Bok curke, evo mene nazaaad❤
Znaci ne znam jesu li vam ljepse bebice ili trbuscici, ipak malo vise bebice😊 divne su vam slikice, a tek ovaj video od Traveller preslatko nesto😍😍😍 cestitam svima.na uspjesnim pregledima i na deckicima i jednoj curki ako sam dobro upamtila.
Sto se tice tlaka i meni je dosta nizak, makar mi je nizak i prije trudnoce i ginekolig mi je rekao da vodim dnevnik tlaka..
Takoder mi je soc. Gin. Dao uputnicu za kombinirani (izmedju 11-13 tt) jel moram to bas u bolnici raditi ili to moze i privatnik? Zaboravila sam pitati to. Isto sam dobila uputnicu za antibiogram na mikrobiologiji s parazitologijom, jel neka od vas to radila pa da mi zna reci kakav je to pregled, na internetu nisam bas nasla detaljnije o tom pregledu.
Sanjarka kad ces azurirati listu stavis mi pliz iduci pregled 19.04 i Zadar kod termina poroda😘😘
Caoo zene drage nadam se da mogu i ja da Vam se prikljucim jer smo danas ugledali drugu crtu iako blijedu ali tu je
Zelim Vam svima uredne trudnoce i nadam se da cemo se fino druziti
Aplikacija mi pokazuje termin 29.11.
Dobro nam došla🎉 🙌
Bravo za crticu,🌸 jesi li već zakazala pregled kod gina?
Jel prva t.?
Zvala sam gin i rekla mi je da joj se javim za 15 dana jer prije ne moze nista vidjeti na uzv
Druga… prva je nazalost neslavno zavrsila.. ali evo nakon samo dva ciklusa sam ponovo ostala trudna, iako nam je za prvu trudnocu trebalo 8 ciklusa
Izvini tek sam sada vidjela potpis. Žao mi je zbog prve t.
Držim fige na najjače da sada bude sve ok.🙌
Čekamo sa tobom i odbrojavamo 15 dana❣
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
https://ibb.co/VqYY8C0
https://ibb.co/RD6mM46
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Caoo zene drage nadam se da mogu i ja da Vam se prikljucim jer smo danas ugledali drugu crtu iako blijedu ali tu je
Zelim Vam svima uredne trudnoce i nadam se da cemo se fino druziti
Aplikacija mi pokazuje termin 29.11.
Dobro nam došla🎉 🙌
Bravo za crticu,🌸 jesi li već zakazala pregled kod gina?
Jel prva t.?
Zvala sam gin i rekla mi je da joj se javim za 15 dana jer prije ne moze nista vidjeti na uzv
Druga… prva je nazalost neslavno zavrsila.. ali evo nakon samo dva ciklusa sam ponovo ostala trudna, iako nam je za prvu trudnocu trebalo 8 ciklusa
Mislim da je neozbiljna ginekologica jer ja sam bila u sličnoj situaciji i meni je sa 4 tjedna odmah vadila betu a sa 217 bete da li duphaston za održavanje trudnoće. čuvaj se probaj šta više mirovati i nemoj ništa teško nositi a kućanske poslove ako baš moras radi polako. Neznam šta je bio razlog neslavnoj trudnoći meni je prvi put bila prazna gestacijska a drugi put srce prestalo kucati u 9 tjednu a naručena bila tek u 12 tjednu i 3 tjedna nosila mrtvi plod. Valjda zato ja sada od 4 tjedna idem svaki tjedan na UZV da se prati srce. Želim ti puno sreće i samo pozitivno razmišljaj i bit će to sve ok
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
ajme slikice su predobre čestitke
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Evo javljam se i ja nakon pregleda. Sa bebicom je sve uredu. 10 cm duga i odgovara terminu :D
Saznali smo i spol. Iako smo se “nadali” curici jednoj ipak nam stiže još jedan pisonja :D
Stavim slikice ispod u komentar :D
Bravo i čestitam na pisonji.🎉 👏💙
Deckici su nam definitivno glavni. P.s (i ja se nadam jednom 💙potajno🙈 ali ipak neka na kraju sve bude ok pa nije ni važno curica ili deckic)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
plačemčestitke na trudnoći.
Drago mi je da se barem vi zabavljate.
javi nam obavezno 22.4 možda saznaš i spol bebe
Hvala, cure!!
I čestitke na super pregledima!
_____
Ajme, plačem na komentare na daly56
_____
Traveller odličan shopping!! shvatila sam da sam zapravo baba jer me strah već nešto kupiti
Ajme divno 🥰🥰🥰 cestitke na deckicu ❤️
Ponosnamama ma tesko je znati kad je tocno o osim ako ne pratis trakicama i bazalnom 😊
Marija cestitke na dobrom pregledu ❤️
Mišić i tebi, divnooooo 🥰
Buducamama dobro nam dosla, cestitke na trudnoci 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
Missy88 24.03.
Rita37 24.03.
Petoma93 24.03.