Traveller, i ja te pratim ovdje 🥰❤
Freya, hvala ti, ti si baš srce od žene, jedva čekam da se preselis tu. 😍😍😍
Endzrue, da nazoveš doktoricu danas i pitaš je za misljenje I savjet? Žao mi je što imaš takav stres. 😔
I ja jedva čekam da se preselim ovdje, baš ste super cure i drago mi je zbog vas ❤ 🥰😘
Lucija 16.12.2021.💗
Bok trudnice 🤭🥰
Samo da se javim, nemam sto za prijaviti 🤣
Sutra ujutro se moja dr vraca s godisnjeg pa cu odnjet onaj nalaz iz bolnice i nalaze bete pa cemo vidjet sto i kako dalje. U nedjelju navecer sam stavila zadnje tabl. progesterona.
Endzruesamo mirno i smireno. Ako mozes sto vise lezi i odmaraj 🤞🙏
Kako nam jeMala?
Missy javi kako je prosao pregled🥰
Travellertebi velika pusa ❤❤❤❤
Ja sam dobro, hvala na pitanju.
Danas nam je 6+3, u petak imam pregled, i još malo antibiotika i nadam se da će bit sve okej 🙏 kako si ti?
+ 26.12.2020🖤
Bok svima, nadam se da ste dobro danas 🥰 Endzure jel bolje?
Evo ja se vratila s pregleda, taman povracala prije nego sam krenula 😅 Uglavnom, sve je super zasad, srce kuca, beba je na 8,5 mm. Izgleda da sam ipak 6+5. Fora je cuti srceko 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok svima, nadam se da ste dobro danas 🥰 Endzure jel bolje?
Evo ja se vratila s pregleda, taman povracala prije nego sam krenula 😅 Uglavnom, sve je super zasad, srce kuca, beba je na 8,5 mm. Izgleda da sam ipak 6+5. Fora je cuti srceko 🥰
Bolje je. Krvi nema. Ima još tragova na papiru smeđih al skroz blijedo. Nadam se do popodne i nadalje da će bit sve super
Što sve rade na prvom pregledu?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Što sve rade na prvom pregledu?
Ja sam isla privatno, provjeri sestra urin, tlak i tezinu. Kod doktorice razgovor, pregled, opipa jel sve ok, uzv i dogovorile se za dalje. Dala mi popis pretraga krvi koje treba, ali u pon idem kod svoje gin pa cu traziti uputnicu za to. Papu i sve briseve sam odradila preventivno u 10. mjesecu prije nego smo krenuli s pokusajima pa to ne moram sad.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sestra je rekla danas da urin gleda na svakom pregledu i da ne piskim doma nego tamo u casicu. A ja naravno uopce nisam razmisljala i bila na wcu doma, inace cim sjednem u auto ja moram opet haha, ovaj put naravno nisam, jedva sam iscijedila taman malo koliko treba 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sestra je rekla danas da urin gleda na svakom pregledu i da ne piskim doma nego tamo u casicu. A ja naravno uopce nisam razmisljala i bila na wcu doma, inace cim sjednem u auto ja moram opet haha, ovaj put naravno nisam, jedva sam iscijedila taman malo koliko treba 😅
Pa da. Samo trakicu stave u posudicu sa urin da vide jel ima(glukoza, ketoni te proteini u urinu) Malo Googlajte
Cure bok! Evo me od dr.
Ponovila je progesteron vag. I narucila me za pregled 4.2. 😱
Pa tko ce to docekat?!. Tad cu bit punih 8 tjedana!
Ima li netko preporuku za privatno da odem na pregled prije ovoga?
Mogu li imat odnos kad stavljam progesteron vag?
Nisam dr ni vidjela, nisam imala mogucnost za ikakva pitanja 😔
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji