Na njihovoj stranici pise samo da trebas imat njihovu dm karticu. Sumnjam da provjeravaju bas trbuh🤷🏽♀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
U dmu samo dodjete i zatrazite jedino.morate imati dm.karticu, nitko nista ne pita, tako.je meni bilo prije godinu a isto je i sada.
Onda super 😁
Irena sad vidim da si bila na pregledu, divnooo, cestitam 🥰🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja ću šefu reć nakon prvog pregleda isključivo radi posla koji radim i da se stigne izorganizirat prije sezone. U jako smo dobrim odnosima i vjerujem da će i meni i njemu bit lakše čim prije kažem.. I sam ima dvoje djece pa mislim da će bit susretljiv
Baby N 💙
Aime ne znam kad ću reći šefu... To mi je baš neugodno ne znam zašto, umjesto da me boli briga... Al kad si za privatnika nekako mi baš neugodno a i ne znam oće li itko novi uspit povatat moj dio posla... Već vidim 100 poziva dnevno na mobitel 🤷♀️😭
Pitanjce za sve.. kada mislite obznaniti svojim sefovima sretnu vijest?:)
Moji šefovi meni dali otkaz odnosno ne žele mi produžit ugovor zbog toga jer znaju od početka, zbog fizičkog posla. Jučer sam bila zbedirana ker sam im sve radila. Ali neka svako zlo za neko dobro😀
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Aime ne znam kad ću reći šefu… To mi je baš neugodno ne znam zašto, umjesto da me boli briga… Al kad si za privatnika nekako mi baš neugodno a i ne znam oće li itko novi uspit povatat moj dio posla… Već vidim 100 poziva dnevno na mobitel 🤷♀️😭
Vjeruje mi pripremat će oni teren po malo, barem je sa mnom tako morala sam ih prvo sve učiti makar i dalje ne mogu pokazati cijeli svoj dio posla, al iskreno baš me briga više nek se pate sami.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
E daa curee mi smo danas brzo bili gotovi s pregledom, beba se stalno mrdala i mahala je 😍🤗 Pregledala je glavicu, ruke, nogice baš ono detaljno sve i baš je slatko to sve vidjeti jedino mi žao što nisam otkucaje srca vidjela odnosno nije mi pokazala a upisala je u trudničku da se vide. Za 2 tjedna moram ići vaditi krv da se vidi jel imam antitijela na nešto što još nisam prevela i ne kužim šta je 🤷🏼♀️ jer je prvi nalaz krvi pokazo da sam negativna a drugi nakon 6dana je pokazao da moram uzimati imunitet. Ko uopće uzima krv staru 6dana za analizu?!
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Pozdrav, ja cu svojima sefovima reci iduci tjedan kad obavim prvi pregled jer sam trenutno na porodiljnom, da se znaju izorganizirat za curu koja je na zamjeni umjesto mene, a i malo smo selo tak da bi ubrzo saznali pa bolje da im osobno kazem.
Hej curke moje,
Divne sličice ❤
Ja sam jučer završila na hitnoj zbog smećkastog isjedka. Dobila sam u duphastone ali sve je u redu. Pukla mi je neka žilica uslijed rastezanja maternice. Preporuka samo više mirovati nego što sam do sada!
Ja sam sebi uzela od Mustelle ulje i kremu protiv strija. Bilo je na 1+1 pa sam oboje...
Morat ću i do dm-a po taj paket za trudnice🙊
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji