Evo da i ja ponovo prijavim napokon svoj pregled (tj. 2). Nakon dva dana čekanja javlja meni sestra novi termin 07.04., stvarno nisam očekivala da ću čekati još dva tjedna obzirom na loš ishod prošli puta i glupog odgađanja zbog viroze, koja je napokon prošla. Pa sam nazvala odmah i Croatiju, naručili me odmah sutra u 15.20 ☺️☺️
Držite fige da je ovaj puta sve u redu!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Evo da i ja ponovo prijavim napokon svoj pregled (tj. 2). Nakon dva dana čekanja javlja meni sestra novi termin 07.04., stvarno nisam očekivala da ću čekati još dva tjedna obzirom na loš ishod prošli puta i glupog odgađanja zbog viroze, koja je napokon prošla. Pa sam nazvala odmah i Croatiju, naručili me odmah sutra u 15.20 ☺️☺️
Drzim fige da sve bude u redu ovaj put, uz tebe smo i saljemo ti virualne zagraljajee😙❤
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Bumac jao divan ti je pisonja 🥰
Traveller kako su preslatke te stvari za bebe. 🤗 Ja se ne usudujem jos ni priblizit tim ducanima da ne zacopram hahah. Al mislim da kad jednom udem necu izac.
E di si uzela taj trudnicki jastuk? Jel to onaj ogromni? Ja bi si isto u nekom trenutku kupila al nemam pojma uopce na sta treba obratit pozornost i ima li nekih razlika.
https://www.babycenter.hr/search/?q=Jastuk+za+trudnicu#;sort:default
Moj je Theraline od 399 kn. Veličina je ok, nije ogroman da smeta na krevetu. Ako stanemo nas dvoje, dva psa i jastuk… 🤣🤣 Sve ti je jasno. 😬
Bas sam htjela da pitam koliko nas je sa kućnim ljubimcima i kojim.
Mi imamo isto srednjeg Njemckog špica i super se snašla sa prvom bebom. 🥰🐶
Tako je njezna i pazljiva od prvog dana. (Bojala sam se tog susreta, ali je super proslo)
Ja imam curicu od 3 godine, mješanka labradora i posavskog goniča. Inače voli djecu (živjeli smo blizu škole pa je svaki dan jedva čekala da počnu prolaziti da bi ju mazili). Mislim da nećemo imati problema. Inače je malo posesivna i razmažena jer je jedinica, mislim da ćemo morati malo poraditi na tome 😀
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Bumac jao divan ti je pisonja 🥰
Traveller kako su preslatke te stvari za bebe. 🤗 Ja se ne usudujem jos ni priblizit tim ducanima da ne zacopram hahah. Al mislim da kad jednom udem necu izac.
E di si uzela taj trudnicki jastuk? Jel to onaj ogromni? Ja bi si isto u nekom trenutku kupila al nemam pojma uopce na sta treba obratit pozornost i ima li nekih razlika.
https://www.babycenter.hr/search/?q=Jastuk+za+trudnicu#;sort:default
Moj je Theraline od 399 kn. Veličina je ok, nije ogroman da smeta na krevetu. Ako stanemo nas dvoje, dva psa i jastuk… 🤣🤣 Sve ti je jasno. 😬
Bas sam htjela da pitam koliko nas je sa kućnim ljubimcima i kojim.
Mi imamo isto srednjeg Njemckog špica i super se snašla sa prvom bebom. 🥰🐶
Tako je njezna i pazljiva od prvog dana. (Bojala sam se tog susreta, ali je super proslo)
Mi imamo psa i mačka. Pas je mješanac labradora i bernardinca, a djecu obožava. Baš je kao nježni div, dok mačak čim dođe netko s manjom djecom bježi van jer se ne voli gnjaviti. Nekako se nadam da će se na "svoje" naviknuti.
'21. 💙
'24. 💛
Sretno sutra! 🍀🍀 Držimo fige!
'21. 💙
'24. 💛
Držimo na najjače, čekamo s tobom sutra 15:20 🙌🍀
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Najbolje ste ❤️❤️❤️
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Nikkas Divni psi. Obožavam ih , i da labradori baš znaju sa djecom. U nekom drzavama ih dresiraju kao dadilje za djecu 😍
Što se tiče malene jedinice 🌸 vidi da je nekako kad ti se pocne stomacic zaokruzivati već ukljucis.
Da tu ima beba, da zagrli bebu, da će se imati sa kim igrati. Ili je malo ukljucis da pegla robicu i slaže kao sa tobom...
Kasnije kad dodje beba da doda dudu ili nešto I tako će se spremiti već za sve pa ne bi trebalo biti problema i šoka da nije vise jedina 🙌
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
NikkasDivni psi. Obožavam ih , i da labradori baš znaju sa djecom. U nekom drzavama ih dresiraju kao dadilje za djecu 😍
Što se tiče malene jedinice 🌸 vidi da je nekako kad ti se pocne stomacic zaokruzivati već ukljucis.
Da tu ima beba, da zagrli bebu, da će se imati sa kim igrati. Ili je malo ukljucis da pegla robicu i slaže kao sa tobom…
Kasnije kad dodje beba da doda dudu ili nešto I tako će se spremiti već za sve pa ne bi trebalo biti problema i šoka da nije vise jedina 🙌
Ma ta jedinica je moja pasica 🐕😄 ali mislim da nece biti problema
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji