Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    28. Siječanj 2021. 08:55

Ninuskaa

Pozdrav cure, nova sam ovdje i htjela bi vam se pridružiti. Prije par dana napravila sam test jer mi je menstruacija kasnila i bio je pozitivan 🙂 Grudi su mi stvarno bolne, tu i tamo osjetim laganu mučninu, stalno moram piškiti i zadnjih par dana se često budim i ne mogu spavati. Ima li još koja problema sa spavanjem ili je to samo kod mene problem? Zaboravila sam spomenuti da povremeno osjećam ko laganu bol u donjem dijelu trbuha al to traje par sekundi pa stane, ko neko lagano propadanje. Da li je to normalno? Danas ću zvati ginekologa da se naručim na pregled. Unaprijed vam hvala na odgovorima i ispričavam se na duzem postu.

Hej, dobrodosla i cestitam 🥰
    Sve ti je to normalno, ne brini. Ja isto imam problema sa spavanjem, tj treba mi poprilicno da uspijem zaspat, a i uglavnom se sto puta nocu probudim i okrenem. Nadam se da ce biri bolje kad ubacim opet neku fizicku aktivnost pa se malo umorim kroz dan, ovako zbog mucnina sam samo na kaucu ili u krevetu 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Mala_martina1990
    28. Siječanj 2021. 08:58

Dobro jutro cure...Evo da ja prijavim svoje prve mucnine.....😵😵 Ne povracam ali od jucer stalno muka u želudcu,i evo sad ležim doslovno sam za nista,pijem caj i razmisljam otic stavit prst u usta mozda bi bilo lakse....joooj 🙄🙄

• Ninuskaa
    28. Siječanj 2021. 09:08

Missy88

Ninuskaa

Pozdrav cure, nova sam ovdje i htjela bi vam se pridružiti. Prije par dana napravila sam test jer mi je menstruacija kasnila i bio je pozitivan 🙂 Grudi su mi stvarno bolne, tu i tamo osjetim laganu mučninu, stalno moram piškiti i zadnjih par dana se često budim i ne mogu spavati. Ima li još koja problema sa spavanjem ili je to samo kod mene problem? Zaboravila sam spomenuti da povremeno osjećam ko laganu bol u donjem dijelu trbuha al to traje par sekundi pa stane, ko neko lagano propadanje. Da li je to normalno? Danas ću zvati ginekologa da se naručim na pregled. Unaprijed vam hvala na odgovorima i ispričavam se na duzem postu.

Hej, dobrodosla i cestitam 🥰
    Sve ti je to normalno, ne brini. Ja isto imam problema sa spavanjem, tj treba mi poprilicno da uspijem zaspat, a i uglavnom se sto puta nocu probudim i okrenem. Nadam se da ce biri bolje kad ubacim opet neku fizicku aktivnost pa se malo umorim kroz dan, ovako zbog mucnina sam samo na kaucu ili u krevetu 😅

Hvala puno...ista situacija je i kod mene, kako god se okrenem nikako mi ne pase samo se vrtim po krevetu. Hvala bogu zasad nemam problema s mucninama, osjetila sam par puta laganu ali nista strasno, nadam se da ce tako i ostati i nadam se da ce tebi mucnine prestati🤞🏼🤞🏼

• Ninuskaa
    28. Siječanj 2021. 09:10

Mala_martina1990

Dobro jutro cure…Evo da ja prijavim svoje prve mucnine…..😵😵 Ne povracam ali od jucer stalno muka u želudcu,i evo sad ležim doslovno sam za nista,pijem caj i razmisljam otic stavit prst u usta mozda bi bilo lakse….joooj 🙄🙄

Jutro, nadam se da ce te malo popustit mucnine ili da ćeš se uspjet ispovracati da ti bude barem malo lakše..u kojem si tjednu trudnoće? 

Missy88
    28. Siječanj 2021. 09:24

Hvala Ninuska i ja se nadam.
    Mala martina, suosjecam, drzi se. Pokusaj povratiti ako mozes, mozda bude bar malo lakse. Meni je najgore sto mi se povraca stalno, a kad odem, samo mi se dize zeludac i usput me bas pece, a nista zapravo ne izađe 🥴

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Maj4
    28. Siječanj 2021. 09:26

Jutro cure 👋🏻 nadam se da ste bolje 🤞🏻 

Mala_martina1990

Dobro jutro cure…Evo da ja prijavim svoje prve mucnine…..😵😵 Ne povracam ali od jucer stalno muka u želudcu,i evo sad ležim doslovno sam za nista,pijem caj i razmisljam otic stavit prst u usta mozda bi bilo lakse….joooj 🙄🙄

Moj savjet je da to ne pokusavas. Iako se cini kao dobra ideja, ako nisi nista jela ici ce ti samo kiselina i jos vise ces se nadraziti i bolit ce te sve od napinjanja.

Meni pomalo smeta odjeca na donjem dijelu trbuha, kako mirujem i lezim vise manje onda sam samo u tajicama i trenerkma. Navecer pogotovo kad se sva napusem  🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Mala_martina1990
    28. Siječanj 2021. 09:34

Ma evo upravo je samo izaslo sve 🤮🤮🤮 uzas!!!! Danas sam 6+4

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2021. 11:52

Mala_martina1990

Ma evo upravo je samo izaslo sve 🤮🤮🤮 uzas!!!! Danas sam 6+4

Bolje da je izaslo. Sada ce ti biti lakse.
    Meni je danas ok, bas se super osjecam. Jedino me na poslu kako sam na nogama stalno i nom stop nesto radim, ulovila mr vrtoglavica ali je brzo prosla. Danas sam 5+0 ulazimo lagano u 6.tjedan 😇🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2021. 14:06

Taman sam mislila da ce mi dragi bit doma za prvi pregled i tocno 1.2 ide na brod(pomorac) tako da u to vrijeme ce putovat na aerodrom 😞😞😞 i nema ga 6.mjeseci. Skoro cijela moja trudnoca ali barem ce, nadam se, doci doma do poroda. Barem se mogu utjesit da ce mi dani biti sada ispunjeniji jer ce mi se sve vrtiti oko nasega zlata koje cekamo 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Endzrue
    28. Siječanj 2021. 14:39

Kiky 🥰

Taman sam mislila da ce mi dragi bit doma za prvi pregled i tocno 1.2 ide na brod(pomorac) tako da u to vrijeme ce putovat na aerodrom 😞😞😞 i nema ga 6.mjeseci. Skoro cijela moja trudnoca ali barem ce, nadam se, doci doma do poroda. Barem se mogu utjesit da ce mi dani biti sada ispunjeniji jer ce mi se sve vrtiti oko nasega zlata koje cekamo 🥰

Sretno ti. Tako je moj otišao. Došao kad je cura imala 3 tjedna... 😞.. Inače se nismo uspjeli 10 dana čut. I napokon u ponoć se javi, sutradan u 5 popodne mi pukne vodenjak. Za njega užasno iskustvo. Sad fala Bogu trenutno ne plovi i nadamo se da će moć ostat doma do poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.