Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Hej Sanja! Dobrodosla! Ima nas jos s dugim ciklusima, ali eto barem sljedecih 8-9 mjeseci necemo imati tih problema 😁 cestitam na lijepom pregledu!
Hej Lyra, hvalaa 🥰
Ajde drago mi da nas ima jos i vjeruj da nemam nista protiv sto ih nece biti jer su me izludili ti ciklusi.🤣 🤣
Niti sam znala kada ce doci M, niti sam znala kada je ovulacija. Uzaaaas. 🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Bok cure, cini mi se da je netko ovdje vec pisao ali ne mogu pronaci…uglavnom…se nekom desilo prestanak mucnina u 7.tj? Skoro 3 tjedna me opako peglaju i bas mi nije bilo dobro i od jucer samo odjednom nista, ni danas, samo napuhanost ko balon🙄 ah mi trudnice nikad zadovoljne..
Ja sam pisala neki dan o tome.
Meni su počele užasne mučnine u 5.tt. Trajale bi po cijeli dan manje-više i jako slabo sam jela. Od svega mi bila muka.
Odjednom nakon 2-3 tjedna su mi naglo prestale, pa sam se zabrinula 😃
Sada mi je opet ponekad mučno, imam nagon za povraćanjem kad vidim neku hranu. Jedem samo neke stvari od kojih mi nije mučno. Ali u svakom slučaju, bolje nego prije kad sam živjela na štapićima, petit keksu i soku i eventualno nekom pecivu iz pekare 😁
-
Cure kažu da je normalno da tako mučnine dođu, pa nestanu i onda se opet vrate ☺
Hvala puno Jackie 27, umirila si me, a onda jutros - opet muka...pre rano sam se zabrinula😜
Ja danas bila na jednom razgovoru za posao na koji sam se jos prije prijavila, zaustavila me policija na putu do firme, a onda sam jos trebala i pregovarat placu za dalje s upravom...nikad kraja stresovima, jedva cekam porodiljni da malo ne spavam i budim se svaka 2h i da mi to bude glavni problem😅😅
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔝 neka si se ti najila, imas svoj đir🤣 a dobro si rekla za te tjedne, evo i moji nikako proc🤣 ja tek 6+4 i jedva cekan drugi pregled. Ma ja san pitala za ledja i maternicu, bas me ubijaju danas. Ic cu se sad prosetat mozda mi bude lakse.
Inace, koji si ti tjedan? Kako sve podnosis?
Ja sam danas 6+4 a po UZV 6 tt, imam mucnine ali hvala bogu ne svaki dan svaki 2 ili 3 i to one odvratne di mi ide na povracanje ali ne mogu povratit, leda me ubijaju ali isto ne svaki dan nego tako svaki drugi, cicke su mi najosjetljivije ujutro i navecer, ali ne zalim se samo neka se bebica razvija i neka raste, i neka ovi tjedni vise produ i da udem u 13 tt 😂😂😂
Haha, pa mi smo isto trudne 🤣 i ja san danas 6+4, po UZV 7. Ja san skuzila da mene ledja i maternica pocnu bolit kad puno sidin….evo sad posli setnje od 5 km me nista ne boli 🥳 isto san ja zvala ginekologa za svaki slucaj🤣
A mene cice bole stalno! A da ne kazen da se se povecale za cili broj! Samo ih gledan 🤣🤣🤣
Haahah slazen se, samo neka sve bude dobro i da vise udjemo u te zeljene tjedne 🥳
Ti si bar na uzv vise tjedana ja manje 😂😂😂 ma od svega mi je najgore sto me zeludac boli svaki dan, i to od bilo cega sto pojedem. Ne jedem inace ni ljuto slatko mi uopce ne pase ali svejedno imam problema sa zelucem cak nekad i od obicne vode 🙄 ali proci ce. Joj da mi je zaspat i buditi se jednimo za preglede i tako do
13 tt 😂😂😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔝 neka si se ti najila, imas svoj đir🤣 a dobro si rekla za te tjedne, evo i moji nikako proc🤣 ja tek 6+4 i jedva cekan drugi pregled. Ma ja san pitala za ledja i maternicu, bas me ubijaju danas. Ic cu se sad prosetat mozda mi bude lakse.
Inace, koji si ti tjedan? Kako sve podnosis?
Ja sam danas 6+4 a po UZV 6 tt, imam mucnine ali hvala bogu ne svaki dan svaki 2 ili 3 i to one odvratne di mi ide na povracanje ali ne mogu povratit, leda me ubijaju ali isto ne svaki dan nego tako svaki drugi, cicke su mi najosjetljivije ujutro i navecer, ali ne zalim se samo neka se bebica razvija i neka raste, i neka ovi tjedni vise produ i da udem u 13 tt 😂😂😂
Haha, pa mi smo isto trudne 🤣 i ja san danas 6+4, po UZV 7. Ja san skuzila da mene ledja i maternica pocnu bolit kad puno sidin….evo sad posli setnje od 5 km me nista ne boli 🥳 isto san ja zvala ginekologa za svaki slucaj🤣
A mene cice bole stalno! A da ne kazen da se se povecale za cili broj! Samo ih gledan 🤣🤣🤣
Haahah slazen se, samo neka sve bude dobro i da vise udjemo u te zeljene tjedne 🥳
Ti si bar na uzv vise tjedana ja manje 😂😂😂 ma od svega mi je najgore sto me zeludac boli svaki dan, i to od bilo cega sto pojedem. Ne jedem inace ni ljuto slatko mi uopce ne pase ali svejedno imam problema sa zelucem cak nekad i od obicne vode 🙄 ali proci ce. Joj da mi je zaspat i buditi se jednimo za preglede i tako do
13 tt 😂😂😂😂
Ma sta ima veze, glavno da srce kuca ❤ a jadna ti, onda te zeludac dobro tare... a da probas caj od mente. Kazu da on smanjuje mucnine i da je dobar za zeludac. A blago se tebi sta ne jedes slatko, ja bi mogla zivit na tome🤣
Hahaahhahaha nema spavanja🤣🤣🤣
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Malena_borivnica34 Da i to sto kazes, samo neka kuca ❤️❤️ Ma ja prije trudnice nisam mogla dana bez slatkog a sad ga ne mogu pogledat. Mineralna mi pomaze dosta tako da nju pijuckam
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Malena_borivnica34Da i to sto kazes, samo neka kuca ❤️❤️ Ma ja prije trudnice nisam mogla dana bez slatkog a sad ga ne mogu pogledat. Mineralna mi pomaze dosta tako da nju pijuckam
I meni se smanjila zelja za slatkin...sad pojeden 1 red cokolade dnevno, a prije cilu🤣 ali san zato luda za narancama. Samo su mi one u glavi🤣
Eee meni je Donat pomoga isto...
Kad je tebi ono drugi pregled? Ne znan jesi li vec pisala, postala san skroz zaboravna i glupa ka stup🤣
Malena_borivnica34Da i to sto kazes, samo neka kuca ❤️❤️ Ma ja prije trudnice nisam mogla dana bez slatkog a sad ga ne mogu pogledat. Mineralna mi pomaze dosta tako da nju pijuckam
I meni se smanjila zelja za slatkin…sad pojeden 1 red cokolade dnevno, a prije cilu🤣 ali san zato luda za narancama. Samo su mi one u glavi🤣
Eee meni je Donat pomoga isto…
Kad je tebi ono drugi pregled? Ne znan jesi li vec pisala, postala san skroz zaboravna i glupa ka stup🤣
15.03 privatno a iduci tjedan cu zvati socijalnog nek me uzme u petak jer mi mora bo otvorit a nek me i on pogleda hahaha 🙊
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
I meni se smanjila zelja za slatkin…sad pojeden 1 red cokolade dnevno, a prije cilu🤣 ali san zato luda za narancama. Samo su mi one u glavi🤣
15.03 privatno a iduci tjedan cu zvati socijalnog nek me uzme u petak jer mi mora bo otvorit a nek me i on pogleda hahaha 🙊
Ajde brzo ce to doc 🥰 no sikiriki 😉
Ajde brzo ce to doc 🥰 no sikiriki 😉
Samo neka bude sve ok sa bebicom 🙏🏼
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Dobro nam dosla ❤️
Hvala hvala 🥰
Bas sam sretna, danima vec citam tu po forumu i sve mislim si ajde idem se javiti. Ali sam bila luda i nervozna jer sam frajerica studirala sve po googlu. 🤦♀️(najveca greska ikaaaaaada) ahhaha
Onda sam cekala taj prvi pregled pa da bar vama svima ovdje ne prenosim svoju nervozu prije nego vidim jel ok.
Zakljucak: nikada vise necu glumiti doktora i citati google, jer sve jedna dijagnoza mi je (gle cuda) bila kriva 🤣🤣
Čestitam ❤️❤️🤞🏻 I ja se mjesec dana ubijala danas mi je baš laknulo kad sam vidla bebicu kako mrda i maše takva mala😍 ne valja čitat previše sam se ubijamo
Vidila sam da si se i ti jako brinula. Bas mi drago da ti je pregled prosao super. Trebamo biti pozitivne i vesele i uzivati u ovome. Znam da je tesko i da je briga tu, ali sam sama sebi rekla da cu pokusati ziviti normalno i veseliti se svakoj sitnici. Jer jucer prije pregleda sam uzasna bila, hodam gore dole, nemam apetita. Zapalila cigaru. Nervozna. Samo sam napravila gore za bebu. A pregled bio u 17 i 30. 🤦♀️
Joj užasno sam se brinula, jer sam imala spontani prije i tih mjesec dana mi bilo ko godina. Spašavalo me to što imam mučnine pa sam se tješila da to znači zdravu trudnoću. Al danas sam nekako išla pozitivno, reko moram se smirit, pa onda neka nervoza, ležim na stolu čekam da ona sve upiše i sam u sebi da bude sve dobro. Baš mi laknulo kad sam vidla bebicu još takvu živahnu 🤗🥰
Al to je taj majčinski instinkt od početka djetetova života sam se brinemo za svoja mala bića ❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji