Ima puno novih cura. Zelim cam svima dobrodoslicu🤗
Meni je danas cijeli dan neka mucnina zeludcu sto god pojedem. Valjda mi nece tako stalno bit 🥺🙉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kakve ste vi sa gaziranih pićem u trudnoći? Ja evo bez toga ne mogu to mi je za mučnine spas. Ili Fanta ili baš mineralna voda. Vodu običnu nisam pila bome dva tjedna ne mogu je ni vidjeti.
Ja se iskreno trudim izbjegavati, ali znam da pomaze. Vidjela sam da imas bas problema s mucninama. Mozes li piti cajeve ili juhe malo vise pa da nadomjestis tekucinu? Meni u tim situacijama zna odgovarati juha iz vrecice 🤷🏼♀️
Juhe nikako probala samo što je pojedem već je povratim. Evo jedino čajeve nisam probala i baš sam si kupila sa đumbirom. Al evo dva dana Fanta kroz dan i uvečer mineralna i nema povraćanja osim jednom ujutro kad se probudim. Inače je znalo biti popodne 5,6 puta.
Mislim da trenutno moramo jesti/piti sto god da si olaksamo bar minimalno. Ja sam radila sve pretrage i glukoza mi je blago povisena 😔 No nadam se da je do prehrane trenutno jer sam jos u 10. mjesecu imala sve ok nalaze. Inace se relativno zdravo hranim, a sad jedem slance i pijem litru soka od narance jer nista drugo ne mogu i jedino mi to pomaze bar mrvicu. A sokove inace ne pijem nikad niti jedem ista iz pekare, jedem relativno zdravo, ali u ovom trenu nisam u mogucnosti. Tako da cemo paziti kad prođe ova muka 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kakve ste vi sa gaziranih pićem u trudnoći? Ja evo bez toga ne mogu to mi je za mučnine spas. Ili Fanta ili baš mineralna voda. Vodu običnu nisam pila bome dva tjedna ne mogu je ni vidjeti.
Ja se iskreno trudim izbjegavati, ali znam da pomaze. Vidjela sam da imas bas problema s mucninama. Mozes li piti cajeve ili juhe malo vise pa da nadomjestis tekucinu? Meni u tim situacijama zna odgovarati juha iz vrecice 🤷🏼♀️
Juhe nikako probala samo što je pojedem već je povratim. Evo jedino čajeve nisam probala i baš sam si kupila sa đumbirom. Al evo dva dana Fanta kroz dan i uvečer mineralna i nema povraćanja osim jednom ujutro kad se probudim. Inače je znalo biti popodne 5,6 puta.
Mislim da trenutno moramo jesti/piti sto god da si olaksamo bar minimalno. Ja sam radila sve pretrage i glukoza mi je blago povisena 😔 No nadam se da je do prehrane trenutno jer sam jos u 10. mjesecu imala sve ok nalaze. Inace se relativno zdravo hranim, a sad jedem slance i pijem litru soka od narance jer nista drugo ne mogu i jedino mi to pomaze bar mrvicu. A sokove inace ne pijem nikad niti jedem ista iz pekare, jedem relativno zdravo, ali u ovom trenu nisam u mogucnosti. Tako da cemo paziti kad prođe ova muka 😅
A tako i ja mislim. Što nam paše sad bolje si priuštiti a onda nakon mučnina imamo 6 mj držati se baš zdrave prehrane
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
A tako i ja mislim. Što nam paše sad bolje si priuštiti a onda nakon mučnina imamo 6 mj držati se baš zdrave prehrane
Jedva cekam dan kad cu moci opet popiti kavu ujutro i pojesti zobene 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro cure 👋🏻 jeste dobro?
Samo onda pred vadenje krvi pripazite dan- dva. Jer svaki dr drukcije gleda povisenu glukozu, nekima nije problem ni ako prede dopustene granice, dok drugi rade frku i kad je blizu gornje granice 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ barem je tako bilo curama kad sam prosli put bila u grupi trudnica.
Govorim ja koja sam upravo pojela pola tortice jer me ubi zelja za cokoladom 🤦🏼♀️
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jedva cekam dan kad cu moci opet popiti kavu ujutro i pojesti zobene 😅
hahaha, ovako i ja! za sad uspijem možda dva puta tjedno, ali ako ih napravim dovoljno kisele (previše šumskog voća), inače ništa
@ivkica jesi probala piti jako hladnu vodu ili hladnu vodu s limunom? meni zna pomoći kad su mi mučnine jake.
Moja ginekologica me samo uputila na neku dijetu 1800 kcal, iako imam grozne mucnine i nista ne mogu jesti. A ja inace gotovo uopce ne jedem slatko. Tako da planiram opet provjeriti glukozu cim pocnem normalno jesti. Prije vađenja krvi mi nije uopce palo na pamet da pijem puno soka koji je sigurno hrpa secera, jedva funkcioniram kroz dan, tko bi na sve mislio 😔
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure, je li imala koja herpes na usnici (u trudnoći, je li)? Jučer popodne mi je izbio i malo sam se uspaničila, iako sam ga imala i u prošloj trudnoći i sve je bilo u redu. Jutros sam bila u apoteci i dali su mi Herplex, dođem u ured i otvorim upute, a ono piše da se oprezno treba primjenjivati u trudnoći. Prošli put sam dobila Bioherpin, ali sad ga nisu imali i sve se mislim smijem li onda mazati Herplexom ili ne.
p.s. ginekologa još nisam uspjela dobiti za savjet. U prošloj trudnoći me zbog toga ponovno slao na TORCH test
Cure, je li imala koja herpes na usnici (u trudnoći, je li)? Jučer popodne mi je izbio i malo sam se uspaničila, iako sam ga imala i u prošloj trudnoći i sve je bilo u redu. Jutros sam bila u apoteci i dali su mi Herplex, dođem u ured i otvorim upute, a ono piše da se oprezno treba primjenjivati u trudnoći.Prošli put sam dobila Bioherpin, ali sad ga nisu imali i sve se mislim smijem li onda mazati Herplexom ili ne.
Nisam u ova dva mjeseca trudnoce, ali mi inace zna izbiti s vremena na vrijeme. Sto moze biti ako ga imas? Mene sigurno nece slati jer kad sam ju pitala za toksoplazmu, s obzirom da imam macku, rekla je da nema potrebe. Ali tako je kod nje za sve.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji