Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
plačemčestitke na trudnoći.
Drago mi je da se barem vi zabavljate.
Čestitke na uspješnim pregledima ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Predivno, vesela curica 😍
I kod mene je sve bilo u redu na pregledu, cura ima 173 g, jaaaako je aktivna, stalno se micala i mahala ručicama i nožicama, hvatala koljena pa puštala.Doktor joj je pokušao uhvatiti lice na 3D, ali se nije dala.
Jedino mi je trenutno jaaaaako nisko, nadamo se da će se do idućeg pregleda malo pomaknuti. U ovom trenu nije opasno,ali poslije bi mogao biti problem pa se iz dubine duše nadam da će se "popeti" malo. Idući pregled mi je 20.04.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
Odi kod doktora pa saznaj
Narucena sam na pregled svakako 22.04.ali željela sam čuti vaše mišljenje do tada.
Super javi nam se 22.4 možda to dr kaže jer deckic ili cura pa nam javi. 🎉🎉
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Caoo zene drage nadam se da mogu i ja da Vam se prikljucim jer smo danas ugledali drugu crtu iako blijedu ali tu je
Zelim Vam svima uredne trudnoce i nadam se da cemo se fino druziti
Aplikacija mi pokazuje termin 29.11.
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Marija i Misic čestitam na urednim pregledima i veselim bebicama, divno 👏👏🍀
Caoo zene drage nadam se da mogu i ja da Vam se prikljucim jer smo danas ugledali drugu crtu iako blijedu ali tu je
Dobro nam došla🎉 🙌
Bravo za crticu,🌸 jesi li već zakazala pregled kod gina?
Jel prva t.?
Dobro nam došla🎉 🙌
Bravo za crticu,🌸 jesi li već zakazala pregled kod gina?
Jel prva t.?
Zvala sam gin i rekla mi je da joj se javim za 15 dana jer prije ne moze nista vidjeti na uzv
Druga... prva je nazalost neslavno zavrsila.. ali evo nakon samo dva ciklusa sam ponovo ostala trudna, iako nam je za prvu trudnocu trebalo 8 ciklusa
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Misic super za pregled, samo neka curka plese 🤗
Buducamama cestitam i dobrodosla! Zelim ti urednu trudnocu 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Evo javljam se i ja nakon pregleda. Sa bebicom je sve uredu. 10 cm duga i odgovara terminu :D
Saznali smo i spol. Iako smo se “nadali” curici jednoj ipak nam stiže još jedan pisonja :D
Stavim slikice ispod u komentar :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji