Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 18:06

Missy88

https://ibb.co/L1DQvmN
    Evo i nas 😁🥰 Aktivna sto na sat. Mucila se ginekologica sa spolom na kraju, nije htjela rasiriti nogice, ali izgleda da je curka. Sad mi je zao sto joj se od pocetka obracamo u muskom rodu 😅
    Sve je ok, skolska beba, kaze gin 😁 Hematoma vise nema, smijem se napokon kretati, jeeej.
    Na sljedecem pregledu sam vec na pola puta 😳

Bravo za školsku bebicu,  za spol 💝, I da nema hematoma vise🙌

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Mokosh
    24. Ožujak 2021. 18:06

Missy88

Evo i nas 😁🥰 Aktivna sto na sat. Mucila se ginekologica sa spolom na kraju, nije htjela rasiriti nogice, ali izgleda da je curka. Sad mi je zao sto joj se od pocetka obracamo u muskom rodu 😅
    Sve je ok, skolska beba, kaze gin 😁 Hematoma vise nema, smijem se napokon kretati, jeeej.

Slatka bebica 🥰 bas se lijepo vidi. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Hera✨
    24. Ožujak 2021. 18:22

Garava jako mi je zao, vidim u potpisu da si vec puno toga prosla, drzim fige da u petak mozda bude druga prica, a ako ne da ubrzo imas dosadnu i umornu trudnocu. Drzi se ❤️
    Missy pa to je vec velika curka, preslatko 😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

zoeeuzoee
    24. Ožujak 2021. 18:26

Pozdrav cure, znaci kad sam bila na prvom pregledu vidjela se  pravilna gestacijska vrecica i žumanje..
    Po M mi je trebalo biti 6 + ali po ultrazvuku je bila manja i nije se vidio plod.
    Isla sam cadit betu koja je prvo 19.3 bila 840, a 23.3 je bila 1600 znaci porasla je ali se nije poduplala kako bi trebalo. Naravno ja odma sva u panici ali mi je rekla moja privatna ginekologica nek ne mislim odma pesižisticno da ne mora biti d avude los ishod. Ima li koja slicna iskustva? Iduci pregled mi je za tjedan dana.
    Nemam uopce bolove, ni smedi iscjedak, aamo bočne grudi. HeLp s iskustvima???? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Ožujak 2021. 18:37

Čestitam svima na super pregledima! 😍😍
    Ja sam danas u guzvi malo bila pa evo još čitam unatrag 😀
    Stigao mi je danas jastuk za trudnice https://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
    Večeras ću ga isprobati 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    24. Ožujak 2021. 18:46

Missy88

Divnooo 🥰😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    24. Ožujak 2021. 19:10

Lisa27 👶🧸🎀

Čestitam svima na super pregledima! 😍😍
    Ja sam danas u guzvi malo bila pa evo još čitam unatrag 😀
    Stigao mi je danas jastuk za trudnicehttps://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
    Večeras ću ga isprobati 😍

Javi, ja isto moram kupiti taj jastuk, a nikako da odlucim koji cu i narucim 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    24. Ožujak 2021. 19:16

Haru

CarpeDiem

Traveller

Hera✨

Bumac jao divan ti je pisonja 🥰
    Traveller kako su preslatke te stvari za bebe. 🤗 Ja se ne usudujem jos ni priblizit tim ducanima da ne zacopram hahah. Al mislim da kad jednom udem necu izac.
    E di si uzela taj trudnicki jastuk? Jel to onaj ogromni? Ja bi si isto u nekom trenutku kupila al nemam pojma uopce na sta treba obratit pozornost i ima li nekih razlika.

https://www.babycenter.hr/search/?q=Jastuk+za+trudnicu#;sort:default

Moj je Theraline od 399 kn. Veličina je ok, nije ogroman da smeta na krevetu. Ako stanemo nas dvoje, dva psa i jastuk… 🤣🤣 Sve ti je jasno. 😬

Bas sam htjela da pitam koliko nas je sa kućnim ljubimcima i kojim.
    Mi imamo isto srednjeg Njemckog špica i super se snašla sa prvom bebom. 🥰🐶
    Tako je njezna i pazljiva od prvog dana. (Bojala sam se tog susreta, ali je super proslo)

Mi imamo psa i mačka. Pas je mješanac labradora i bernardinca, a djecu obožava. Baš je kao nježni div, dok mačak čim dođe netko s manjom djecom bježi van jer se ne voli gnjaviti. Nekako se nadam da će se na "svoje" naviknuti.

Pas 🥰 Mi imamo macka, kastriran je nedavno i umjesto da se kao smiri, on jos vise divlja haha, ima godinu dana i malo me brine kako ce s bebom. Maza je on, ali je jos i zaigran dosta.
    Usput, iduci pregled 21.4. Anomaly scan u 20. tjednu.
    Vadila opet guk jer mi je bio 5.3 prvi put, mislila, tj pretpostavila zbog sokova punih secera, ali samo mi je to pasalo uz mucnine i izgleda da je. Jucer je bio 4.1, a iduci mjesec imam i ogtt.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• petoma93
    24. Ožujak 2021. 19:33

Pozdrav,evo i nas sa prvog pregleda 7+6 smo,sve se uredno vidilo 😄 od simptoma mucnina i dalje 0 bodova,nikakvih tegoba nadam se da ce potrajat tako ..sljedeci pregled 28.04 ..i da mozeš dodati Split za mene :D sretno dalje svima 🥰😘 a sad na sto strana povadit sve nalaze sta trebaju 😅

Prva trudnoća 🥰
    Svi nalazi uredni
    Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
    Drugi pregled 28.04. - 13+2
    .... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
    ....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
    ...24.7 - ogtt -u redu
    ...30.7- 26+1 rastemo 💙
    ...30.8

• ponosna.mama
    24. Ožujak 2021. 19:35

petoma93

Pozdrav,evo i nas sa prvog pregleda 7+6 smo,sve se uredno vidilo 😄 od simptoma mucnina i dalje 0 bodova,nikakvih tegoba nadam se da ce potrajat tako ..sljedeci pregled 28.04 ..i da mozeš dodati Split za mene :D sretno dalje svima 🥰😘 a sad na sto strana povadit sve nalaze sta trebaju 😅

Ja isto danas 7+6, mogle bi mi skupa rodit 🥰 cestitke na urednoj trudnoci 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.