Kiky sretno na pregledu 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure! Danas na 15h imam pregled. Javim se poslje pregleda sa novostima❤🙏
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala vam curke drage 🤗🤗🥰
Mišić rekao je da dođem ponovno za nekih 10 dana da čujemo otkucaje, a pošto je to dr koji je u mirovini u ordinaciji je samo 2 dana pa ne znam točno datum , nekad sljedeći tjedan 😊
_______
Kako vi stojite s govorenjem ljudima, jeste svi rekli obitelji i prijateljima? Jeste li radili neka iznenađenja kao youtuberi ili ste samo normalno rekli? 😅 mi još nismo nikome, čekamo taj prvi pravi pregled, a mislim da ćemo i tad reći samo najužoj obitelji i par prijatelja, za početak😀
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure, sretno na pregledima! 🥰
Zara7 aha, znaci kad ga uhvatite. Ali brzo ce ti to! 😊
Mi smo zasad rekli samo jednim roditeljima i zna moja kuma, cekamo iduci pregled pa cemo onda, ali isto necemo za pocetak reci puno ljudi. 🙈 Naravno, rekli smo sinu da mama ima jos jednu bebu u pupi, ali nije mu bas jasno. 😆😆
Eh, kako vase glavobolje danas? Vidim da smo svi patili od istog preko vikenda. 🤨 mene jos tu i tamo sijevne.
Jutro cure 👋🏻 mene mucnina hvata kad se probudim vec par dana i tlak me zeza malo me zanosi ali samo kroz jutro.
Ja sam rekla samo dvjema prijateljicama jer sam preko njih isla na drugo misljenje. A za dan zena, mozda koji dan poslje ovisi kad nam bude uzv za kombinirani, cemo reci bakama i to planiram uzet bodi i na njega napisati tipa baka 2021 ili tako nesta i malenu dugu. Ostalima cemo normalno u hodu kako koga vidimo.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mi smo rekli samo najuzuj obitelji, mojima i njegovima i moja kuma isto zna ☺ a za ostale lako, saznat ce kad mi trbuh pocne rast 😁
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Mene bas lovi zgaravicq (pocela je) od svega sto pojedem i jutros me malo i trbuh boli ali vise od nervoze od toga svega ...
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Bok cure 🤗 ne pišem ali vas čitam redovito 😊
Nove dobro došle ❤ lijepo je vidjet da postajemo aktivniji 🤗
Sretno na pregledima danas 🥰
Evo meni prvo jutro da mi nije muka 👌 izazov mi je postao oprat zube 🤢
Nakon 3 dana zatvora, donat je sinoc odradio svoje, hvala mu!
Jel vas svrbe bradavice, uz to sto su osjetljive i bolne na dodir? Cak sam primjetila da mi se koža na bradavicama ljuska, peruta 😱
Moj pregled je u četvrtak i jedva čekam! Nadam se da će sve bit okej! ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji