Pitanjce za sve.. kada mislite obznaniti svojim sefovima sretnu vijest?:)
Vidjela sam inace da je u onom paketu za trudnice ulje protiv strija od biobaze pa ako sve bude ok nakon 12. Tjedna namjeravam otic po to i isprobati. Bas sam neki dan gledala taj paket i razveselilo me da tako nesto postoji, sitnica, a covjeka veseli😄 vidjela sam da ima hrpa kupona koji traju do 3. Mjeseca 2022. Pa se sve stigne iskoristi. Aliii treba prvo proc jos 6 tjedana muke za to 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ako bude sve po planu tek nakon pregleda u 12. tjednu. Ne radim fizicki posao pa nemam problema raditi u ranoj trudnoci, osim sto mi se ekstremno neda 😄
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja cu šefovima rec nakon 12tt
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ako bude sve po planu tek nakon pregleda u 12. tjednu. Ne radim fizicki posao pa nemam problema raditi u ranoj trudnoci, osim sto mi se ekstremno neda 😄
Tako je i kod mene 😅 Iako sam sad vec na 13 tjedana i jos nisam rekla 🙈 Ali morat cu ovih dana. Bila sam sigurna da necu moci tijekom mucnina i da cu morati reci ranije, ali nekako sam to izgurala da nitko ne primijeti.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jel netko od vas uzeo u dmu paket za trudnice? Cini mi se fora to samo ne znam daju li ako nisi vec toliko trudna da se stvarno vidi. Ili da ponesem sliku s uzva? 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jel netko od vas uzeo u dmu paket za trudnice? Cini mi se fora to samo ne znam daju li ako nisi vec toliko trudna da se stvarno vidi. Ili da ponesem sliku s uzva? 😂
Ja se ne sjecam s cime sam ja u prosloj t podigla paket. Vjerovatno trudnickom knjizicom 🤔😅
Ja se ne sjecam s cime sam ja u prosloj t podigla paket. Vjerovatno trudnickom knjizicom 🤔😅
Ja ju nisam dobila 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja ju nisam dobila 😅
🤷♀️
Meni ce je otvorit na drugom pregledu
Sortiraj odgovore
Najstariji