Taveller i Plavabosanka super za nalaze i preglede! ☺️
Lovely ajme sigurno je bio sok, al super da je sve ok 😊
Mala-borovnica evo imam identicne simptome. Boli me zadnjih par dana donji dio leda i neki pritisak u maternici. Sjedim po 8 sati i stalno mi je neudobno. Nadam se takoder da je to sve ok.
Sanja cestitam i dobrodosla 🥰
Eee tako je i meni...identicno. pa se stalno vrzman, ne znan vise kako.cu se namistit haha. Mislin da je to sve normalno i da nan bebice prave mista😊
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Traveller super, drago mi je da je sve dobro 😊
Lovely koma, tako sam i ja jednu nedjelju navecer isto imala izlet na hitnu. Bitno da je sve ok 🥰 Meni isto nisu nasli nikakav uzrok, osim pretpostavke da je kapilara, ali sam par dana kasnije isla privatno na pregled i ginekologica ipak uocila mali hematom. Isto uzimam Duphaston i moram mirovati sto vise.
Uff da..onda sve znaš. Kako ti je sada?
Meni je gina dala do 12.tjedna Duphaston ...
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Dobro nam dosla ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️
Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️
Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.
Tsh u prvom tromjesjecju nebi smjela biti veca od 2,5 a u drugom i trećem nebi smjela biti preko 3. Što se tiće poremećaja tu se gledaju i ostale vrijednosti, AntiTPO, Anti Tg, T3, T4, Ft3, Ft4.
Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige...
Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige…
Bez obzira na granica do 4, za trudnocu je preporucljivo ispod 2.5.
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Dobro nam dosla ❤️
Hvala hvala 🥰
Bas sam sretna, danima vec citam tu po forumu i sve mislim si ajde idem se javiti. Ali sam bila luda i nervozna jer sam frajerica studirala sve po googlu. 🤦♀️(najveca greska ikaaaaaada) ahhaha
Onda sam cekala taj prvi pregled pa da bar vama svima ovdje ne prenosim svoju nervozu prije nego vidim jel ok.
Zakljucak: nikada vise necu glumiti doktora i citati google, jer sve jedna dijagnoza mi je (gle cuda) bila kriva 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige…
Bez obzira na granica do 4, za trudnocu je preporucljivo ispod 2.5.
Je je u pravu si.... meni je bija prije misec dana 1,25 a jucer 2,50. Bas cu pitat ginekologa moran li na nekakvu terapiju...
Jel netko od vas uzeo u dmu paket za trudnice? Cini mi se fora to samo ne znam daju li ako nisi vec toliko trudna da se stvarno vidi. Ili da ponesem sliku s uzva? 😂
Podigla bez problema, samo predas dm karticu..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji