Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
Odi kod doktora pa saznaj
Narucena sam na pregled svakako 22.04.ali željela sam čuti vaše mišljenje do tada.
🤣🤣🤣🤣
'21. 💙
'24. 💛
Pregled je super prošao, sad već izgleda kao bebica, i rukice i noge se vide, i mahala je beba, dizala rukice 🥰🥰🥰
Čestitam! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Pregled je super prošao, sad već izgleda kao bebica, i rukice i noge se vide, i mahala je beba, dizala rukice 🥰🥰🥰
Divno! Bas mi je drago 🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
Edukacija je kljuc svega. Odi malo na temu "tko planira i radi na bebi" pa ces vidjet sta zene sve prolaze da bi ostale trudne. A ti ovdje zlostavljas s pitanjem jel mozes ostat trudna kad te dira rukom po goloj guzici.
Ne mozes. Amen.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja sam rodila na Merkuru (Zg) i imam pozitivna iskustva, baš divna sjećanja. U zg uz vigoradsku, petrovu i merkur postoji i sv duh. Čula sam dobre i loše priče iz svake 😄
Ja isto planiram Merkur, ali ne znam u kojem trenu se za to odlucuje/prijavljuje? Za Vinogradsku sam cula isto sve pozitivno, kao i sv. Duh, o Petrovoj se svasta pisalo, puno negative, ali znam cure koje su rodile tamo i sve ok proslo.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam rodila na Merkuru (Zg) i imam pozitivna iskustva, baš divna sjećanja. U zg uz vigoradsku, petrovu i merkur postoji i sv duh. Čula sam dobre i loše priče iz svake 😄
Hvala ti puno, budem se svakako informirala dodatno i provjerila Merkur. U 12om mj sam se doselila u Zg pa ne znam bas sve bolnice za porod 😬🤰🏻
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
I kod mene je sve bilo u redu na pregledu, cura ima 173 g, jaaaako je aktivna, stalno se micala i mahala ručicama i nožicama, hvatala koljena pa puštala. Doktor joj je pokušao uhvatiti lice na 3D, ali se nije dala.
Jedino mi je trenutno jaaaaako nisko, nadamo se da će se do idućeg pregleda malo pomaknuti. U ovom trenu nije opasno,ali poslije bi mogao biti problem pa se iz dubine duše nadam da će se "popeti" malo. Idući pregled mi je 20.04.
Plač
plačem čestitke na trudnoći.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
I kod mene je sve bilo u redu na pregledu, cura ima 173 g, jaaaako je aktivna, stalno se micala i mahala ručicama i nožicama, hvatala koljena pa puštala.Doktor joj je pokušao uhvatiti lice na 3D, ali se nije dala.
Jedino mi je trenutno jaaaaako nisko, nadamo se da će se do idućeg pregleda malo pomaknuti. U ovom trenu nije opasno,ali poslije bi mogao biti problem pa se iz dubine duše nadam da će se "popeti" malo. Idući pregled mi je 20.04.
Super 🥰🥰 Predobro, aktivna curka 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji