Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjaaa
    24. Ožujak 2021. 15:52

Mene malo forum zeza, htjela sam napisat Nikkas “Sretno sutra :) ❤️“

CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 15:59

nikkas

CarpeDiem

NikkasDivni psi. Obožavam ih , i da labradori baš znaju sa djecom. U nekom drzavama ih dresiraju kao dadilje za djecu 😍
    Što se tiče malene jedinice 🌸 vidi da je nekako kad ti se pocne stomacic zaokruzivati već ukljucis.
    Da tu ima beba, da zagrli bebu, da će se imati sa kim igrati. Ili je malo ukljucis da pegla robicu i slaže kao sa tobom…
    Kasnije kad dodje beba da doda dudu ili nešto I tako će se spremiti već za sve pa ne bi trebalo biti problema i šoka da nije vise jedina 🙌

Ma ta jedinica je moja pasica 🐕😄 ali mislim da nece biti problema

🤣🤣🤣🤣 izvini prvo sam napisala, pa opet  procitala pa mi bilo neprijatno da pitam jesam li dobro skužila  kad sam već vidjela  grešku 🙈.
    Ne bi trebalo, mi smo bebu odmah  stavili pred psicu da je onjusi lizne i stalno joj je spavala ispod noga ili pored nje.😍

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

nikkas
    24. Ožujak 2021. 16:02

Hahaha, ma nema problema 😂😂
    sanjaaa hvala ti 🥰🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 16:40

Garava 123

Hej zenice da se javim sa ne bas ljepim vijestima, beta je premala doktor nije zadovoljan reka je da sad cekamo par dana da vidimo ocu prokrvarit idem jos u petak vadit betu da vidimo jel pada.. Nazalost cu vas napustit s ove prekrasne teme, a vama pozeljeti da vam bebice trbuscici rastu i razvijaju i da vam sve prode u najboljem redu… Hvala vam na svim divnim rijecima utjehe sve ste divne…❤️😘😔😭

Jako mi je žao  😥😔 ali svakako se javi i u petak, ako ne bude opet sve ok ni tada 
    želim ti da se što prije oporavis i vratiš se na jednu od tema  trudnoće🙏❤❤ 

• ponosna.mama
    24. Ožujak 2021. 16:51

Garava 123

Hej zenice da se javim sa ne bas ljepim vijestima, beta je premala doktor nije zadovoljan reka je da sad cekamo par dana da vidimo ocu prokrvarit idem jos u petak vadit betu da vidimo jel pada.. Nazalost cu vas napustit s ove prekrasne teme, a vama pozeljeti da vam bebice trbuscici rastu i razvijaju i da vam sve prode u najboljem redu… Hvala vam na svim divnim rijecima utjehe sve ste divne…❤️😘😔😭

Draga garava drzim ti fige da sve prođe u redu i zelim ti more srece ♥️🥰

nikkas
    24. Ožujak 2021. 17:19

Garava 123

Jako mi je žao 😔 Drži se i želim ti svu sreću ❤️❤️❤️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• ponosna.mama
    24. Ožujak 2021. 17:59

Sanjarka88 🌸

bumac95

https://ibb.co/VqYY8C0

https://ibb.co/RD6mM46

Ajme divno 🥰🥰🥰 cestitke na deckicu ❤️

Ponosnamama ma tesko je znati kad je tocno o osim ako ne pratis trakicama i bazalnom 😊

Marija cestitke na dobrom pregledu ❤️

Mišić i tebi, divnooooo 🥰

Buducamama dobro nam dosla, cestitke na trudnoci 🥰

Uf mene bas boli kad mi je O, ne znam je li jos kome bude tako 😥 dan prije mi bude sluzavi iscjedak i onda sutradan takva bol u janiku cili dan da je to ajme.. zato sam nekako bila sigurna da je tada 🤷🏻‍♀️

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Ožujak 2021. 18:00

Garava 123

Hvala vam puno puno cure moje 😭😔❤️
    Vidi cemo sta ce bit u petak al ne nadam se previše… 😔 Nadam se da cu imat vise srece sljedeći put ❤️

Jako mi je žao ali možda nije sve gotovo ❤ javi nam se

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    24. Ožujak 2021. 18:01

https://ibb.co/L1DQvmN
    Evo i nas 😁🥰 Aktivna sto na sat.  Mucila se ginekologica sa spolom na kraju, nije htjela rasiriti nogice, ali izgleda da je curka. Sad mi je zao sto joj se od pocetka obracamo u muskom rodu 😅
    Sve je ok, skolska beba, kaze gin 😁 Hematoma vise nema, smijem se napokon kretati, jeeej.
    Na sljedecem pregledu sam vec na pola puta 😳

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 18:05

ponosna.mama

Sanjarka88 🌸

bumac95

https://ibb.co/VqYY8C0

https://ibb.co/RD6mM46

Ajme divno 🥰🥰🥰 cestitke na deckicu ❤️

Ponosnamama ma tesko je znati kad je tocno o osim ako ne pratis trakicama i bazalnom 😊

Marija cestitke na dobrom pregledu ❤️

Mišić i tebi, divnooooo 🥰

Buducamama dobro nam dosla, cestitke na trudnoci 🥰

Uf mene bas boli kad mi je O, ne znam je li jos kome bude tako 😥 dan prije mi bude sluzavi iscjedak i onda sutradan takva bol u janiku cili dan da je to ajme.. zato sam nekako bila sigurna da je tada 🤷🏻‍♀️

I meni isto tako bude,  točno znam kad je O po tome. Nekada boli manje, a nekad bih radije znala i izbjegavati odnos radi boli. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.