Tonkica i Ponosnamama vas dvi ce te skupa rađat 😁
02.04. mi je pregled, bas me zanima sta ce mi rec za termin. Ja san bila uvjerena 100% da mi je ovulacija bila ranije, odnosno 10.dan i kad san bila na prvom pregledu sa 6+1 pita me kakav ti je ciklus, ja kazen 28, al mislin da mi je ovulacija bila ranije, a on kaze ja mislin da je kasnije 😏 ..nisan ga dalje nista pitala, samo cekan sljedeci petak da vidin je li ♥️ kuca i da mi rece da je sve ok. Termin bi mi po M triba bit 04.11., al obe T san prinila tako da cu vjerojatno i ovu 😄 ..bit ce bas veselo pratit se do kraja, ko zna mozda budemo i cimerice 😊🥰
Sretno curama danas na pregledu. :)
Kad su vam mucnine uopce pocele ? Ja za sad na svu srecu nista, u pocetku sam imala uzasnu nadutost i zatvor, sad je nadutost malo spala i ne osjecam se k’o bačva 😅 trenutno sam tek 5t.
Ja mislim da sam sinoć osjetila prvi put blagu mučninu i to kad si je dragi išao grijati večeru… inače je hrana koju volim i jedem, ali jučer mi je tako smrdilo da mi je došlo na povraćanje. Nisam ni u prvoj imala mučnine, nemam ih ni sada. I uuuuužasno mi se jede junk food, kojim se inače počastimo možda dva-tri puta godišnje, stvarno pazimo na hranu… Baš mi je McDonalds došao u nos, a inače mi se gadi 🤷🏼♀️
Suosjećam sa tobom što se tiče junk food. Ja sam inače zadnje 2 godine jele baš zdravu prehranu 5 obroka na dan plus puno vode i fino smršavila do 48 kg i održavala svoju kilažu. Ali kako sam počela sa femara tabletama pa nastavila sa duhpastone za održavanje plus mučnine koje sam imala do 9 tjedna uništile su me dobila sam 3 kg i paše mi samo kruh peciva topli sendviči pizza burek (što masniji to bolje
) jučer sam konačno pojela malo salate i baš sam se preporodila jedva čekam sezonsko povrće da dođe inače ću s ovom prehranom doći i do +40kg
. U prvoj trudnoći sam došla do +15kg i izgubila na porodu 8 kg i 7 kg 3 godine nosila dok nisam odlučila skinuti. I moram na glasiti da mi se voda gadi
i nemogu ju piti uopće.
Što se tiče zatvora i nadutosti i mene to muči prvenstveno zbog nezdrave hrane plus intoleranicije na sve puno toga (laktoza, zobene, voće, konzervansi ......) počela sam piti Donat Mg i moram reći da mi je zadnja 2 dana stolica puno bolja nemam zatvor i osjećam se odmah bolje i ne probada me u donjem dijelu trbuha.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Pregled je super prošao, sad već izgleda kao bebica, i rukice i noge se vide, i mahala je beba, dizala rukice 🥰🥰🥰
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Pregled je super prošao, sad već izgleda kao bebica, i rukice i noge se vide, i mahala je beba, dizala rukice 🥰🥰🥰
Lijepo ❣🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ajme bas slatko 🥰
Sretno curama danas na pregledu. :)
Kad su vam mucnine uopce pocele ? Ja za sad na svu srecu nista, u pocetku sam imala uzasnu nadutost i zatvor, sad je nadutost malo spala i ne osjecam se k’o bačva 😅 trenutno sam tek 5t.
Ja mislim da sam sinoć osjetila prvi put blagu mučninu i to kad si je dragi išao grijati večeru… inače je hrana koju volim i jedem, ali jučer mi je tako smrdilo da mi je došlo na povraćanje. Nisam ni u prvoj imala mučnine, nemam ih ni sada. I uuuuužasno mi se jede junk food, kojim se inače počastimo možda dva-tri puta godišnje, stvarno pazimo na hranu… Baš mi je McDonalds došao u nos, a inače mi se gadi 🤷🏼♀️
Suosjećam sa tobom što se tiče junk food. Ja sam inače zadnje 2 godine jele baš zdravu prehranu 5 obroka na dan plus puno vode i fino smršavila do 48 kg i održavala svoju kilažu. Ali kako sam počela sa femara tabletama pa nastavila sa duhpastone za održavanje plus mučnine koje sam imala do 9 tjedna uništile su me dobila sam 3 kg i paše mi samo kruh peciva topli sendviči pizza burek (što masniji to bolje
) jučer sam konačno pojela malo salate i baš sam se preporodila jedva čekam sezonsko povrće da dođe inače ću s ovom prehranom doći i do +40kg
. U prvoj trudnoći sam došla do +15kg i izgubila na porodu 8 kg i 7 kg 3 godine nosila dok nisam odlučila skinuti. I moram na glasiti da mi se voda gadi
i nemogu ju piti uopće.
Što se tiče zatvora i nadutosti i mene to muči prvenstveno zbog nezdrave hrane plus intoleranicije na sve puno toga (laktoza, zobene, voće, konzervansi ……) počela sam piti Donat Mg i moram reći da mi je zadnja 2 dana stolica puno bolja nemam zatvor i osjećam se odmah bolje i ne probada me u donjem dijelu trbuha.
Onda se nadam da ih meni ni ne bude, makar me tlak ubija pa bi samo spavala 😂 ako je to sve, sretna cu bit da na tom ostane 😁
Ja sam donata pila jednu, dvi case dnevno i prije radi problema, a sad su mi rekli da pijem i litar dnevno hahah, jedva uspijem popiti i ovu bocicu od 0,5 l 😅
🥰🥰
Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?
Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉
Plač
Kad citam tu poruku na svim temama i ponovljena pitanja sa straznjicom i slicnim, pitam se koliko nas cudaka, frajera tko zna koga cita tu svaki dan, nije mi dosad uopce palo na pamet, naivno 😅
Izvinite,samo me zanimalo je li trudnoća moguća na taj način, može li se sliti do rodnice nešto u takvoj situaciji,ako je bilo malo sperme na rukama.Sigurna sam da ste i vi u mladosti imale slične tripove o trudnoći.
Odi kod doktora pa saznaj
Plač
Odi kod doktora pa saznaj
Narucena sam na pregled svakako 22.04.ali željela sam čuti vaše mišljenje do tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji