Mišićkad si isla na TORCH test jesi morala biti na taste i pokriva li hzzo sve ili ima doplate?
Radila sam ga opet prošli petak, vadili su mi paralelno s "običnom" pretragom krvi pa sam bila natašte. U prošloj trudnoći sam to išla vaditi u Zavod za javno zdravstvo, a sad su mi sve izvadili u ambulanti kod ginekologa (pretpostavaljam zbog korone). Ajme ne mogu se točno sjetiti jesam li i onda bila natašte, iako mi zvoni da jesam, ali da zapravo nisam trebala biti.
Ništa nisam nadoplatila (imam i dopunsko osiguranje).
Jel normalno evo zakašljem se i dolje me jako zaboli onako boli par sekundi
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Mišićkad si isla na TORCH test jesi morala biti na taste i pokriva li hzzo sve ili ima doplate?
Radila sam ga opet prošli petak, vadili su mi paralelno s "običnom" pretragom krvi pa sam bila natašte. U prošloj trudnoći sam to išla vaditi u Zavod za javno zdravstvo, a sad su mi sve izvadili u ambulanti kod ginekologa (pretpostavaljam zbog korone). Ajme ne mogu se točno sjetiti jesam li i onda bila natašte, iako mi zvoni da jesam, ali da zapravo nisam trebala biti.
Ništa nisam nadoplatila (imam i dopunsko osiguranje).
Hvala 🙂
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jel normalno evo zakašljem se i dolje me jako zaboli onako boli par sekundi
Je je normanlno je i prilikom kihanja isto. Meni to bas bude neugodno i uvjek se hvatam za stomak kao da ce to napraviti neku razliku 😅
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure puse svima, traveller skicnem čim vidim da postas nešto 🤭🤭 kod mene stiže mengica pa sam malo klonula ali bude sve ok, uživajte sa bebicama ❤️❤️🤰🏼🤰🏻
Anci s takvom tempicom dolazis ti nama, a ne menga tebi 🥰🙏🤞💋
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cureee ja sam nesto zeznula sa lozinkom i uglavnom napravila novi profil🤷♀️
Traveller hvala ti, ali ja sam na kraju bila danas jer sam privatno i promjenili smo termin jer sutra nisam bila u mogucnosti ici.. ❤️ kucaaa sve je super i sutra sam i po ultrazvuku točno 9 tjedana🤗 Ja sam zapravo bila zabrinuta jer nemam nikakvih mučnina.. Jedino što sam primjetila od svih simptoma su bolne grudi, tu i tamo nekakvo strecanje u doljnjem djelu trbuha, ali redovno uzimam magnezij tako da to reguliram na taj način, budem umorna ako sam pre aktivna tokom dana i sanjam doslovno svaku večer po nekoliko različitih snova(ja inače ne sanjam, tj ne sjećam se, a ovo sada je nenormalno:D) i piškim puno više i to je to. Tako mi je zao sto se neke od vas toliko muce sa mučninam i nadam se da će se što prije smiriti da možete uživati u trudnoći 🤞 Meni se isto pojavio herpes na usnici i kašalj i danas sam bila na pregledu doktor kaze da je to od pada imuniteta i nije nista komentirao.Ja inače imam herpes na usnici ili nosu nekoliko puta godišnje tako da se iskreno nisam zabrinula previše ali sam pitala čisto informativno tako da mislim da to nije strašno.
Traveller hvala ti, ali ja sam na kraju bila danas jer sam privatno i promjenili smo termin jer sutra nisam bila u mogucnosti ici.. ❤️ kucaaa sve je super i sutra sam i po ultrazvuku točno 9 tjedana🤗 Ja sam zapravo bila zabrinuta jer nemam nikakvih mučnina.. Jedino što sam primjetila od svih simptoma su bolne grudi, tu i tamo nekakvo strecanje u doljnjem djelu trbuha, ali redovno uzimam magnezij tako da to reguliram na taj način, budem umorna ako sam pre aktivna tokom dana i sanjam doslovno svaku večer po nekoliko različitih snova(ja inače ne sanjam, tj ne sjećam se, a ovo sada je nenormalno:D) i piškim puno više i to je to. Tako mi je zao sto se neke od vas toliko muce sa mučninam i nadam se da će se što prije smiriti da možete uživati u trudnoći 🤞 Meni se isto pojavio herpes na usnici i kašalj i danas sam bila na pregledu doktor kaze da je to od pada imuniteta i nije nista komentirao.Ja inače imam herpes na usnici ili nosu nekoliko puta godišnje tako da se iskreno nisam zabrinula previše ali sam pitala čisto informativno tako da mislim da to nije strašno.
Drago mi je da je dobro prosao pregled ❤❤❤ ti si jedna sretna trudnica bez mučnina 😀 blago tebi, meni su tek u pocetku i javljaju se uglavnom noću i ujutro i bilo bi super da na tome i ostane 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ketty, to je bio prvi pregled? Super, a sto se mucnina i ostalih simptoma tice, budi sretna sto ih nema, nemoj se zamarati 😁
Lisa, nadam se da ce ti i ostati tako pod kontrolom. Imam osjecaj da je cijela vjecnost do tog carobnog 12. tjedna 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Draga Ketty evo kao što ti je naša Traveller rekla, javlja ti se jedna trudnica sa ljeznica bez ikakvih tegoba. Vjeruj mi i ja sam jaaaaako bojala citajuci od drugih trudnica tegobe... Mucnine, povracanje, pa im hrana ne prija, smrdi, parfeme ne podnose itd... A ja apsolutno ništa od toga nisam imala a vidi nas!! Moj mali dečko i ja dogurali do 18 tt. Zato se lijepo opusti i moli Boga da ti tako ostane,da nemas nikalvoh tegoba jer iskreno one nisu nikakvo mjerilo. Svaka osoba je drugačija kao i svaka trudnoća je sama za sebe. Srce kuca i to je najbitnije. ♥️♥️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pozdrav cure, nova sam ovdje i htjela bi vam se pridružiti. Prije par dana napravila sam test jer mi je menstruacija kasnila i bio je pozitivan 🙂 Grudi su mi stvarno bolne, tu i tamo osjetim laganu mučninu, stalno moram piškiti i zadnjih par dana se često budim i ne mogu spavati. Ima li još koja problema sa spavanjem ili je to samo kod mene problem? Zaboravila sam spomenuti da povremeno osjećam ko laganu bol u donjem dijelu trbuha al to traje par sekundi pa stane, ko neko lagano propadanje. Da li je to normalno? Danas ću zvati ginekologa da se naručim na pregled. Unaprijed vam hvala na odgovorima i ispričavam se na duzem postu.
Sortiraj odgovore
Najstariji