Vecer, čestitam svima na danasnjim lijepim pregledima.. Dali vi znate točan datum ovulacije, tj dan odnosa? Ja sam inače imala uvijek bolne ovulacije, i po tome bih znala tocan dan kad ovuliram. Mi smo imali bas na dan O odnos
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Vecer trudnice 🥰
Čestitam na dobrim pregledima 🥳🥳❤❤
Garava nije sve gotovo, mozda je ovulacija bila kasnije, polako samo i imaj vjere 🤞❤
Mateja ovulacija mi je bila recimo 19 jer tad me zažigalo navečer i to dosta. A odnose smo imali 18 i 20.12. I vidim da sam si upisla 18 i 19 ovulacijsku sluz. E sad, tko ce ga znat 🤣
.
Vidim da pricate o nalazima, ja sam danas vadila za stitnjacu jer u petak idem endokrinologu. I uz smanjenu terapiju, opet mi je TSH ispod ref. vrijednosti 😞 i osjecam vrat 😔 vidjet cemo sta ce dr rec 🤞
Puse svima i ugodnu vecer zelim 😍❤🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Čestitam svima na super pregledima! 😍😍
Ja sam danas u guzvi malo bila pa evo još čitam unatrag 😀
Stigao mi je danas jastuk za trudnicehttps://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
Večeras ću ga isprobati 😍
Ovaj je super, meni je bio od velike pomoći tijekom spavanja zbog bolnih ledna i kad sam dojila bebu bilo mi je puno lakše. Like🌸
Nego zanima me od mama koje već imaju bebe da li su koristile baby watcher, I naravno novih trudnica planiraju li ga kupiti?
Moje iskustvo sa njim je sjajno.
Naletih na svoj i ne mogu, a da ne podjelim koliko mi je bio od pomoći prošlu t. kada bih se god uspanicila da ne osjetim bebu, ja ljepo nadjem bebine otkucaje sa njim i mirna. (Sve traje manje minut).(Pocela sam relativno rano da ga korisitim od 11 t.t)
(Jedina fora je da postoje 3 vrste otkucaja u stomaku i da ih naucite razlikovati, vaš srčani otkucaj, otkucaj placente i bebini, njih je najlakse prepoznati jer su najbrzi i većinom su između 120/150).
Ne bi trebalo da budu puno viši sve do kraja trudnoće kada se jos malo povise.
Da njega nije bilo svako malo bi trčala na hitnu. 😅
Ja sam naručila baby watcher sa AliExpressa, ima dosta pozitivnih recenzija pa odlučila probat :D
Vecer, čestitam svima na danasnjim lijepim pregledima.. Dali vi znate točan datum ovulacije, tj dan odnosa? Ja sam inače imala uvijek bolne ovulacije, i po tome bih znala tocan dan kad ovuliram. Mi smo imali bas na dan O odnos
Mateja31, ja sam ovaj ciklus pratila pomoću LH trakica.
Pokazala je pozitivno 09.01. O nastupa u razdoblju od 24 do 48 sati. Iako sam očekivala ovul par dana kasnije.
Odnos smo imali 09. i 10.01. 🙈
Evo, bilo je uspješno 🙈☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
A jel ti rekla kolika ti je glukoza? Moja je isto povisena.Vadila sam jucer krv i mokracu, zvala me maloprije sestra da mi je povisena glukoza i da imam povisene leukocite u mokraci. Uglavnom, cure iz splita, ne mogu se sjetit, neko je vec pisao, znate li od kad do kad vade u bolnici krv za glukozu?
A jel ti rekla kolika ti je glukoza? Moja je isto povisena.
Nije, samo me nazvala i prokomentirala da je povisena i da odem sutra izvadit u bolnicu pa da mi bude gotov nalaz do pregleda. I kaze da mi je dobra stitnjaca sta me zacudilo jer sam bila sigurna da ce bit TSH iznad 3.5 (inace mi je 3.2), a sad mi je 2.7
I mene je stitnjaca iznenadila. 1.80. Bas sam se veselila. Ali glukoza mi 6. I moram kod doktora da mi da upute o pravilnoj prehrani.
A vidit cemo sta ce meni rec kad ponovim nalaz, bas me zanima koliko mi je 😏 nisam do sada nikad imala problema s tim pa mi je cudno
Hvala vam cure drage na svim prekrasnim komentarima, nadam se da će odsad nadalje i meni i svima ovdje bit najškolskije moguće 😊🥰
Draga moja terminušo Flipflop čini se da nismo više terminuše jer mi je pomakla dr termin za tjedan dana ranije 24.9. jer je beba konstantno toliko veća po uzv-u! Al jednom terminuše, uvijek terminuše 😂♥️ kako si tiii? Oprosti, nisam se vraćala unatrag, previše je stranica, a bila sam u bunilu od svega! Jel se povukao hematom, kako bebara, jesu se povukle mučnine? 😘
Meni je isto šećer bio povišen 5.4, al kod mene ne bi trebalo biti od hrane jer radi gljivica izbjegavam sve slatko i reducirala sam ugljikohidrate tako da baš eto ne znam 😶 možda od stresa 🤷🏼♀️ čitala sam baš po forumima da je prije granica za guk u trudnoći bila 6.0, da se ovo unazad nekoliko zadnjih godina promijenilo pa sad ispada da svaka druga trudnica ima povišen šećer, al eto 🧐
Laku noć svima 🥰😴
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Čitam o ovulaciji i praćenju te me stid, ja za razliku nemam predstavu ni kad mi je bila O (fizički u tom trenutku sam znala jer me svaki put boli jajnik, ali o datumu nemam pojma🤣). Isto i za zadnji odnos (bili smo dosta aktivni nisam upratila) 🤣 vidjet ćemo šta će gin reći na pregledu za krajnji termin jer jedino što znam je prvi dan zadnje m. 🙈
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mi stvarno nismo planirali trudnoću još barem neko vrijeme, dosta me potresao missed ab zadnji put i rekoh ma uživat ćemo na najjače. I tako se mi zaigrali taj put, još ja njemu kažem pazi plodni su dani, ali on me (navodno) nije čuo... znala sam istu večer da će biti +. I za 15-ak dana tako je i bilo 🤣 A nekad kad smo se trudili nije se lovilo ništa...
Inače sam i ja prije svaki puta osjetila O, nakon zadnje trudnoće mi se nešto promijenilo, nisam osjetila više nijednu O... ali zato aplikacija pogađa cikluse i plodne dane 🙂
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Čitam o ovulaciji i praćenju te me stid, ja za razliku nemam predstavu ni kad mi je bila O (fizički u tom trenutku sam znala jer me svaki put boli jajnik, ali o datumu nemam pojma🤣). Isto i za zadnji odnos (bili smo dosta aktivni nisam upratila) 🤣 vidjet ćemo šta će gin reći na pregledu za krajnji termin jer jedino što znam je prvi dan zadnje m. 🙈
😂😂😂 ja sam tih dana bila nadobudna, pa sam sve te podatke bilježila u Menstrualni kalendar. Zato znam 😂😁
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
😂😂😂 ja sam tih dana bila nadobudna, pa sam sve te podatke bilježila u Menstrualni kalendar. Zato znam 😂😁
Svaki put kad bih nešto bilježila I računala nije išlo. (Za prvu bebu godinu i pol pokusaja). Nakon što sam zaboravila i početak i kraj ciklusa, ovulacije i odnosa uspjelo nam je. Tako i ovaj put, samo mnogo brže iz prvog pokušaja.🙏
(Uz dužno poštovanje svima koje iz nekog razloga moraju da prate sve, prethodna šala je bila isključivo na moj račun🙌🌸).
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji