Vecer, zene…ja bas ne tipkam. Koma sam vec 2 tjedna. Zgaravica je konstantna, plus mucnine. Ne povracam, ali sam iscrpljena od te zgaravice. Doslovno mi nista ne pomaze ili mi ublazi na 5min. Dva tjedna konstantne zgaravice i mucnine. Ja evo ne znam vise sta bi sa sobom. 😔
ajme draga baš mi je žao da te toliko to muči, nadam se da će uskoro proći ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Vecer, zene…ja bas ne tipkam. Koma sam vec 2 tjedna. Zgaravica je konstantna, plus mucnine. Ne povracam, ali sam iscrpljena od te zgaravice. Doslovno mi nista ne pomaze ili mi ublazi na 5min. Dva tjedna konstantne zgaravice i mucnine. Ja evo ne znam vise sta bi sa sobom. 😔
Mene je proslu t bas mucila, isto mi nista nije pomagalo, mlijeko je kratkotrajno znalo ublaziti. Nadam se da cu ovaj put malo bolje proci, jucer se nisam mogla ustati a danas nista 🙈
Jedini savjet koji nisam probala je da se uzmu 2-3 zrna rize onako sirova i mrve po ustima, zena koja mi je to preporucila me stalno napadala da probam da djeluje ali meni je to nekako bilo gadljivo 🤷🏼♀️
Ne znam jesti to cula, probala? Mislim da ima i neki lijek da smiju trudnice pa provjeriti u ljekarni?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hej cure, hvala na brizi 🥰 Osip se povukao sam od sebe tijekom dana, tako da je to ok, a sto se mucnina tice, standardno, cak mi je jutros bilo relativno ok, a onda krenulo popodne standardno 😏
Za zgaravicu se cesto spominju bademi, Mokosh, jesi probala mozda?
Kako ste vi sve danas?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Mene toliko love napadaji gladi, mislim da cu do kraja doc do 100😂😂😂😂
Sinoc dosla doma sa posla, ulovila me zelja za kupus salatom i imala kupusa svjezeg i fino naribala i najela se salate 😂 a inace mi nije najdraza.
Ja sam dosla do toga da gledam ljude na tvu, neki film, serija i gledam kako jedu, totalno sam ljubomorna, jedva cekam jesti normalno 😂 A ne ovako zvakati polako, oprezno, od svega mi se dize zeludac, paziti sto, koliko, vecinu toga ni ne mogu haha
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy88 Odlicno da ti se povuklo! Mozda ti je samo bila i neka kratkotrajna iritacija, tako zna i meni izbaciti. Zaboravih ti reci da probas Biomedisov balzam za problematicnu kozu (ako se ponovi, je li), super je i prirodan. Njime i djetetu mazem kad ga nesto bocne ili mu se koza tako iziritira i stvarno brzo prodje.
Missy88 Odlicno da ti se povuklo!Mozda ti je samo bila i neka kratkotrajna iritacija, tako zna i meni izbaciti. Zaboravih ti reci da probas Biomedisov balzam za problematicnu kozu (ako se ponovi, je li), super je i prirodan. Njime i djetetu mazem kad ga nesto bocne ili mu se koza tako iziritira i stvarno brzo prodje.
Hvala ti 🥰 Probat cu svakako. Sad vidim dolje na crti da nam je odbrojavanje jednako 😁 Koliko ti je star 1. bebac? 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Daaa, isto nam je! 😊😊
Djecak ima 1 god i 10 mj, bit ce 2,5 godine razlike medju njima. 😆😆
Dobro jutro cure
Traveller i Lisa odlično mi je vidjeti poznata "lica" ovdje Mislim da nam se i Tommy priključuje skoro. Ima dobru sjenicu, a u utorak treba dobiti
Lisa daaaa mi se baš pratimo!! Kad ideš ti na pregled prvi?
Ja vam imam takve napadaje vrućine, znači kao da sam u menopauzi...užas, i gadi mi se slatko..Znači živjela sam na kolačima, čokoladama i svemu nezdravom, a sad na sam pogled na čoksu mi se želudac okreće
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ja sam jutros bila na kontroli , dr je tako divan odusevnjena sam. Mi rastemo 🎉🎉🤰 kasnimo 3 tjedna u odnosu na zadnju m, pa je dr jako oprezan s izjavama. U odnosu na prije 6 dana fino napredujemo, naziru se titraji ali kako je sve sitno narucio me za sljedeci ponedjeljak 8.2. ponovo na kontrolu i tad bi trebali cuti srceko 🤞🏻🤞🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji