Ninuska dobrodošla 🙂🙂
Kiki žao mi je zbog dragog, ja sam nažalost navikla na to jer živim u mjestu u kojem je to tradicija i tako je isto moj tata cjeli život na brodu, nije ga bilo kad sam se rodila i za još dosta važnih trenutaka u životu i tako sam ponekad tužna zbog toga.
Ja sam danas nekako bolje, baš sam se nekako ljepo opustila, osjećam da je sve ok 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Taman sam mislila da ce mi dragi bit doma za prvi pregled i tocno 1.2 ide na brod(pomorac) tako da u to vrijeme ce putovat na aerodrom 😞😞😞 i nema ga 6.mjeseci. Skoro cijela moja trudnoca ali barem ce, nadam se, doci doma do poroda. Barem se mogu utjesit da ce mi dani biti sada ispunjeniji jer ce mi se sve vrtiti oko nasega zlata koje cekamo 🥰
Sretno ti. Tako je moj otišao. Došao kad je cura imala 3 tjedna… 😞.. Inače se nismo uspjeli 10 dana čut. I napokon u ponoć se javi, sutradan u 5 popodne mi pukne vodenjak. Za njega užasno iskustvo. Sad fala Bogu trenutno ne plovi i nadamo se da će moć ostat doma do poroda
Hvala ti. A valjda cemo pregrmit to. Samo da smo zivi i zdravi i da nam bebica bude dobro.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ninuska dobrodošla 🙂🙂
Kiki žao mi je zbog dragog, ja sam nažalost navikla na to jer živim u mjestu u kojem je to tradicija i tako je isto moj tata cjeli život na brodu, nije ga bilo kad sam se rodila i za još dosta važnih trenutaka u životu i tako sam ponekad tužna zbog toga.
Ja sam danas nekako bolje, baš sam se nekako ljepo opustila, osjećam da je sve ok 🥰
Tako je i kod nas vise manje su svi pomorci. A sta mozemo takav je zivot. Dok rodim ce doci sredinom 8mj racunamo :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Clio, kakva je situacija kod tebe s poslom? Nisu još ništa služili? Tebi je istek probnog roka sad 1.2., ako sam dobro zapamti la? Ugovor ti se automatski produzava nakon tog datuma.. Nije ti nitko ništa posebno spominjao?
Ej draga, hvala sto si se sjetila. Ja sam rekla na poslu prije dva tjedna da sam trudna. Probni mi završava s 03.02.ali izgleda da su mi produzili ugovor jer je voditeljica rekla da ce se potruditi da ostanem, a pošto je to praktički za 3 radna dana, već su me trebali obavijestiti jer imam i godišnji tako da je kod poslodavca praksa da prije otkaza pošalje na godišnji da se iskoristi i onda ti da otkaz. Tako da radim do daljnjeg 😄😄
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja evo dva dana bez mučnina malo onako ujutro slabo ali nisam povraćala osjećam se ko da nisam trudna. I sad me strah da se nije bebi što dogodilo. Jel mogu mučnine samo tako odjednom prestati
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja evo dva dana bez mučnina malo onako ujutro slabo ali nisam povraćala osjećam se ko da nisam trudna. I sad me strah da se nije bebi što dogodilo. Jel mogu mučnine samo tako odjednom prestati
Mislim da je to sve normalno 🥰 mene danas isto nije ni jednom uhvatilo, nocas me samo nesto mjehur zabolio i nekako sam napuhana
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ivkice, jesi li vec bila na pregledu? Normalno je da smo zabrinute i da zelimo najbolje svojoj bebi. I ja isto tako tripujem i kad ima simptoma i kad nema. Tacno bih voljela da mi doktor svaki dan govori "ne brini, sve je uredu, sve ide kako treba" :) probaj se opustiti i misli pozitivno
Ivkice, jesi li vec bila na pregledu? Normalno je da smo zabrinute i da zelimo najbolje svojoj bebi. I ja isto tako tripujem i kad ima simptoma i kad nema. Tacno bih voljela da mi doktor svaki dan govori "ne brini, sve je uredu, sve ide kako treba" :) probaj se opustiti i misli pozitivno
Bila u ponedjeljak. Vidjela sam srce di kuca rekla mi je samo da imam cistu na jajniku ali da je to oke. Mislim bilo mi je jutros loše malo ali nije ko prije. To je bilo 6-7 puta na dan povraćanje a sad odjednom dva dana ništa. A baš to, najbolje bi bilo da svaki dan ti ginekologica kaže sve je u redu. A ovako na forumima svatko drugačije piše. Netko je imao tako pa normalno sve netko spontani...
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Opet mislim da nesto nije uredu da bi na neki nacin osjetila. Ja sam 6+5 i nisam nijednom povratila. Svaciji organizam je drugaciji ali mislim da bi ti tijelo samo reklo da nesto ne stima..
Nemoj da brines.
Meni mama kaze da treba da manje citam online iskustva 😂 bas zato sto se uvijek poredimo s drugim curama.
Ja sam sutra na pregledu ujutro, sutra sam 8+6, prošli puta smo čuli otkucaje srca isto.
Nadam se da će i sada biti sve uredu i da je hematom nestao nekim slučajem.
Hvala Bogu nikakvog krvarenja nije bilo, osim te mučnine i povraćanja.
Ali sam jučer kupila kapsule na bazi đumbira baš je i za trudniceee, i evo hvala Bogu danas nisam povračala i jela sam čak! Jedino samo mučnina. Malo bol u stomaku ali vjerujem je da je to zbog širenja maternice i ostalog 🖤 javim se sutra odmah nakon pregleda
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji