Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    29. Siječanj 2021. 16:51

Mala_martina1990

Jel koja koristila tablete od đumbira za mucnine? Zovu se gingermina tako nesto? Moja apotekarka mi je to prwpoeucila,ali trenutno nema kod nje za kupiti,morat cu muza poslati u centar da potraži…Kaze sa su njezinoj kceri trudnici puno pomogle….🙄🙄

Ja sam baš pisala gore da ih pijem. 
    Oko 70 i nešto kn su. 
    I od kad ih pijem ne povračam i nije mi toliko muka. 
    A povračala cijeli dan.
    Pijem jednu ujutro i jednu navečer! :) 

+ 26.12.2020🖤

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Siječanj 2021. 16:53

lovely

Pozdrav svima,
    evo i mene na ovoj temi ❤
    Jucer prvi plus na testiću, danas ga potvrdila s drugim🤰
    U ponedjeljak ću zvat ginu da se naručim za pregled🙊

Čestitam još jednom i dobrodošla 🥰🥰🥰  nas dvije ćemo se pratiti, mislim da će nam biti tu negdje termin jer je i meni zadnja m 28.12. ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Siječanj 2021. 16:54

Mala2323

Evoo mene napokon da Vam se javim.
    Sve je supeeer😍
    Beba raste tren. Je 1.76cm sve uredu, ne moram više piti duphaston.
    Idem u ponedjeljak ponovo izvaditi urinokulturu i krvnu grupu.
    Danas smo otvorili trudničku knjižicu.
    I opet mi je pregled 19.02🖤

Da li vi planirate ići na 3D-4D UZV? Meni je baš želja otić za koji tjedan 🙏

Super da je sve ok ❤❤❤ sad možeš uživati, ja svakako zelim na 4d oko 20t

ivkica
    29. Siječanj 2021. 17:40

Mala2323

Sve je supeeer😍

Čestitam. 🤗 U kojem tjednu se otvara ta trudnička knjižica?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Ninuskaa
    29. Siječanj 2021. 18:14

Lovely  dobrodošla i čestitam na plusicu 🥰🥰🥰 
    Cure da li je koja imala bijeli iscjedak na početku trudnoće? Ja evo sad išla na wc i bilo mi na gacama bas dosta. Svaka promjena me brine posto mi je prva trudnoća pa pitam.

• Mala2323
    29. Siječanj 2021. 18:18

ivkica

Mala2323

Sve je supeeer😍

Čestitam. 🤗 U kojem tjednu se otvara ta trudnička knjižica?

Ja sam danas 8+6 tj, a sad ne znam kako to ide vjv tako sa 7-8 tj pa na dalje... 😊

+ 26.12.2020🖤

• kristina25
    29. Siječanj 2021. 18:44

Dobro dosle nove cure, bas nisam aktivna, al pratim vas 😍😍  
    Kod nas nema više trudničkih knjizica, na svaki pregled dobis papir koji  spremis u fascikal i kad dođe vrijeme za preglede u bolnici u t ambulantu sve nosiš sa sobom i daješ na šalteru,  tako je bar u Petrovoj 

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Lisa27 👶🧸🎀
    29. Siječanj 2021. 20:33

Ninuskaa

Lovely dobrodošla i čestitam na plusicu 🥰🥰🥰
    Cure da li je koja imala bijeli iscjedak na početku trudnoće? Ja evo sad išla na wc i bilo mi na gacama bas dosta. Svaka promjena me brine posto mi je prva trudnoća pa pitam.

Imam i ja, cini mi se normalno  🙂

• Ninuskaa
    29. Siječanj 2021. 20:44

Traveller

Ninuskaa

Ninuska, to je sve ok, dok god nema neugodnog mirisa i nije grudast. Ja ga imam od početka, na dane nekad više, nekad manje.

Onda dobro, nije ni grudast niti je neugodnog mirisa. Posto mi je prva trudnoća onda ja još radije pitam za svaki slucaj da mi bude barem malo lakše. Drago mi je da si pomažemo ovdje i dajemo savjete jedna drugoj tako nam je svima lakše. 🙂

Kiky 🥰
    29. Siječanj 2021. 21:13

Ninuskaa

Traveller

Ninuskaa

Ninuska, to je sve ok, dok god nema neugodnog mirisa i nije grudast. Ja ga imam od početka, na dane nekad više, nekad manje.

Onda dobro, nije ni grudast niti je neugodnog mirisa. Posto mi je prva trudnoća onda ja još radije pitam za svaki slucaj da mi bude barem malo lakše. Drago mi je da si pomažemo ovdje i dajemo savjete jedna drugoj tako nam je svima lakše. 🙂

I ja ga imam svakodnevno, ali u malim kolicinama. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.