Zene pomagajte…sad bila na wc-u i uocim malo roskaste sluzi na papiru 😰 6 +1 sam danas…trebam li se zabrinuti? Sta da radim?
Meni je bas ginekologica rekla da je to moguce ocekivati, i ako vidim da si ne stvaram paniku, ali da ju svakako zovem. Tako ako tvoja radi zovi ju. Sretno i javi
Radila ujutro danas, sutra je popodne...na poslu sam trenutno i sve mi dode da se pokupim na hitnu 😰
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Zene pomagajte…sad bila na wc-u i uocim malo roskaste sluzi na papiru 😰 6 +1 sam danas…trebam li se zabrinuti? Sta da radim?
Hej, ako ima vise krvi i nastavi se, idi svom ginekologu, ako ne radi, privatno ili na hitnu da pogledaju na uzv. Ne mora biti nista strasno, ali moze biti hematom pa da znas sto ces dalje, mirovanje i Duphaston vjerojatno. Uglavnom, ne mora biti nuzno odmah nesto strasno, događaju se krvarenja, puknu kapilarice kako se sve siri u maternici, samo bolje otici vidjeti o cemu se radi 😊
Pricekati cu do sutra da vidim kako ce se razvijati dalje. Ako se pogorsa, na hitnu, nema mi druge 😥
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Konačno sam dobila termin za prvi pregled. 18.3., tad ću bit 7+5. Sve si mislim da ću idući tj otić privatno, jer ću izludit čekajući 😔
Baby N 💙
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔝 neka si se ti najila, imas svoj đir🤣 a dobro si rekla za te tjedne, evo i moji nikako proc🤣 ja tek 6+4 i jedva cekan drugi pregled. Ma ja san pitala za ledja i maternicu, bas me ubijaju danas. Ic cu se sad prosetat mozda mi bude lakse.
Inace, koji si ti tjedan? Kako sve podnosis?
Ja sam danas 6+4 a po UZV 6 tt, imam mucnine ali hvala bogu ne svaki dan svaki 2 ili 3 i to one odvratne di mi ide na povracanje ali ne mogu povratit, leda me ubijaju ali isto ne svaki dan nego tako svaki drugi, cicke su mi najosjetljivije ujutro i navecer, ali ne zalim se samo neka se bebica razvija i neka raste, i neka ovi tjedni vise produ i da udem u 13 tt 😂😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav svima! Ja bas ne stignem citati sve sto pisete, tek povremeno bacim oko😅. Cestitke svim za sretne preglede i nove plusice! Mi smo danas imali pregled, sve je super, srce kuca💓. Po velicini smo malo veci nego po zadnjoj mjesecnici jer imam kratke cikluse (6 ili 6+4) ali doktor je rekao da cemo sve to pratiti i korigirati.
Ani ja sam imala u dva navrata u zadnjih deset roskati iscjedak i drugi put kad se ponovilo smo zvali u bolnicu i preporucili su nam da dodemo. Na pregledu naravno sve ok ali ja sam se smirila tako da nije bio besmislen izlet.
Vidim da ste pisale o muzevima, nama dr dopusta jer su se oni vec svi cijepili i moj muz ne zeli propustiti nista tako da je i danas isao u pratnju😄.
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Hej Sanja! Dobrodosla! Ima nas jos s dugim ciklusima, ali eto barem sljedecih 8-9 mjeseci necemo imati tih problema 😁 cestitam na lijepom pregledu!
👦 11/2017 👶 9/2020
Konačno sam dobila termin za prvi pregled. 18.3., tad ću bit 7+5. Sve si mislim da ću idući tj otić privatno, jer ću izludit čekajući 😔
Znam kako ti je :) ja dobila prvi termin sa 10tt 😅 pa sam se narucila privatno sa 7 tt 😅 bas mi je to predugo za cekati prvi pregled i je li sve ok.
👦 11/2017 👶 9/2020
Hej Ani! Meni je tako bilo dvaput u prosloj trudnoci na pocetku, ginekolog je rekao da nije nista zabrinjavajuce. Ako vidis samo malo na papiru prilikom brisanja, dok nije nista na gacicama i slicno. Svakako, ako si u panici, nazovi svog ginekologa ili ako ne radi, nazovi hitnu pa pitaj ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Stigli mi nalazi, sve je super, bolji su nego u listopadu kad sam radila dok nisam bila trudna. Tada sam imala povišene neke vrijednosti, sad sve super.
Jedino što mi je povišeno je Tsh ali to sam očekivala. Antitijela su mi u opadanju tako da sam presretna, puno mi je bolji nalaz sad. 😍😍😍❤️❤️
Još čekam tjedan dana da saznam jel imam HIV. 🤦♀️😂
Hahaha 😁 super za dobar nalaz! Koliki ti je sada tsh, zahtijeva li terapiju?
👦 11/2017 👶 9/2020
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔝 neka si se ti najila, imas svoj đir🤣 a dobro si rekla za te tjedne, evo i moji nikako proc🤣 ja tek 6+4 i jedva cekan drugi pregled. Ma ja san pitala za ledja i maternicu, bas me ubijaju danas. Ic cu se sad prosetat mozda mi bude lakse.
Inace, koji si ti tjedan? Kako sve podnosis?
Ja sam danas 6+4 a po UZV 6 tt, imam mucnine ali hvala bogu ne svaki dan svaki 2 ili 3 i to one odvratne di mi ide na povracanje ali ne mogu povratit, leda me ubijaju ali isto ne svaki dan nego tako svaki drugi, cicke su mi najosjetljivije ujutro i navecer, ali ne zalim se samo neka se bebica razvija i neka raste, i neka ovi tjedni vise produ i da udem u 13 tt 😂😂😂
Haha, pa mi smo isto trudne 🤣 i ja san danas 6+4, po UZV 7. Ja san skuzila da mene ledja i maternica pocnu bolit kad puno sidin....evo sad posli setnje od 5 km me nista ne boli 🥳 isto san ja zvala ginekologa za svaki slucaj🤣
A mene cice bole stalno! A da ne kazen da se se povecale za cili broj! Samo ih gledan 🤣🤣🤣
Haahah slazen se, samo neka sve bude dobro i da vise udjemo u te zeljene tjedne 🥳
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji