Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    12. Siječanj 2021. 10:25

Traveller

freya_444

Traveller, i ja te pratim ovdje 🥰❤

Freya, hvala ti, ti si baš srce od žene, jedva čekam da se preselis tu. 😍😍😍

Endzrue, da nazoveš doktoricu danas i pitaš je za misljenje I savjet? Žao mi je što imaš takav stres. 😔

I ja jedva čekam da se preselim ovdje, baš ste super cure i drago mi je zbog vas ❤ 🥰😘

Lucija 16.12.2021.💗

• Mala2323
    12. Siječanj 2021. 12:32

Jana25

Bok trudnice 🤭🥰
    Samo da se javim, nemam sto za prijaviti 🤣
    Sutra ujutro se moja dr vraca s godisnjeg pa cu odnjet onaj nalaz iz bolnice i nalaze bete pa cemo vidjet sto i kako dalje. U nedjelju navecer sam stavila zadnje tabl. progesterona.
    Endzruesamo mirno i smireno. Ako mozes sto vise lezi i odmaraj 🤞🙏
    Kako nam jeMala?
    Missy javi kako je prosao pregled🥰
    Travellertebi velika pusa ❤❤❤❤

Ja sam dobro, hvala na pitanju. 
    Danas nam je 6+3, u petak imam pregled, i još malo antibiotika i nadam se da će bit sve okej 🙏 kako si ti? 

+ 26.12.2020🖤

Missy88
    12. Siječanj 2021. 13:51

Bok svima, nadam se da ste dobro danas 🥰 Endzure jel bolje?
    Evo ja se vratila s pregleda, taman povracala prije nego sam krenula 😅 Uglavnom, sve je super zasad, srce kuca, beba je na 8,5 mm. Izgleda da sam ipak 6+5. Fora je cuti srceko 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    12. Siječanj 2021. 14:13

Missy88

Bok svima, nadam se da ste dobro danas 🥰 Endzure jel bolje?
    Evo ja se vratila s pregleda, taman povracala prije nego sam krenula 😅 Uglavnom, sve je super zasad, srce kuca, beba je na 8,5 mm. Izgleda da sam ipak 6+5. Fora je cuti srceko 🥰

Bolje je. Krvi nema. Ima još tragova na papiru smeđih al skroz blijedo. Nadam se do popodne i nadalje da će bit sve super

Endzrue
    12. Siječanj 2021. 14:14

Čestitam na srcu 😍😍 baš mi je drago

ivkica
    12. Siječanj 2021. 16:03

Što sve rade na prvom pregledu?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Missy88
    12. Siječanj 2021. 19:14

ivkica

Što sve rade na prvom pregledu?

Ja sam isla privatno, provjeri sestra urin, tlak i tezinu. Kod doktorice razgovor, pregled, opipa jel sve ok, uzv i dogovorile se za dalje. Dala mi popis pretraga krvi koje treba, ali u pon idem kod svoje gin pa cu traziti uputnicu za to. Papu i sve briseve sam odradila preventivno u 10. mjesecu prije nego smo krenuli s pokusajima pa to ne moram sad.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    13. Siječanj 2021. 00:58

Sestra je rekla danas da urin gleda na svakom pregledu i da ne piskim doma nego tamo u casicu. A ja naravno uopce nisam razmisljala i bila na wcu doma, inace cim sjednem u auto ja moram opet haha, ovaj put naravno nisam, jedva sam iscijedila taman malo koliko treba 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    13. Siječanj 2021. 07:55

Missy88

Sestra je rekla danas da urin gleda na svakom pregledu i da ne piskim doma nego tamo u casicu. A ja naravno uopce nisam razmisljala i bila na wcu doma, inace cim sjednem u auto ja moram opet haha, ovaj put naravno nisam, jedva sam iscijedila taman malo koliko treba 😅

Pa da. Samo trakicu stave u posudicu sa urin da vide jel ima(glukoza, ketoni te proteini u urinu) Malo Googlajte

Jana25
    13. Siječanj 2021. 11:31

Cure bok! Evo me od dr. 
    Ponovila je progesteron vag. I narucila me za pregled 4.2. 😱
    Pa tko ce to docekat?!. Tad cu bit punih 8 tjedana!
    Ima li netko preporuku za privatno da odem na pregled prije ovoga?
    Mogu li imat odnos kad stavljam progesteron vag?
    Nisam dr ni vidjela, nisam imala mogucnost za ikakva pitanja 😔

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.