Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    24. Ožujak 2021. 14:11

Hvala svima :D
    Meni je sljedeći pregled 21.04. :) 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    24. Ožujak 2021. 14:11

🍁JESENSKE BEBE🍁
    RUJAN 🐿️ :
    Jambica 02.09. ♂️
    Endzrue 3.9. / Split 
    Mišić 04.09. ♀️
    Missy88 5.9. / Zagreb 
    Mala2323 8.9. ♀️
    Ivkica 10.9. / Zagreb 
    Traveller 11.9. / Zagreb 
    Mokosh 12. 09.♂️
    Jana25 13.9. ♂️ Karlo  / Osijek 
    Haru 16. 9. ♂️
    Tracy 18.09./Split 
    Sunce7 19.09.
    Matejjja 19.09. /Zagreb 
    Bumac95 20.09. ♂️ / Rijeka 
    Ljesnjak 21.09. / Zagreb 
    Natalija91 24.09. 
    Ninuskaa 25.09.
    Rita37 25.09.
    Marisol 26.9.
    Kiky   29.9. ♂️/ Rijeka 
    Leonoah 29.09. / Dubrovnik 
    Plavabosanka 29.09. / DE
    Mateja31 30.09. / Našice
    LISTOPAD 🦔:
    Zara7 01.10. ♂️ / Zadar 
    FlipFlop 01.10. 
    Bilja1212 01.10. / Zagreb 
    Lisa27 4.10. / Rijeka 
    Lovely 04.10. / Zagreb 
    Jackie27 06.10./Osijek 
    Orhideja13 13.10./Frankfurt
    MARELA 14.10
    Ane_Ši 15.10. / Šibenik 
    Irenaa0809 16.10.
    Mala_Ive 16.10./Zagreb 
    Tienna 17.10. / Zagreb 
    Sanjarka88 21.10./ Split 
    Hera 23.10./ Zagreb 
    Ani92 26.10./Zagreb 
    Lyra 27.10.
    Sanja0508 28.10.
    Monalisa 30.10./Virovitica 
    LilM 31.10.
    Lockica 31.10.
    Angely 31.10.
    Lorre 31.10. / Rijeka 
    STUDENI 🦉:
    Malenabeba8 03.11. 
    Ponosnamama 04.11./ Split 
    Tonkica111 05.11. / Split 
    Ana25 06.11.
    Lejla 07.11.
    Leah 08.11. / Zadar 
    Petoma93 09.11.
    Buhtlica34 12.11./Zagreb 
    Garava123 13.11./ Split 
    Tommyfame 15.11./Zagreb
    Poklončić13 16.11. /Zagreb 
    Anaid 20.11. 
    Taya 25.11. / Čakovec 
    Sanjaaa 26.11.
    Sayuri 27.11. /Sarajevo
    Buducamama2021 29.11. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

nikkas
    24. Ožujak 2021. 14:24

Traveller

Ane_ši

daly56

Ane_ši

daly56

Missy88

Endzrue

CarpeDiem

daly56

Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?

Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉

Plač

Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅

Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.

plačem čestitke na trudnoći.

Drago mi je da se barem vi zabavljate.

javi nam obavezno 22.4 možda saznaš i spol bebe

Nek je plesne po guzici pa kako ušlo, tako i izašlo. 🤣🤣🤣

Ma to je neki trol 😆 nema pametnija posla pa izmišlja tu po trudničkom forumu. Očito neki napaljeni lik kojeg valjda samo mama voli 🥲

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Hera✨
    24. Ožujak 2021. 14:28

Bumac jao divan ti je pisonja 🥰
    Traveller kako su preslatke te stvari za bebe. 🤗 Ja se ne usudujem jos ni priblizit tim ducanima da ne zacopram hahah. Al mislim da kad jednom udem necu izac. 
    E di si uzela taj trudnicki jastuk? Jel to onaj ogromni? Ja bi si isto u nekom trenutku kupila al nemam pojma uopce na sta treba obratit pozornost i ima li nekih razlika. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Ane_ši
    24. Ožujak 2021. 14:33

Traveller

Evo moj Pepco shopping. Al sam zaspamala sad s postovima. Go big or go home. 😍🤣
    https://ibb.co/2ZRwt5s

E ne znam jesam vam rekla da sam kupila trudnicki jastuk u Baby center. Unutra su one kuglice, zadovoljna sam skroz. 😊

Stvari su prekrasne i ja sam danas bila u pepca i gledal baš sve to i dekica mi je baš super. Čekam petak da vidim jeli sve ok i onda bi i ja polako mogla u šoping. Nemam ništa kući iako mi je kuma obećala od svoje curice sve stvari ostaviti. Ja nekako imam osjećaj da je dečko. U prvoj trudnoći sam imala osjećaj da je curica i pogodila sam. Bitno mi je da je samo živo i zdravo pogotovo i današnje vrijeme kada sve čuješ i vidiš. Nekako sam danas u pepca gledala samo stvari za dečkića .

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    24. Ožujak 2021. 14:34

nikkas

Traveller

Ane_ši

daly56

Ane_ši

daly56

Missy88

Endzrue

CarpeDiem

daly56

Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?

Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉

Plač

Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅

Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.

Ma to je neki trol 😆 nema pametnija posla pa izmišlja tu po trudničkom forumu. Očito neki napaljeni lik kojeg valjda samo mama voli 🥲

A baš neka ju plesne po guzici da se vrati nazad

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• daly56
    24. Ožujak 2021. 14:40

Ane_ši

nikkas

Traveller

Ane_ši

daly56

Ane_ši

daly56

Missy88

Endzrue

CarpeDiem

daly56

Plač

A baš neka ju plesne po guzici da se vrati nazad

Okeej,hvala vam na mišljenju.

Mišić
    24. Ožujak 2021. 14:41

Ane_ši i možda te taj unutarnji glas neće prevariti! i ja sam u prošloj imala osjećaj da je dečko (i je) i sad da je cura. Baaaš me zanima što nosiš! (naravno,  ono samo da je živo i zdravo uvijek stoji!)

• buducamama2021
    24. Ožujak 2021. 14:42

Ane_ši

buducamama2021

CarpeDiem

buducamama2021

Caoo zene drage nadam se da mogu i ja da Vam se prikljucim jer smo danas ugledali drugu crtu iako blijedu ali tu je
    Zelim Vam svima uredne trudnoce i nadam se da cemo se fino druziti
    Aplikacija mi pokazuje termin 29.11.

Dobro nam došla🎉 🙌
    Bravo za crticu,🌸 jesi li već zakazala pregled kod gina?
    Jel prva t.?

Zvala sam gin i rekla mi je da joj se javim za 15 dana jer prije ne moze nista vidjeti na uzv
    Druga… prva je nazalost neslavno zavrsila.. ali evo nakon samo dva ciklusa sam ponovo ostala trudna, iako nam je za prvu trudnocu trebalo 8 ciklusa

Mislim da je neozbiljna ginekologica jer ja sam bila u sličnoj situaciji i meni je sa 4 tjedna odmah vadila betu a sa 217 bete da li duphaston za održavanje trudnoće. čuvaj se probaj šta više mirovati i nemoj ništa teško nositi a kućanske poslove ako baš moras radi polako. Neznam šta je bio razlog neslavnoj trudnoći meni je prvi put bila prazna gestacijska a drugi put srce prestalo kucati u 9 tjednu a naručena bila tek u 12 tjednu i 3 tjedna nosila mrtvi plod. Valjda zato ja sada od 4 tjedna idem svaki tjedan na UZV da se prati srce. Želim ti puno sreće i samo pozitivno razmišljaj i bit će to sve ok

Prva trudnoca je bila uredna sve do 12 tjedna kada su mi ustanovili nepravilan razvoj ploda (nije bilo malog mozga nikako i svasta nesto s tim...) 
    Tako da se nadamo da je to samo Bozje davanje da je tako moralo biti i da ce sada biti sve uredu akoBogda
    Svakako mi se samo lezi i spava, tako mi je bilo i u prosloj trudnoci, pa si to i priustim i eventualno setam .

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 15:06

Traveller

Hera✨

Bumac jao divan ti je pisonja 🥰
    Traveller kako su preslatke te stvari za bebe. 🤗 Ja se ne usudujem jos ni priblizit tim ducanima da ne zacopram hahah. Al mislim da kad jednom udem necu izac.
    E di si uzela taj trudnicki jastuk? Jel to onaj ogromni? Ja bi si isto u nekom trenutku kupila al nemam pojma uopce na sta treba obratit pozornost i ima li nekih razlika.

https://www.babycenter.hr/search/?q=Jastuk+za+trudnicu#;sort:default

Moj je Theraline od 399 kn. Veličina je ok, nije ogroman da smeta na krevetu. Ako stanemo nas dvoje, dva psa i jastuk… 🤣🤣 Sve ti je jasno. 😬

Bas sam htjela da pitam koliko nas je sa kućnim ljubimcima i kojim.  
    Mi imamo isto srednjeg Njemckog špica i super se snašla sa prvom  bebom. 🥰🐶
    Tako je njezna i pazljiva od prvog dana. (Bojala sam se tog  susreta, ali je super proslo)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.