Ženee, ja sam sutra na pregledu! Držite palčeve da je sve okej i da će mi sada reć da pravilno raste 🖤
+ 26.12.2020🖤
Ženee, ja sam sutra na pregledu! Držite palčeve da je sve okej i da će mi sada reć da pravilno raste 🖤
Mala 🤞🥰❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Držim fige. Meni stalo smeđarenje. Osjećam se dobro. Bit će sve ok 🙏
Držim fige. Meni stalo smeđarenje. Osjećam se dobro. Bit će sve ok 🙏
Ma naravno da hoce 🥰 budi bez brige 🙏💞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo imala sam potrebu da Vam odmah javim! 🖤
Beba je tuuu, čula sam i otkucaje, ne mogu vjerovati koliko 8 dana znači, jedino imam manji hematom i dobila sam tablete i vaginalete.
Ali tu je i tu su otkucaji
Pravila GV sa EO i ŽV, CRL = 5.4mm, po UZV sam 6+2, a ne kao po ZM 6+6.
Cure, samo strpljenje...
Evo vidite kak je meni prije 8 dana bilo, ne raste pravilno i bez nade, a ovo danas iznenađenje 🖤
+ 26.12.2020🖤
Beba je tuuu, čula sam i otkucaje, ne mogu vjerovati koliko 8 dana znači, jedino imam manji hematom i dobila sam tablete i vaginalete.
Cure, samo strpljenje…
Evo vidite kak je meni prije 8 dana bilo, ne raste pravilno i bez nade, a ovo danas iznenađenje 🖤
Bravo !!!!! Divnoo 💞 uživaj sad 🥰🎉🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, samo strpljenje…
Koje divne vijesti ❤️ čestitam od srca
Pozdrav svima ženama majkama kraljicama 💪💪
Eto i mene u jesenskim bebama 2021.
Želim svima što uredniku trudnoću i da svi uživamo bez briga i problema u njoj 😍😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Želim svima što uredniku trudnoću i da svi uživamo bez briga i problema u njoj 😍😍
Dobrodošla ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Dobrodošla 🤗❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji