Ani- možda je samo žilica neka pukla il nešto slično, vjerujem da nema mjesta panici, ali te shvaćam skroz što brineš. Probaj nazvati doktoricu da te uzme, pa da se smiriš ❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ani ja sam sličnu situaciju imala jucer....dobila sam Duphaston i sve je dobro. Kao što cure kažu najvjerojatnije ti je pukla neka kapilarica i trebas jos više mirovati i odmarati!
Javi nam sve ❤
Plavabosanka drago mi je sto je sve prošlo ok i što je bebica razigrana🤗🤗
Traveller odlično za nalaze 💪💪
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️
Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.
Uz tsh obavezno izvadit i ft3 i ft4. Sami tsh ništ ne govoro. Meni je 6mj tsh bio 0.004-0.012 a hormoni štitnjače ft3 i ft4 varirali od preko gornje granice do ispod donje granice.. Ako ti neda da vadiš i ta dva promijeni doktora
Pozdrav cure! Imam pitanje....Kakve boje vi imate iscjedak ako ga imate? 🙄🙄🙄 Ja se veceras idem tusirat a ono ma dnevnom ulosku žuti iscjedak baš žuto...inace bude bijel,bijelo žut....Od pocetka trudnoce pijem dufastone 3x1....ugl..malo me to uplasilo,neznam jel normalno,pa mozda se neka od vas susrela...🤔🤔🤔🤔
Stigli mi nalazi, sve je super, bolji su nego u listopadu kad sam radila dok nisam bila trudna. Tada sam imala povišene neke vrijednosti, sad sve super.
Jedino što mi je povišeno je Tsh ali to sam očekivala. Antitijela su mi u opadanju tako da sam presretna, puno mi je bolji nalaz sad. 😍😍😍❤️❤️
Još čekam tjedan dana da saznam jel imam HIV. 🤦♀️😂
Hahaha 😁 super za dobar nalaz! Koliki ti je sada tsh, zahtijeva li terapiju?
Bio je 4,sad je 6.4. Već sam na terapiji od prije ali minimalnoj tako da čekam šta će mi novo odredit sad. Antitijela su mi se prepolovila, to mi je bitno. Svi ostali hormoni odlični.
Super, sredit ce onda terapija i taj tsh! 👍
👦 11/2017 👶 9/2020
Cure, zadnja mjesecnica mi je bila 25.01.
Danas na kontroli kaze ginekolog 5+3, vidi se ŽV, za plod je jos rano kaze.. Jel to ok? Narucena sam opet za 2 tjedna
Pijem folnu i duphaston zbog kiretaze u 12. mj. 2020.
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Pozdrav drage jesenke, evo mene nazad nakon nekoliko mjeseci, neocekivano. Zalomio nam se plusic! Nakon missed ab u 10. mjesecu smo rekli da necemo jos tako skoro na bebu, plan je bio uzivati, putovati, otici na koji koncert ako bi bilo moguce... izgleda da ne mrdamo nikuda 😆
Plusic danas na 8. dan kasnjenja, cekamo termin za prvi pregled.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav cure! Imam pitanje….Kakve boje vi imate iscjedak ako ga imate? 🙄🙄🙄 Ja se veceras idem tusirat a ono ma dnevnom ulosku žuti iscjedak baš žuto…inace bude bijel,bijelo žut….Od pocetka trudnoce pijem dufastone 3x1….ugl..malo me to uplasilo,neznam jel normalno,pa mozda se neka od vas susrela…🤔🤔🤔🤔
Ja ga imam baš puno cjelo vrijeme i uglavnom je vodenkast prozirni ili bjelkast kremasti, bez mirisa i tako neke kombinacije 😀 da li tvoj ima neki miris neugodan ili je samo žut?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure, zadnja mjesecnica mi je bila 25.01.
Danas na kontroli kaze ginekolog 5+3, vidi se ŽV, za plod je jos rano kaze.. Jel to ok? Narucena sam opet za 2 tjedna
Pijem folnu i duphaston zbog kiretaze u 12. mj. 2020.
Mislim da je to normalno, za tjedan dana će se sigurno vidjeti plod i srčeko ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav cure! Imam pitanje….Kakve boje vi imate iscjedak ako ga imate? 🙄🙄🙄 Ja se veceras idem tusirat a ono ma dnevnom ulosku žuti iscjedak baš žuto…inace bude bijel,bijelo žut….Od pocetka trudnoce pijem dufastone 3x1….ugl..malo me to uplasilo,neznam jel normalno,pa mozda se neka od vas susrela…🤔🤔🤔🤔
Ja ga imam baš puno cjelo vrijeme i uglavnom je vodenkast prozirni ili bjelkast kremasti, bez mirisa i tako neke kombinacije 😀 da li tvoj ima neki miris neugodan ili je samo žut?
Pa nema mirisa....isto je sluzav,kremast,nekad cisto bijeli,nekad svijetlo žuti,a veceras onako turbo žuti,jos sam onako gledala nwko vrijeme dali je možda smeđi,ali nije,bas ono žuti..🤔🙄🙄 neznam dali se mozda pomjesa s mokracom pa požuti...al ono...bas sam se malo zamislila....vidit cu sutra kakav ce biti,nebi si htjela stvarat paniku bezveze...i ta stalno neka probadanja dole ko menstrualna,kad se dižem i sjedam doslovno moram polako imam osjecaj da me sve zateže...kak moj muž kaze ja ko invalid a ne trudnica 😂🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji