Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljesnjak
    03. Ožujak 2021. 11:34

FlipFlop ja mažem s ovim https://www.dm.hr/alverde-naturkosmetik-mama-ulje-za-tijelo-sljez-p4010355384614.html
    Brze se upije i teta u ljekarni mi preporucila ovo https://www.eau-thermale-avene.com.hr/tijelo/svakodnevna-njega/trixera-nutrition-suha-i-vrlo-suha-koza/trixera-nutrition-nutri-fluid.

• LilM

FlipFlop

Dobro jutro cure, želim svima sreću danas ☺️ mene već hvata nervoza za pregled prekosutra, nadam se vašim lijepim vijestima da se razveselim.
    Jedno pitanje dok nam ne krenu izvještaji s pregleda, jeste li počele mazati trbuščiće i s čime ako jeste? Ja sam kupila bademovo ulje ali mi je tako masno da uopće nemam volje svu si posteljinu i odjeću s time zamastiti .. tako da jedan dan namažem a drugi ne, nisam baš dosljedna.

Ja mazem bademovim i nije mi uopce masno, razmazem i bas lijepo upije

Hera✨

Iren cestiram! Divno 🥰
    Filpflop ja sam pocela mazat nekim baleinim uljem za trudnice, ujutro i navecer, takoder od bademovog ulja. Ok mi je, fino mirisi i upije se kolko tolko.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

FlipFlop
    03. Ožujak 2021. 11:36

A koje bademovo imate? Ja sam kupila Holyplantovo u dm-u i baš je masno, imam osjećaj da mi samo ostane na koži. 

p.s. aha, vidim Hera da kažeš da si baleino kupila.. pogledat ću baš

FlipFlop
    03. Ožujak 2021. 11:38

Hvala Lješnjak na ovim linkovima. Potražit ću taj Avene fluid u ljekarni jer mi je koža na nogama i rukama sva suha i peruta se, vjerojatno se previše tuširam ovih dana ali to mi je jedina aktivnost osim ležanja 😅

Sanjarka88
    03. Ožujak 2021. 11:44

FlipFlop

Bravo Irena0809, baš lijepe vijesti, uživaj sad ☺️
    Sanjarka, ja se tješim da je ionako uglavnom stvar genetike, ali još sad nemam osjećaj da će mi se trbuh stvarno toliko raširiti, zasad nije ni malo, sve mi to djeluje nerealno pa nemam ni osjećaj da bi trebala to redovitije raditi 🤪

Pa nazalost i je uglavnom gentika presudna 
    Ja sam uzasno lijena za ta mazuckanja opcenito 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LilM
    03. Ožujak 2021. 11:51

OleoTherapy hladno presano bademovo ulje

• ponosna.mama
    03. Ožujak 2021. 12:01

Pozdrav cure, Irena super vijesti ♥️ ..jedva cekan i druge da jave kako je prosa pregled 🙏 ..uf kad ce 12.03., ne mogu vise cekat 😥

Orhideja13
    03. Ožujak 2021. 12:03

irenaa0809

Evo nas, veliki smo vec :) srculence kuca sve u 16. Sada smo na 7+4 i fino nam se nogice i rukice razvijaju. Oplakala sam od srece. Jedino sta kaze da imam cistu na desnom.jajniku koja bi trebala puci sama do 20tt. I termin bi bio 13.10 🥰🥰🥰🥰
    https://ibb.co/Gd6R3qZ

Super 😍😍 neka se tako I nastavi. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Hera✨
    03. Ožujak 2021. 12:04

Filpflop pardon ne balea nego babylove, znam da je njihova marka. Evo link: https://www.dm.hr/babylove-ulje-za-trudnice-p4058172483950.html
    Ja isto ne vjerujem bas da ce pomoc ako nemam to u genima, ali za sad me veseli mackat se 😄 a i bradavice su mi malo popucale i rastu pa da ih hidratiziram.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.