Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena_borovnica34
    03. Ožujak 2021. 14:37

Hera✨

Taveller i Plavabosanka super za nalaze i preglede! ☺️
    Lovely ajme sigurno je bio sok, al super da je sve ok 😊
    Mala-borovnica evo imam identicne simptome. Boli me zadnjih par dana donji dio leda i neki pritisak u maternici. Sjedim po 8 sati i stalno mi je neudobno. Nadam se takoder da je to sve ok.
    Sanja cestitam i dobrodosla 🥰

Eee tako je i meni...identicno. pa se stalno vrzman, ne znan vise kako.cu se namistit haha. Mislin da je to sve normalno i da nan bebice prave mista😊

1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
    2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰

lovely
    03. Ožujak 2021. 14:43

Missy88

Traveller super, drago mi je da je sve dobro 😊
    Lovely koma, tako sam i ja jednu nedjelju navecer isto imala izlet na hitnu. Bitno da je sve ok 🥰 Meni isto nisu nasli nikakav uzrok, osim pretpostavke da je kapilara, ali sam par dana kasnije isla privatno na pregled i ginekologica ipak uocila mali hematom. Isto uzimam Duphaston i moram mirovati sto vise.

Uff da..onda sve znaš. Kako ti je sada?
     Meni je gina dala do 12.tjedna Duphaston ...

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjarka88
    03. Ožujak 2021. 14:47

sanja0508

Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
    Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣

Dobro nam dosla ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    03. Ožujak 2021. 14:47

Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️

Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Ljesnjak
    03. Ožujak 2021. 14:52

plavabosanka

Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️

Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.

Tsh u prvom tromjesjecju nebi smjela biti veca od 2,5 a u drugom i trećem nebi smjela biti preko 3. Što se tiće poremećaja tu se gledaju i ostale vrijednosti, AntiTPO, Anti Tg, T3, T4, Ft3, Ft4.

• Malena_borovnica34
    03. Ožujak 2021. 14:53

plavabosanka

Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige...

Ljesnjak
    03. Ožujak 2021. 14:55

Malena_borovnica34

plavabosanka

Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige…

Bez obzira na granica do 4, za trudnocu je preporucljivo ispod 2.5.

sanja0508
    03. Ožujak 2021. 15:03

Sanjarka88 🐰

sanja0508

Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
    Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣

Dobro nam dosla ❤️

Hvala hvala 🥰 
    Bas sam sretna, danima vec citam tu po forumu i sve mislim si ajde idem se javiti. Ali sam bila luda i nervozna jer sam frajerica studirala sve po googlu. 🤦‍♀️(najveca greska ikaaaaaada) ahhaha
     Onda sam cekala taj prvi pregled pa da bar vama svima ovdje ne prenosim svoju nervozu prije nego vidim jel ok.
    Zakljucak: nikada vise necu glumiti doktora i citati google, jer sve jedna dijagnoza mi je (gle cuda) bila kriva 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Malena_borovnica34
    03. Ožujak 2021. 15:05

Ljesnjak

Malena_borovnica34

plavabosanka

Daaa, odlican ti je TSH 🥳 granica je do 4, tako da nemas brige…

Bez obzira na granica do 4, za trudnocu je preporucljivo ispod 2.5.

Je je u pravu si.... meni je bija prije misec dana 1,25 a jucer 2,50. Bas cu pitat ginekologa moran li na nekakvu terapiju...

Mateja32
    03. Ožujak 2021. 15:06

Missy88

Jel netko od vas uzeo u dmu paket za trudnice? Cini mi se fora to samo ne znam daju li ako nisi vec toliko trudna da se stvarno vidi. Ili da ponesem sliku s uzva? 😂

Podigla bez problema, samo predas dm karticu.. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.