Pozdrav,evo i nas sa prvog pregleda 7+6 smo,sve se uredno vidilo 😄 od simptoma mucnina i dalje 0 bodova,nikakvih tegoba nadam se da ce potrajat tako ..sljedeci pregled 28.04 ..i da mozeš dodati Split za mene :D sretno dalje svima 🥰😘 a sad na sto strana povadit sve nalaze sta trebaju 😅
Ja isto danas 7+6, mogle bi mi skupa rodit 🥰 cestitke na urednoj trudnoci 🥳
Da bas gledam i meni je rekla danas termin 4.11. otprilike pa vidim da si i ti 😄😄 hvala neka nam je svima sretno 😄
Prva trudnoća 🥰
Svi nalazi uredni
Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
Drugi pregled 28.04. - 13+2
.... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
...24.7 - ogtt -u redu
...30.7- 26+1 rastemo 💙
...30.8
Čestitam svima na super pregledima! 😍😍
Ja sam danas u guzvi malo bila pa evo još čitam unatrag 😀
Stigao mi je danas jastuk za trudnicehttps://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
Večeras ću ga isprobati 😍
Ovaj je super, meni je bio od velike pomoći tijekom spavanja zbog bolnih ledna i kad sam dojila bebu bilo mi je puno lakše. Like🌸
Nego zanima me od mama koje već imaju bebe da li su koristile baby watcher, I naravno novih trudnica planiraju li ga kupiti?
Moje iskustvo sa njim je sjajno.
Naletih na svoj i ne mogu, a da ne podjelim koliko mi je bio od pomoći prošlu t. kada bih se god uspanicila da ne osjetim bebu, ja ljepo nadjem bebine otkucaje sa njim i mirna. (Sve traje manje minut).(Pocela sam relativno rano da ga korisitim od 11 t.t)
(Jedina fora je da postoje 3 vrste otkucaja u stomaku i da ih naucite razlikovati, vaš srčani otkucaj, otkucaj placente i bebini, njih je najlakse prepoznati jer su najbrzi i većinom su između 120/150).
Ne bi trebalo da budu puno viši sve do kraja trudnoće kada se jos malo povise.
Da njega nije bilo svako malo bi trčala na hitnu. 😅
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav,evo i nas sa prvog pregleda 7+6 smo,sve se uredno vidilo 😄 od simptoma mucnina i dalje 0 bodova,nikakvih tegoba nadam se da ce potrajat tako ..sljedeci pregled 28.04 ..i da mozeš dodati Split za mene :D sretno dalje svima 🥰😘 a sad na sto strana povadit sve nalaze sta trebaju 😅
Čestitke na urednoj t. 🌸🙌
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jeeeeej 😊😊🥰🥰
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav cure, znaci kad sam bila na prvom pregledu vidjela se pravilna gestacijska vrecica i žumanje..
Po M mi je trebalo biti 6 + ali po ultrazvuku je bila manja i nije se vidio plod.
Isla sam cadit betu koja je prvo 19.3 bila 840, a 23.3 je bila 1600 znaci porasla je ali se nije poduplala kako bi trebalo. Naravno ja odma sva u panici ali mi je rekla moja privatna ginekologica nek ne mislim odma pesižisticno da ne mora biti d avude los ishod. Ima li koja slicna iskustva? Iduci pregled mi je za tjedan dana.
Nemam uopce bolove, ni smedi iscjedak, aamo bočne grudi. HeLp s iskustvima????
Nazalost nemam iskustva, moja beta nikad nije uspjela ici preko 10 😏
Noooo ja si nekako velim sve je dobro dok nema krvarenja 💪
I dobro ti gin veli, promjeni tok misli na pozitivno. Kako zracis tako privlacis ❤ bit ce sve dobro
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Missy88 Čestitam na curki. 🤗 I ostalima čestitke na uspješnim pregledu 🙂
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
A jel ti rekla kolika ti je glukoza? Moja je isto povisena.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Nije, samo me nazvala i prokomentirala da je povisena i da odem sutra izvadit u bolnicu pa da mi bude gotov nalaz do pregleda. I kaze da mi je dobra stitnjaca sta me zacudilo jer sam bila sigurna da ce bit TSH iznad 3.5 (inace mi je 3.2), a sad mi je 2.7
A jel ti rekla kolika ti je glukoza? Moja je isto povisena.Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
Nije, samo me nazvala i prokomentirala da je povisena i da odem sutra izvadit u bolnicu pa da mi bude gotov nalaz do pregleda. I kaze da mi je dobra stitnjaca sta me zacudilo jer sam bila sigurna da ce bit TSH iznad 3.5 (inace mi je 3.2), a sad mi je 2.7
I mene je stitnjaca iznenadila. 1.80. Bas sam se veselila. Ali glukoza mi 6. I moram kod doktora da mi da upute o pravilnoj prehrani.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji