Jel koja koristila tablete od đumbira za mucnine? Zovu se gingermina tako nesto? Moja apotekarka mi je to prwpoeucila,ali trenutno nema kod nje za kupiti,morat cu muza poslati u centar da potraži...Kaze sa su njezinoj kceri trudnici puno pomogle....🙄🙄
Cure hvala vam puno od srca ❤️❤️ ja se trenutno selim tako da trenutno ne stignem ni čitati ni pisati💕 Hvala Vam i nadam se da ste sve dobro🙏❤️
Cure, zna netko smije li se koristiti Claritine u trudnoci? Izbio mi je neki osip na ruci, nemam pojma od cega, obicno mi tako zna od sunca a sad ga nema haha.
Heii nisam sigurna ali mislim da ne, frendica mi je isto trudna i jako je alergicna na svasta pa znam da je spominjala da ne smije nista od tih tableta za alergiju 😕 ali provjeri
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure, zna netko smije li se koristiti Claritine u trudnoci? Izbio mi je neki osip na ruci, nemam pojma od cega, obicno mi tako zna od sunca a sad ga nema haha.
Je li možeš zvati svog doktora i točno provjeriti?
Pozdrav svima,
evo i mene na ovoj temi ❤
Jucer prvi plus na testiću, danas ga potvrdila s drugim🤰
U ponedjeljak ću zvat ginu da se naručim za pregled🙊
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Pozdrav svima,
Dobrodosla 🥳🥳❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bok cure, nisam stigla pisati par dana ali vas pratim i citam stalno.
Dobrodosle nove cure :) to su tako ljepe vijesti da nas je sve vise.
Meni su isto pocele mucnine. Nisam povratila jos niti jednom, ali se osjecam uzasno. Kao da bi mi i bilo lakse kada bi uspjela povratiti. Vidim da se dosta cura tu bori sa mucninama pa je valjda normalno. Imam i problema sa probavom. Je li vam pomagalo nesto osim donata za probavu?
Pozdrav svima,
Dobrodošla!
Je li možeš zvati svog doktora i točno provjeriti?
Dobiti moju doktoricu na telefon je nemoguca misija. Ali ne preporuca se u trudnoci Claritine.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Evoo mene napokon da Vam se javim.
Sve je supeeer😍
Beba raste tren. Je 1.76cm sve uredu, ne moram više piti duphaston.
Idem u ponedjeljak ponovo izvaditi urinokulturu i krvnu grupu.
Danas smo otvorili trudničku knjižicu.
I opet mi je pregled 19.02🖤
Da li vi planirate ići na 3D-4D UZV? Meni je baš želja otić za koji tjedan 🙏
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji