod mene sve super, nekako nemam nikakve simptome bas i dobro se osjecam.
Sretno na pregledima danas 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji