Plavabosanka bravo za dobar pregled ❤️
Lovely uh sigurno si se prepala, bitno da je sve ok 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Plavabosanka bravo za dobar pregled ❤️
Lovely uh sigurno si se prepala, bitno da je sve ok 🥰
Ma umrla sam od straha ali dobro sve je u redu to je najvažnije🥰
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Curke, čestitan na lipin vijestima
Kad smo vec kod teme "Kad rec sefu", ja san svome jutros rekla hahaah. Lipo me izgrlija i bas mu je bilo drago.
Ma nisan mogla mucat vise, jer san mislila ic na pola radnoga vrimena. Kad dugo sidin, pocne me bolit maternica i donji dio ledja. Jeli tako i vama u ranoj trudnoci? Evo bas sad iman u maternici neku tupu bol... vjerojatno se to sve siri pa zato i dolaze bolovi.
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Pitanjce za sve.. kada mislite obznaniti svojim sefovima sretnu vijest?:)
Moji šefovi meni dali otkaz odnosno ne žele mi produžit ugovor zbog toga jer znaju od početka, zbog fizičkog posla. Jučer sam bila zbedirana ker sam im sve radila. Ali neka svako zlo za neko dobro😀
Joj Koje sr*nje... I mene najvjerovatnije sleduje otkaz.. Jer mi ugovor vazi do kraja Marta.., Mada jedino me nekako moze izvuci da danas produze lock down 😂🙈
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Traveller super, drago mi je da je sve dobro 😊
Lovely koma, tako sam i ja jednu nedjelju navecer isto imala izlet na hitnu. Bitno da je sve ok 🥰 Meni isto nisu nasli nikakav uzrok, osim pretpostavke da je kapilara, ali sam par dana kasnije isla privatno na pregled i ginekologica ipak uocila mali hematom. Isto uzimam Duphaston i moram mirovati sto vise.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Kad smo vec kod teme "Kad rec sefu", ja san svome jutros rekla hahaah. Lipo me izgrlija i bas mu je bilo drago.
Ma nisan mogla mucat vise, jer san mislila ic na pola radnoga vrimena. Kad dugo sidin, pocne me bolit maternica i donji dio ledja. Jeli tako i vama u ranoj trudnoci? Evo bas sad iman u maternici neku tupu bol… vjerojatno se to sve siri pa zato i dolaze bolovi.
Mene su leđa donji dio, bolila prosli tjedan oko 5.ipo tt par dana sigurno
Sad su ok. Po meni to sve normalno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma nisan mogla mucat vise, jer san mislila ic na pola radnoga vrimena. Kad dugo sidin, pocne me bolit maternica i donji dio ledja. Jeli tako i vama u ranoj trudnoci? Evo bas sad iman u maternici neku tupu bol… vjerojatno se to sve siri pa zato i dolaze bolovi.
Sjedim na poslu 8h. Isto me zatezalo ajme. Sad sam 13+ tjedana, prešla samo na tajice i lakše mi je sad sjedit nego sa 7 tjedana i dalje trudnoće. Ništ me ne boli više
Sanjarka88, hvala na odg... ma i ja mislin da je to sve normalno. Ma ispalit cu dok ne rodin, stalno osluskujen tilo🤣
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Taveller i Plavabosanka super za nalaze i preglede! ☺️
Lovely ajme sigurno je bio sok, al super da je sve ok 😊
Mala-borovnica evo imam identicne simptome. Boli me zadnjih par dana donji dio leda i neki pritisak u maternici. Sjedim po 8 sati i stalno mi je neudobno. Nadam se takoder da je to sve ok.
Sanja cestitam i dobrodosla 🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji