Hej mamice, kako ste?
Cestitam cure na super pregledima, a novim curama zelim uredne i mirne trudnoce.
Ja sam jela na terasu u mcdonalsu mahnula jedan hamburger (znam da nije zdravo ali sta ces 😂) i razmisljam kako sam ljubomorna na sve vas koje ste u 10, 11 12 tt imam osjecaj da se moji tjedni nikud ne micu 😂😂 netko je pitao za bol u ledima, ja ju isto imam ali i pitala sam svoju doktoricu i rekla je da je to normalno jer se maternica siri pa stvara pritisak i na leda
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hahahaha ne jela nego sjela 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔝 neka si se ti najila, imas svoj đir🤣 a dobro si rekla za te tjedne, evo i moji nikako proc🤣 ja tek 6+4 i jedva cekan drugi pregled. Ma ja san pitala za ledja i maternicu, bas me ubijaju danas. Ic cu se sad prosetat mozda mi bude lakse.
Inace, koji si ti tjedan? Kako sve podnosis?
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Traveller super, drago mi je da je sve dobro 😊
Lovely koma, tako sam i ja jednu nedjelju navecer isto imala izlet na hitnu. Bitno da je sve ok 🥰 Meni isto nisu nasli nikakav uzrok, osim pretpostavke da je kapilara, ali sam par dana kasnije isla privatno na pregled i ginekologica ipak uocila mali hematom. Isto uzimam Duphaston i moram mirovati sto vise.
Uff da..onda sve znaš. Kako ti je sada?
Meni je gina dala do 12.tjedna Duphaston …
Ma meni ti je to bilo prije 10 dana, u 12. tjednu. Kad vi sve trebalo biti vec ok, odjednom krv 🥺 Ok je, moram mirovati sto vise i imam zabranu odnosa do iduceg pregleda, a do tad uzimam i Duphastone 24.3.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Lovely- jooj sigurno si se prepala, ali glavno da je sad sve okej. Sad mirovanje ❤️❤️
Nego curke vi koje se kužite u štitnjaču i te vrijednosti jel mi može neka bit od koristi? Piše da mi štitna ima fehlfunktion (što bi u prijevodu bilo kao greška funkcije ako doslovno gledamo) i vrijednost TSH 1.91 mIU/l. Jel to normalna vrijednost? Ako je ne kužim zašto su stavili tu grešku? Inače doktorica mi uopće nije spomenula taj papir nego sam skužila kad sam kući došla da stoji u trudničkoj, pa mislim onda i da nije strašno.
Tsh u prvom tromjesjecju nebi smjela biti veca od 2,5 a u drugom i trećem nebi smjela biti preko 3. Što se tiće poremećaja tu se gledaju i ostale vrijednosti, AntiTPO, Anti Tg, T3, T4, Ft3, Ft4.
Ma samo stoji taj fehlfunktion i samo TSH osnovna vrijednost. Zato mi i je bilo čudno, reko da nešt ne štima valjd bi radili dodatne pretrage. A ima jedna ženska koja meni od kad me upoznala govori da si idem provjeriti štitnjaču jer sam mršava.
Za dva tjedna idem vadit krv da vide jel imam razvijena antitijela na rubeolu pa ću pitati doktoricu šta je to.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Dobro nam dosla ❤️
Hvala hvala 🥰
Bas sam sretna, danima vec citam tu po forumu i sve mislim si ajde idem se javiti. Ali sam bila luda i nervozna jer sam frajerica studirala sve po googlu. 🤦♀️(najveca greska ikaaaaaada) ahhaha
Onda sam cekala taj prvi pregled pa da bar vama svima ovdje ne prenosim svoju nervozu prije nego vidim jel ok.
Zakljucak: nikada vise necu glumiti doktora i citati google, jer sve jedna dijagnoza mi je (gle cuda) bila kriva 🤣🤣
Čestitam ❤️❤️🤞🏻 I ja se mjesec dana ubijala danas mi je baš laknulo kad sam vidla bebicu kako mrda i maše takva mala😍 ne valja čitat previše sam se ubijamo
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Zene pomagajte...sad bila na wc-u i uocim malo roskaste sluzi na papiru 😰 6 +1 sam danas...trebam li se zabrinuti? Sta da radim?
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Hej cure. Ja sam nekada davno davno bila na LH trakicama, ali sam se maknula od svega da ohladim. I evo nakon dosta truda 15.2 nas iznenadio + ☺
Jucer sam imala prvi pregled. Po zadnjoj M je sada trebalo biti 7 tjedana, ali ja imam uzasne cikluse do 45 dana, tako da je bebica sada 5+3, sto taman i odgovara ovulaciji jer sam 26.1 bila na redovnom pregledu i rekli su da ce ovulacija kroz koji dan . Srcana akcija se nazie. Sve na svoje mjestu. Kaze ginekologica pravi mali lav 🤣
Dobro nam dosla ❤️
Hvala hvala 🥰
Bas sam sretna, danima vec citam tu po forumu i sve mislim si ajde idem se javiti. Ali sam bila luda i nervozna jer sam frajerica studirala sve po googlu. 🤦♀️(najveca greska ikaaaaaada) ahhaha
Onda sam cekala taj prvi pregled pa da bar vama svima ovdje ne prenosim svoju nervozu prije nego vidim jel ok.
Zakljucak: nikada vise necu glumiti doktora i citati google, jer sve jedna dijagnoza mi je (gle cuda) bila kriva 🤣🤣
Čestitam ❤️❤️🤞🏻 I ja se mjesec dana ubijala danas mi je baš laknulo kad sam vidla bebicu kako mrda i maše takva mala😍 ne valja čitat previše sam se ubijamo
Vidila sam da si se i ti jako brinula. Bas mi drago da ti je pregled prosao super. Trebamo biti pozitivne i vesele i uzivati u ovome. Znam da je tesko i da je briga tu, ali sam sama sebi rekla da cu pokusati ziviti normalno i veseliti se svakoj sitnici. Jer jucer prije pregleda sam uzasna bila, hodam gore dole, nemam apetita. Zapalila cigaru. Nervozna. Samo sam napravila gore za bebu. A pregled bio u 17 i 30. 🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Zene pomagajte…sad bila na wc-u i uocim malo roskaste sluzi na papiru 😰 6 +1 sam danas…trebam li se zabrinuti? Sta da radim?
Meni je bas ginekologica rekla da je to moguce ocekivati, i ako vidim da si ne stvaram paniku, ali da ju svakako zovem. Tako ako tvoja radi zovi ju. Sretno i javi
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Zene pomagajte…sad bila na wc-u i uocim malo roskaste sluzi na papiru 😰 6 +1 sam danas…trebam li se zabrinuti? Sta da radim?
Hej, ako ima vise krvi i nastavi se, idi svom ginekologu, ako ne radi, privatno ili na hitnu da pogledaju na uzv. Ne mora biti nista strasno, ali moze biti hematom pa da znas sto ces dalje, mirovanje i Duphaston vjerojatno. Uglavnom, ne mora biti nuzno odmah nesto strasno, događaju se krvarenja, puknu kapilarice kako se sve siri u maternici, samo bolje otici vidjeti o cemu se radi 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji